Duyuru
Collapse
No announcement yet.
En genç İnsignia'lı olarak aranıza katılmaktan zevk duyarım...
Collapse
X
-
Ynt: En genç İnsignia'lı olarak aranıza katılmaktan zevk duyarım...
hayırlı olsun 1.6 sport güzel seçim
aramızada welcomeBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
şimdi 10000km yüksek biraz yani bi 40-44 arasıdır piyasası değişen boya vs bilgileride olması gerek gerçi alınmıs alınmıstır hayrını görmek lazım
renk türkiyedede nadir bulunan bir renk benim bildiğim 5 tane var sadeceBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
47 NH 223 Biri bende o halde daha çok mutlu oldum Değişeni darbesi kazası falan yok. Sağ ön kapınin alt kısmında cizik sonucu çok az miktar boyası vardı. 43e aldım 46'ya talibi var 2011 oldugunu söylemeyi unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: raykaly47 NH 223 Biri bende o halde daha çok mutlu oldum Değişeni darbesi kazası falan yok. Sağ ön kapınin alt kısmında cizik sonucu çok az miktar boyası vardı. 43e aldım 46'ya talibi var 2011 oldugunu söylemeyi unuttumBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: raykaly47 NH 223 Biri bende o halde daha çok mutlu oldum Değişeni darbesi kazası falan yok. Sağ ön kapınin alt kısmında cizik sonucu çok az miktar boyası vardı. 43e aldım 46'ya talibi var 2011 oldugunu söylemeyi unuttum
Yorum
Yorum