saolasın Uğurum Vectra mızı 0 km aldık ve henüz 55.682 km.deydi sattığımızda.. tüp bile taktırmamıştık içinde bir tek siqara bile içirmedik aldığımızdan satana kadar.. serviste düzenli bir şekilde tüm bakımlarını yaptırdık.. arabada en ufak bi ses qıcırtı takırtı konfor bozukluğu yoktu.. inanır mısın oto yıkamaya bile qötürmemiştik hiç hep kendi ellerimizle yıkadık camları bile hiç açmadık arabada ya yazlı kışlı hep klima açıktı.. farları, stop lambaları bile solmamıştı tüm iç aydınlatması qösterqeler filan, qörmen lazımdı ya herşey orijinaldi.. babam ve benden başka da kimse kullanmadı.. maddi durumumuz biraz daha iyi olsaydı İnsiqnia yı aldığımız zaman hiç satmazdık 11 yıl boyunca en ufak bir sorun bile çıkarmadı bize..
Hasan daha çok fotoğraf var bunlar ilk aldığımız zaman çektiğim fotolar henüz.
Ama hem zamanım yoktu hem yüklemeyi beceremedim buraya
İlerleyen qünlerde onlarda olacak inşallah
Teşekkürler yorumun için
Abi sözün varmış yeni resimler nerde demeye kalmadan eklediğin resimleri gördüm. Şu an gümüş griye saygı duyuyorum ihihi Allah kaza bela vermez inşallah
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum