Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distinctive Plus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distinctive Plus

Agresif gorunumlu,keyifli surusu olan begendigim bir arac.
    Hayirli olsun gule gule kullanin.
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
      Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun. Düşündüğünüz jant modelinin bir görseli var mı?
      Jant görselini zaten bir alt mesajda vermişler hocam. Araç üzerinde gerçekten çok iyi duruyor.

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Ben bu aracı cok arastırmıstım 1.6 turbo insigniadan da fazla yaktığını öğrendiğimde araştırmamı sonlandırmıstım alfa romeolar malesef çok yakıyo ama araç gerçekten çok diri ve güzel duruyo ama işte yakıtı normal dizellerin neredeyse 2 katı buda gereksiz
      1.6 turbo cok yakıyo diyenlere kullandırtmak lazım su aracı...
      1.6Turbo 70Lt depo ile 1000Km yol yapabiliyor mu? Ayrıca diğer dizellerden çokta fazla yakmıyor hocam. Yanlışınız var. Babamda 2.0CDTI insignia var. Şehirler arası oda 1000Km yapabiliyor. Şehir içi ise kışın 500Km geçmiyor. Kısa mesafede malesef sürekli soğuk motor olduğu için. Bu araçtada durum farklı değil. Ayrıca performans olarak çok daha önde.

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
      Orjinal yazı sahibi: whiteagle
      Evet üzerindekine göre daha güzelmiş. 18" sanırım..
      Aynı tasarımda hem 18 var hem de 19.

Ti üzerinde 19" ile geliyor. Fakat 18" olsa daha iyi olur benim için.

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      Allah kaza bela vermesin
      Sağol Emre hocam.

Orjinal yazı sahibi: smg05
      Kazasız belasız sürüşler dilerim. Alfa'nın saf sürüş makinası olan nadir makinalardandır
      Sağolun. Diğer Alfaları bilmiyorum ama 159un çok keyifli olduğu kesin.

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Agresif gorunumlu,keyifli surusu olan begendigim bir arac.
      Hayirli olsun gule gule kullanin.
      Sağolun hocam.
      2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
      2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

12 ortalamayla 1000 km yapıyosanız bravo yani şehir içi dur kalkta bizim 2.0cdti ler 8 yakıyo arada %50 fark var
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          12 ortalamayla 1000 km yapıyosanız bravo yani şehir içi dur kalkta bizim 2.0cdti ler 8 yakıyo arada %50 fark var
          Hocam muhtemelen yanlış anladınız yazdığımı.

Bakın size iki aracın teknik verilerini veriyorum.

İnsignia 2.0CDTI 130HP - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...knik-detaylar/

Şehir dışı 5,5lt
          Şehir içi 9,2lt
          Ortalama 6,7lt

bu araç bizde mevcut. Bu değerleri malesef yakalıyamıyoruz. Şu an şehir içi maksimum 650-700km yapıyor. Buda 10-10,5lt tekamül eder. Kışın ise malesef 500-550km gidebiliyoruz. Şehir dışında ise 1000Km yol gidebiliyoruz.

159 1.9JTDm 150Hp - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...knik-detaylar/

Şehir dışı 5,5lt
          Şehir içi 9,9lt
          Ortalama 7,1lt

159 ilede bu değerleri yakalamk bence mümkün değil.

Uzun yolda 1000Km yapıyor. Muhtemelen 50-100km daha gider. Şehir içindede Nisan ayında çok kısa mesafelerde genelde sabahları soğukta 2-3km yol yapıyorum. 11-12lt civarı yaktı. Ben çok bir fark göremiyorum açıkçası.
          2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)

Yorum

Ben de henüz 159lar yokken 156 için heveslenmiştim, alfa romeo nun eski servis müdürü olduğunu söyleyen biri piyasadaki en zevki sürüşe sahip araçlar alfalardır fakat dağ başında elektrik arızası sebebiyle yolda kalmayı göze alırsan demişti, o sırada başka bir araç almıştım.
            159'lar benim de çok hoşuma gidiyor fakat sizin araçta jant ve arka spoiler arabayı öldürmüş, bunlara bir çare bul bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
              Ben de henüz 159lar yokken 156 için heveslenmiştim, alfa romeo nun eski servis müdürü olduğunu söyleyen biri piyasadaki en zevki sürüşe sahip araçlar alfalardır fakat dağ başında elektrik arızası sebebiyle yolda kalmayı göze alırsan demişti, o sırada başka bir araç almıştım.
              159'lar benim de çok hoşuma gidiyor fakat sizin araçta jant ve arka spoiler arabayı öldürmüş, bunlara bir çare bul bence
              spoiler güzel bi jantla daha iyi durur be abi spoiler iyide jant evet değişsse çok güzel bi görünüm katar...
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Spoiler benimde hoşuma gidiyor. O yüzden söktürmeye niyetim yok. Jant konusuna gelince. Bu jantlar orjinal 17" distinctive jantları. Aslında çokta kötü değiller. Fakat çok daha güzelleri var. Malesef şu sıra değiştirecek kadar maddi durum yok. Durum olsa hemen Ti Jantı aramaya başlayacağım.

Yorum

kazasız belasız sürüşler dilerim, alfa'yı tasarım olarak sevsem de bu amblemi yüzünden hayatta almayacağım bir araba, bizim vatanımıza milletimize dedelerimize ''açıktan küfreden'' bir aracı almayı hayatta düşünmem, hoş diğer markalar da bizim düşmanımız ama bu açıktan küfrederek gözümde beş paralık değerde... Bu aracın Türkiye'ye ithal oluyor olması bile başlı başına bir hata...

Yorum

Bu amblemin neresi atalarımıza küfrediyor ben anlamadım.

Yorum

Bu amblemin neresi atalarımıza küfrediyor ben anlamadım.
                      dikkatli bakarsanız haçlıların işareti bu amblem, yılanın ağzında bir çocuk var ve yanında da büyükçe bir haç var

Yorum

Bizim bayrağımız da hristiyanlara hakaret bu durumda. Sen kalk adamların mühendislik harikası ürünlerini, telefonlarını kullan, arabalarını al, uçaklarına bin, hayranlık duyup fan club'lar kur. sonra yok amblemi atalarımıza hakaret ediyor de. enteresan milletiz.

Yorum

Bizim bayrağımız da hristiyanlara hakaret bu durumda. Sen kalk adamların mühendislik harikası ürünlerini, telefonlarını kullan, arabalarını al, uçaklarına bin, hayranlık duyup fan club'lar kur. sonra yok amblemi atalarımıza hakaret ediyor de. enteresan milletiz.
                          gayet tabi bizim Osmanlı bayrağımızı koyun bir aracın üzerine o araç da en iyi teknoloji vs ye sahip olsun o adamlar onu ülke sınırları içine sokarlar mı sanıyorsunuz? Dediğim gibi bizim atalarimiza açıktan hakaret var, diğerleri de dostumuz diye birşey söylemiyorum ama bunlar açıktan yapıyor.. valla ben tepkimi koyuyorum milleti de bu konuda uyarırım, hala bu görüşüm hakkında bana olumsuz birşey soyleyecekseniz bu yazacağım son şey, zaten görüş olarak sizi az çok tanıyorum siz de beni taniyorsunuz, bundan sonra yazacağınız şeyleri benim şahsıma yönelik algilayacagim... Bu kadar açık net birşeyi tartışmak bile bence gayet abest

Yorum

Kardeş sen zaten adamın şahsına yönelik yazmışsın yahu.. Şimdi söz hakkı doğdu otomatikmen.. hem mevzuya gelince, kimse sana dokunacak birşey yazmamışken ne bu hiddet? Sen bence düşüncelerini her fırsatta her ortamda söyleyip rengini belli etme çünkü kimse senin düşüncelerini benimseyecek diye birşey yok kardeşim. . Öyle bi yazmışsın ki dediğim dedik misali ... bir kere sen bırak osmanlı bayrağını Şanlı Türk Bayrağı dururken. . Orda dur bakalım güzel kardeşim

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Türk değil de osmanlı olmak la övünülüyor. valla kusura bakmayın ama dedim ya enteresan milletiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                                Kardeş sen zaten adamın şahsına yönelik yazmışsın yahu.. Şimdi söz hakkı doğdu otomatikmen.. hem mevzuya gelince, kimse sana dokunacak birşey yazmamışken ne bu hiddet? Sen bence düşüncelerini her fırsatta her ortamda söyleyip rengini belli etme çünkü kimse senin düşüncelerini benimseyecek diye birşey yok kardeşim. . Öyle bi yazmışsın ki dediğim dedik misali ... bir kere sen bırak osmanlı bayrağını Şanlı Türk Bayrağı dururken. . Orda dur bakalım güzel kardeşim
                                Türk bayrağı zaten asil bir bayrak, ve bayrağımı hiçbir şeye değişmem, değişmelerine de engel olurum, bunu tartışmanın veya öne çıkarmanın bir manası yok, ben Türk bayrağını sevmiyormuş gibi tanıtılmak istemem. adamlar haçlı bayrağını kullanıyor diye ben Osmanlı bayrağından örnek verdim, şu anda onlar da o bayrağı kullanmıyor. Bazı konular vardır ki, tartışmaya açık değildir, Bu haçlı simgesiyle de bize açıktan sataşma var, bunun neresini tartışalım ya Allah'ınızı severseniz? buna karşı tepkisiz kalırsak vay bizim halimize! Ben görüşlerimi her zaman her yerde belirtirim, pısırık pısırık benim dindarlığıma, görüşlerime, atalarıma karşı yapılan hakarete tepkisiz kalacak kadar ödlek değilim, beğenirsiniz beğenmezsiniz. Bana karşı menfi bir tepki gelirse de hiddetlenirim, bu da en doğal hakkım, millet en ufak şeyde ayaklanıyor yerli yersiz, burada benim atama hakaret var ben tepkisiz kalayım, hiddetlenmeyeyim?! olmaz böyle şey.

Türk değil de osmanlı olmak la övünülüyor. valla kusura bakmayın ama dedim ya enteresan milletiz.
                                Ben Türk olmakla da gayet övünürüm! sözlerimin cımbızla seçilip de yanlış lanse etmeniz hiç güzel birşey değil, ama bizim atalarımız ''OSMANLI DEVLETİ'' 600 sene 3 kıtaya hükmetmiş, onunla da böbürlene böbürlene övünürüm!

Yorum

İşleniyor...
                                X