Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İKİ UÇAK ESENBOĞA HAVA ALANINA YAKIN BİR YERE İNİŞ YAPTI;)
Collapse
X
-
Ynt: İKİ UÇAK ESENBOĞA HAVA ALANINA YAKIN BİR YERE İNİŞ YAPTI
bir Mercedes'in jantına bak birde Opel'e
E segmentinde konfor uğruna çok küçük jantlar yapıyorlar, yakışmıyor bence.
herhangi bir attraksiyon oldu mu?
(Mersoda sisleri yaksan bile tekeri çevirince diğer taraf sönüyor mu yoksa sisleri yakmamışmıydınız?)InsigniaTEAM
-
Allahını seviyim senin Hocam ikisi de sizin mi plaka MDN ikisinin de..Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
E 63 Amg test eden biri olarak E seriside on numara bence obaa obaa
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
E 63 Amg test etmiştim Mercedes Yıldızlar Takımı günlerinde 525 hp v8 6200 cc 630 nm tork.Daha da birşey demiyorum 0-100 km/h 4.4 sn 150 ile giderken 4 teker patenaj çekiyor.Tanrı Almanı korusun
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffValla gökan kardeşim biz bi kalkttık ışıklarda kalkmayı pek istemiyordum çünkü aracımın hızlı gittiğini düşünmek güzeldi benim için hep bırak kalkmayı yetişmek mümkün değil yetişmeyi bırak gözden kaybolacaktı devam etseydik üzücü bi durumdu benim için
bizde ki arac E350 CDI 4 Matic 3000 motor 540 tork 230 bg 4 çeker torku çok yüksek araçların
cgı yazanlarsa benzinli motorları 250 cgı ise 205 bg ama onunda torku çok yüksek bu gruba hiç bulaşmamak en güzeli
ama yeni c 180 ni fena tokatladım gecen gün kırmızı ışıkta adam nerdeyse ağlamaklı gözlerle bende bundan alacaktım sonra vazgectim dedi hüzünlendi[/b][/i][/center]
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Araçlar süper duruyor. Allah kaza bela vermesin.
Estetik açıdan İnsignia yine de daha yakışıklı..Hele OPC kaplan daha da şık duruyor.. ( Sadece jant güzel değil bence, renk, duruş uyum sağlamıyor....)..
Mersedes ise arka görünüşten zayıf kalıyor.
Mersedeste plakanın arka tampon üzerine yerleştirilmesi ile daha seri ve güçlü bir görünüme kavuşturabilir.
2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
Yorum
-
2 araçta mükemmel bende siteye yeni üye oldum fakat sizin arabanızı biliyordum konuları takip ediyordum
Allah nazardan kazadan korusun 2 aracınızıda... E serisi cok güzel bir araba tartışılmaz ama insignia bana daha çekici geliyor yaşımdan dolayı heralde2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: HasanAllahını seviyim senin Hocam ikisi de sizin mi plaka MDN ikisinin de..Allah razı olsun kardeşim
İkiside bizim biri küçük madenoğlu diğeri büyük madenoğlu hangisi küçük hangisi büyük belli oluyordur resimlerde
ama asıl bomba yakın zamanda bunların ağa babası geliyor yakında alacam inşallah...
bunların ağa babası ne marka acaba merak ettim?Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
emre arabaların ikiside cok güzel allah kaza bela vermesin bu arada sen jantlarımı değiştirdinHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum