Ynt: İKİ UÇAK ESENBOĞA HAVA ALANINA YAKIN BİR YERE İNİŞ YAPTI
heee pardon yaaa bende değiştirdinmi acaba dedim
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Bu bir gerçek...
İnsignianın duruşu, dış görünüş, iç mekanı kesinlikle mercedesten daha güzel.
Hele OPC...Süper... Kaplan dişi süper görünüyor. Emre çok ağır basmış.
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
walla bizim arabanın görüntüsü mercodan iyi benden sölemesi
Emrecim hayırlı olsun aracın. Hakikaten çok güzel duruyo ikisi de. OPC zaten güzel de ama Merso da çok hoş durmuş açıkçası. Allah kaza bela vermesin, nazar değmesin. Kocaman bir MAŞAALLAAAAAHHHHHH.
abi kazasız kullanın ınş 91 model mercedes e200 var enıstemde gercekten cok konforlu o yıllarda nasıl olur dıe dusunuyorum hala sızın e 350 nasıldır Allah bılır
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
bu aracın motoru nedir yürüdünüz mü hiç? bide yolda cgı mi ne yazılyor kimilerinin arkalarında ne diyorsa artık onlara bulaşalım mı?
Valla gökan kardeşim biz bi kalkttık ışıklarda kalkmayı pek istemiyordum çünkü aracımın hızlı gittiğini düşünmek güzeldi benim için hep bırak kalkmayı yetişmek mümkün değil yetişmeyi bırak gözden kaybolacaktı devam etseydik üzücü bi durumdu benim için
bizde ki arac E350 CDI 4 Matic 3000 motor 540 tork 230 bg 4 çeker torku çok yüksek araçların
cgı yazanlarsa benzinli motorları 250 cgı ise 205 bg ama onunda torku çok yüksek bu gruba hiç bulaşmamak en güzeli
ama yeni c 180 ni fena tokatladım gecen gün kırmızı ışıkta adam nerdeyse ağlamaklı gözlerle bende bundan alacaktım sonra vazgectim dedi hüzünlendi
abi e350 cdi 2009 deneme imkanım olmuştu 16 s de 0 150 yapabildim ki opc ye binme şansım olmadı ama videolarda 14 s de 0 150 yapıyorlar sanki bana yıldıza saygıdan basmadın gibi geldi
maşallah.mercedes e serisinin arka tasarımını sevemedim bi türlü.insignia kesinlikle daha güzel tasarıma sahip ama mercedes ne olursa olsun ismi yeter keşan tekirdağ yolunda bi almancı c180 i beni de baya zorlamıştı daha üstüne denemem bile
C serileri kötü gitmiyor...Aslında güçleri de iyi(156HP) Ama bizim araçlar ile özellikle hız arttıkça çok fazla ilerliyemiyorlar.Ya da bana denk gelenlerin hiçbirisi hızı sevmiyor
Maşallah abi, bu konuyu daha önceden nasıl görmedim ben yaaaa? off abi mercedes yakıyor buna amg yapsan da kaplan diş kadar vahşi gözükemez de abi, fakat amg de bu araca ne gider yaa araba gerçekten çok baba bir görünüşe sahip, hakkaten alfabe e'den başlıyor abi, e 220 cdi bile mükemel bir sürüş hissine sahipken, bunun sürüş hissi ve gidişi, bir de 4matic'i nasıldır tahmin edemiyorum Allah nazardan korusun abi, 5900 cc 540 bg, bana mustang gibi geldi dodge ve chevroletler bu cc'den yüksek oluyorlar abi o yüzden onlar olduğunu düşünmüyorum ama 540 bg büyük ihtimalle modifiye olur yoksa 540 bg bir amerikan yok aslında abi sana bi trans am ya da corvette stingray de çok iyi gider ya abi tekrardan Allah nazardan saklasın, kazasız belasız cezasız kullandırsın...
Yorum