Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distinctive Plus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distinctive Plus

Valla benim atam değil osmanlı, senin atanın da olduğunu hiç sanmıyorum, nitekim Osman ve Orhan Gazi dışındaki hiç bir padişah özbe öz Türk değildir. Türklere en büyük kıyım Osmanlılar ve Yavuz Selim tarafından yapılmış, Türkler Osmanlı'da daima hor görülmüştür. Biraz tarih okuyun, kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
      Valla benim atam değil osmanlı, senin atanın da olduğunu hiç sanmıyorum, nitekim Osman ve Orhan Gazi dışındaki hiç bir padişah özbe öz Türk değildir. Türklere en büyük kıyım Osmanlılar ve Yavuz Selim tarafından yapılmış, Türkler Osmanlı'da daima hor görülmüştür. Biraz tarih okuyun, kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin derim.
      bana kalkıp evrim teorisini savunan dangalak tarih zihniyetinden bahsediyorsanız kalsın, biz geldiğimiz yeri kaynağı çok iyi biliriz, siz hangi tarihi okuyorsunuz bilmem... böyle hastalıklı düşüncelerle nasıl bize Osmanlı'nın miras bıraktığı topraklarda yaşıyorsunuz onu da aklım almıyor! Bu düşüncelerinizle açık ve net ki sizin de ''haçlı'' zihniyetinden pek bir farkınızın olmadığını söylemekte bir beis görmüyorum. Lütfen gidin onların Müslümanları ve Türkleri kestiği kırdığı geçirdiği avrupada yaşayın bize ''OSMANLI''nın mirasını bırakın! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, ben inandığım yolda giderim ve gittiğim yolun da gayet doğru olduğuna inanıyorum. siz de kendi yolunuzun doğru olduğuna inanıyorsunuz, zaman gelince kimin eğri kimin doğru olduğuna siz, ben değil, başkaları karar verecek

Yorum

sana bu toprakları miras bırakan osmanlı değil kardeş.
        sana ve Türk Ulusu'na bu toprakları miras bırakan, osmanlı diye diye durmadan övündüğün devletin peşkeşçi padişahçılarının ve bir karış toprak diye ağzının suyu salyası akan zalim işgalcilerin elinden sömürgelerinden vatana tecavüzlerinden kurtaran, Ata'n ' Gazi Mustafa Kemal Atatürk ' ve silah arkadaşlarıdır, Türk Anaları'dır. bunu aklına kazı. resime iyi bak, Atatürk senin için ne ifade ediyor bilemiyorum...

tvde her kanalı açtığında R.T.E adlı diziyi izleye izleye unutmuş olabilirsin Ata nın yüzünü..gözüne perde inmiş olabilir. ama 'Bastığın yerleri toprak diyerek geçme! Tanı! güzel kardeşim. nereye ait olduğunu nerede yaşadığını kimler sayesinde rahat uyuyup nefes aldığını hiçbir zaman unutma. zaten biliyorsundur ama işine gelmiyor kabullenmek. kafa yapın herşeyi kabul ediyor ama işte tamda burasına tahamül edemiyor seninde. bi rahat ol sen
        ama sen bu kafa yapısıyla gitmeye devam ettiğin süreç içerisinde çok şey kaybedeceksin böyle bilesin Ömer Faruk kardeş. işleri farklı boyutlara çekmenin manası yok. lafı uzatmanında manası yok. sadece bu konuyla ilgili bilmen gereken eN önemli şey budur. bu kadar

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

konu baya boyut değiştirmiş ama hakkaten alfaların logosunda açıktan mesaj var
          2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

ya anlamıyorum bu Osmanlı düşmanlığını, sırf Müslüman'dı diye bu atılan çirkin iftiralar ve yaftalar! vallahi bizim insanımız dedelerini atalarını kötü tanımayı çok seviyorlar, herifler rambosunu kahraman yapar, biz atalarımız gerici, yobaz, hor gören, kızıl diye anarız yok böyle birşey ya ayrıca şurada Atatürk'e de ters birşey söylemedim ama neyse... gerçekten şu kafa yapısının haçlı düşüncesiyle bi farkının olduğunu göremiyorum! 600 yıllık Osmanlı Devleti'ni sildik biz epi topu 80 küsur yıllık bir Türk milleti miyiz Allah aşkına ya? Bu ne kadar sığ düşünce yapısı? Ben Atatürk'ü gayet iyi tanıyorum, onun sayesinde kazandığımız şeyleri de iyi biliyorum ama bir insanın ilahlaştırılmasına da son derece karşıyım, iyi insandır hoş insandır ama yeri belli. bizim tek ilahımız ''ALLAH''tır. yok o olmasaydı bunlar olmazdı bu olmasaydı bunlar olmazdı muhabbetine girmeye gerek yok, Allah istemeseydi hiçbir şey olmazdı, bu kadar basit!

Yorum

bak Ömer Faruk kardeş, sen lafı başka türlü başka türlü anlıyorsun ben yine senin kadar hakaret içeren şeyler yazmıyorum. sen işine geldiği gibi anlayıp derleyip yazıyorsun yine çok şey yazmıyorum. senin seviyene de inmek ne benim ne birçok insanın meziyeti marifeti değil. Allah inancı hepimizde var çok şükür. bizim kimseyi ilahlaştırdığımız yok. sen olayı bu yönde anlıyorsun bu da normal çünkü senin elinden tutanlar tependekiler her kimse sana böyle öğrettikleri beynini yıkadıkları için bunları bu şekilde algılayıp yorumlaman gayet normal ama geçer üzülme, büyüyünce anlarsın(umarım). inşallah iş işten geçmemiş olur, sonra bu düşünce yapısında olan ve sana da bu düşünce yapısını hükmettiren zihniyetin elinden çok çekmezsin az zarar alırsın. senin adına insaniyet namına tek dileğim bu kardeş.

destur... Atatürk ü Allah gibi görmek kimsenin haddi değildir bunu da unutma. sana böyle öğretilmişse yanlış öğetmişler. kimden duydun kimden öğrendin bilmiyorum ama hayatında öğrendiğin en yanlış şey derim sana. heryerde böyle laflar etme zarar edersin, büyük laf etme.

ben yazdıklarımda ne mesaj vermek istedim sen ne anladın neye yordun. sayende konu aldı başını gidiyor. öyle herşeye cevap vereyim aman altta kalmayayım ötlek görünmeyeyim pısırık olmayayım düşüncesine fazla kapılırsan kaybedersin her zaman bu da ayrıca öğrenmen bilmen gereken birşey. işine gelecek birşey değil hafife alma derim bu önerimi .

herşeyi geç.. senin haddin değil Türk Milleti hakkında öyle 'epi topu' gibi küçümser yakıştırmalarla konuşmak. kendine gel kardeş. o 80 yılın içerisine hayata geldin ve yaşıyorsun Allah izin verdiği sürece. kapıkulu askeri olarak doğmadın, iman gücü yüksek, damarlarında Türk kanı akan Türk Askeri olarak Atatürk'ün Askeri olarak doğdun. Şanlı Türk Bayrağı Türk Askerleri sayesinde göklerde gururla şerefle dalgalanıyor. senin haddin değil öyle küçümser küçümser konuşmak haddini bil kardeş.

kimsenin kimseyi kötü tanıdığı kötü bildiği kimsenin tarihini sildiği falan yok. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen var. kimsenin birşeyi üstün gördüğü birbirini üstün gördüğü de yok. kaldı ki Allah katında herkes herşey eşittir. karşılıklı saygının sevginin olduğu yerde varız hepimiz. burda belirtmeye çalıştığımız savunduğumuz şey yaşanan, yaşanmış olan gerçeklerdir. sadece olan/gelişen şeylerden sonra iyi veya kötü deriz yanlış veya doğru deriz. ama her insan doğruyu olduğu gibi kabul etmez. işine geldiği gibi anlar yorumlar. sen bu insan türlerinden olma derim.

şimdi son olarak yazıyorum şunu, anlamak istediğin gibi anlama herşeyi. böyle kafanın dikine gidersen kaybeden sen olursun her ortamda. nasıl yetiştirdin kendini bilmem etmem ama benden sana tavsiye olsun. kafa yapısı değişmez bu saatten sonra ama öğrendiğin gibi ve işine geldiği gibi değilde, gerçekleri görerek ve arkasında durarak belki birşeyler kurtarabilirsin diye umuyorum. işin özeti temelinde bu. bunu anlaman sana fayda getirecektir

son olarak, demek ki Mustafa Kemal Atatürk Allah'ın sevdiği kuluymuş. O'na tüm bu başarıları bu şerefi bu gururu yaşatmış tattırmış.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

600 yıllık Osmanlı tarihi epi topu 80 yıllık TÜRK tarihi demişsin, Türk dediğin Osmanlı'dan önce binlerce yıllık tarihe dayanır. Türkler Müslüman olarak çıkmadı tarih sahnesine bu 1. yanlışın, atalarımız atalarımız diyip sadece Müslüman Osmanlı tarihi dersen en baştan yanlışı sen yaparsın. Osmanlı'dan önce Hunlar var, Göktürkler var Selçuklular, onlarca Türk Devleti kurulmuş, sen gidip içinde en az Türk kanı olanı seçiyorsun. Sonra epi topu deyip kendi vatanınla-devletinle dalga geçip bana avrupaya git diyorsun. Birader ben 1985'ten beri Diyarbakır'da yaşıyorum, çocukluğum bu memlekette geçti, kimseden korkmadım, kimseye yalakalık yapmadım, Türk oğlu Türk olduğumu saklamadım. Her fırsatta Türk olduğumu gösteririm. Sen kimsin ki bana avrupaya git haçlı zihniyetiyle yaşa diyorsun.

Yorum

Millet düzcede raftıng yapıyor ihihi,sızın yaptıgınıza bakın dostlar,bu kadar derıne ınmeye gerek yok derım,hadı bakalım keyfımıze...

Yorum

Biraz ön yargımızla olaylara yaklaşmasanız ne demek istediğinzi birbirinize anlatacaksınız..Ama malesef yok...önyargımız kıramıyoruz.. Şimdi gelelim benim dediğim doğru seninkisi yanlış mevzusuna..elinizde ki kanıtları ortaya dökün kim doğru bilelim .. bir alevi vatandışımızla Hz.Aişe validemiz hakkında bir konu üstünde tartıştık.. o dediki böyle ben dedimki şöyle.. zıtlaştık.. baktık birbirimizi kıracağız aklıma şunu demek geldi; arkadaş sen birçok kitap okudun ama içlerinden birine inandın ...bende diğerine olayın gerçek halini ne sen bana gösterebilirsin nede ben sana.. diyerek olayı kapadım..
                    şimdi gelelim size ; neye inanıyorsanız inanın ama birbirinizi ASLAA ASLAAA kırmayın .. yarın düşmana karşız omuz omuz savaşacağız ..... düşmanımız çok kendimizi kendimize düşman etmeyelim.......şimdi bakıyorumda aynı hadiseye siz düşmüşsünüz...
                    Delillere dayanmadan fikir yürütüyorsunuz..
                    Örnek;(kimse üstüne alınmasın) Atamızı Samsuna Vahdettin kendi altınları vererek..gönderttiğini yazan bir belgenin varlığı var.. ona ulaşmaya çalışıyorum....bu bir görüş... başka görüşte Vahdettin İngiliz gemisiyle kaçtı deniyor.. acaba hangisi doğru ... ???? her gördüğümüz doğrumu acaba? 6 rakamını yola yazmışlar üst taraftan bakarsan 9 alt taraftan bakarsan 6 okunuyor ..olaylara nereden baktığına bakmak lazım . birde olayların ne kadarı doğru.olduğuna.
                    Logoda yazılan çizilen ne.. bilen açıklasın... bilmeyen sussun.. yani logoyu tasarlayan neyi anlatmak istemiş.....
                    Ama bilidiğim bir tek gerçek var.. Hristiyanlar hiç bir zaman bizi sevmedi sevmeyecek......
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Logo açık ve net haçlıların amblemi, bu da "BENİM" atalarıma ve benim gibi düşünenlerin atalarına karşı bir düşmanlık içeriyor, bunu böyle kabul etmiyor olabilirsiniz, bu düşünceyi kabul etmiyorsanız ve farklı bir düşünce öne sürmüyorsanız otomatikman karşı düşüncede oluyorsunuz... Bu arada biz önce Müslüman sonra Türk'üz önce övüneceksem Müslüman oluşum ile övünürüm Türk oluşum ile değil, bu durumda halifelik elinde bulunan şer'i hükümler ile yönetilen, bu sayede 600 yıl dünyayı yöneten Osmanlı devleti en yüce Türk devletidir. Sırf Osmanlı devleti Müslüman ve şeriat ile yönetiliyor diye bu olanların sebebi, çok iyi biliyorum, Avrupa'nın dışında bizim içimizdeki insanların da Osmanlı'dan nefreti bu sebeple... Yanlışı da vardı tabi Osmanlı'nın sonuçta körü körüne bağlı olmanın bi manası yok, babadan oğula geçen sistem doğru değildi...

Yorum

Almanlarda bizi çok sevıyordu zaten

Yorum

Birader sen sat kurtul bu arabadan, atalarımıza açıktan hakaret ediyormuş, arkadaşlar dayanamıyor.

Yorum

Arkadaşlar;

Yine Coşmuşuz

Şimdi kim haklı kim haksız yorumu yapmıyacağım ama şu bir gerçekki geçmiş yazılarda söylendiği gibi bizlerin çok eski tarihlere dayanan bir topluluğun üyeleriyiz bizim genel bildiğimiz 1071 Malazgirt ile tarihimiz başlamış gibi öğretildi neyse bu tarihten sonra bu coğrafyada Türkü,Kürdü,Arabı,Ermenisi,Hırıstiyanı vs.. bir çok toplum yaşadı ve yaşamaya devam ediyor Türklerin Genelinin müslüman olması sebebi ile bu güne kadar genel kanı toplumun müslüman olduğu aşikardır ve ülkenin %99 nufus kağıdında müslüman yazıyor burada müslümanlıkla diger konuları karıştırılmaması lazım bence.

Gelelim asıl konuya

Farukun dediği gibi bu logonun manası hiçte masum değil kişiler toplumlar farklı tepkiler verebilir

aşağıdaki mesajda Araplara karşı kazanılan ilk zaferi simgelediği söyleniyor diyeceksinizki onlar arap biz türküz evet o şekilde bakarsanız 6 ve 9 gibi ama olaya arap türk diye bakmamak lazım bizim içinde ortak olan dindir

bildiğiniz gibi bu tür konular tansiyon yükseltmekten başka bir işe yaramıyor insan ların inançları ve fikirleri konusunda özgürdür sizlerden ricam bu tür konularda birbirimize daha yapıcı ve iyileştirici mesajlar yazalım .

herkes bir birine cevap yazmış gibi bende bu konunun uzamaması konuyu kitliyorum.

Keyifli Sohbetler.

Detaylı Bilgi:
                            http://www.yorumla.net/motorlu-aracl...seferleri.html

Alfa Romeo

Açılımı gerçekten çok uzun (Anonima Lombardo Fabbrica Automobili) olduğundan birçok ülkede Alfa Romeo, sadece Alfa olarak anılıyor. Afta markası, Romeo soyadını kuruluşundan dokuz yıl sonra (1919′da) aldı. Tarihi romanlardan çıkma bir italyan yakışıklısının ismi olan Romeo, markanın adına etkileyici bir yan anlam da kattı. Aslında Romeo, sadece Nicola adlı bir Alfa mühendisinin soyadıydı. Firma 1910 yılında Milano’da kurulduğunda yönetim logo olarak, şehrin iki sembolünü kullanma kararı aldı. Bunlardan ilki, şehrin logosunda yer alan kızıl bir haçlı. İkincisi, Visconti Ailesi’nin flamasından alınan bir yılandı ve bu engerek, bir çocuğu yutuyordu. Bu ilginç logo, ilk Haçlı Seferi’nde Araplar’a karşı kazanılan zaferi simgeliyor. Alfa’nın amblemine, 1925 yılında kazandığı ilk dünya şampiyonluğunun ardından bir de defneyaprağından taç ilave oldu.

Alıntı Sayfası:http://www.arabadayim.com/araba-logolarinin-anlami/

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                            X