Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
GERMAN STYL İNSİGNİA HADİ BAKALIM:)
Collapse
X
-
Ynt: GERMAN STYL İNSİGNİA HADİ BAKALIM
Orjinal yazı sahibi: suak1974kaza sonrası yeni boyanmamış parça havası vermiş bence hiç sevmiyorum kaput üstü renkli arabayı ve çokkk itici
İnsignia'ya ofsetli jant hiç yakışmıyo.Ama tampon kaplamayı yakıstırdım güzel olmuş.panjuru da mundar etmiş Davidoff sende denesene bu kaplama olayını ama sadece tampona kaput ve panjura deil
Yorum
-
bence Insignia'nın çamurluk yapısı ofsetli janta çok uygun.
özellikle de tam german style olacak araç
bkz. BMW, VW ve Audi hep bu şekil yumuşak hatlı çamurluk yaparlar.
Astra H ve Vectra C'nin çamurluk etrafındaki şişkinlik Alman tarzından çok uzaktı.
demek istediğim şu:
önceki kasa Opel'lerde çamurluk şişkinliği çizgi halinde belliydi:
VW ve Audi'de bu şişkinlik çizgi halinde yapılmıyor, sanki gerdirerek şişirilmiş gibi düzgün formu var:
bu çamurluk yapısı german style'ın başlıca kurallarından birisidir :PInsigniaTEAM
Yorum
-
Paylaşım için saol çağrı.
Ama Çamurluk yapısı şişkin olması ofsetin yakışacağı anlamına gelmez bence..Ben bi kaç tane insignia da ofsetli jant gördüm hem ben beğenmedim hemde yanımdaki arkadaslarım.Yani German style demekki benim gözüme hoş gelen bi style deil ben daha çok sade ve oturaklı arabalardan hoşlanıyorum belki bunun sebebide budur.ki örnek olarak facomx'in aracı 10 numara maşallah ofsetli jantı sadece bmw'ye yakıstırıyorum heleki 5 kasasına
Yorum
Yorum