Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
MAAŞALLAH... bir malatyalı olarak gurur duydum.temmuz ilk hafta ordayım inş.kapıştıralım yavruları.. sen fahri kayahandasın galiba...
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
MAAŞALLAH... bir malatyalı olarak gurur duydum.temmuz ilk hafta ordayım inş.kapıştıralım yavruları.. sen fahri kayahandasın galiba...
teşekkür ederim Zafer abi başım üstüne abi buyur gel, o tarihlere kadar eğer araba satılmazsa Malatya da olursam kesin görüşürüz..
senin arabanın 19'' yıldız jantları baya beğenmiştim abi maşallah harika gösteriyor arabayı, gelince inceleriz, eminim çarşıda ışıklarda falan baya dikkat çeker çünkü buralarda yıldız jantlı ya da OPC görünümlü İnsignia hiç yok.. o tarihlerde araba satılmaz ve Malatya da olursam görüşmek üzere abi başım üstüne
teşekkür ederim Zafer abi başım üstüne abi buyur gel, o tarihlere kadar eğer araba satılmazsa Malatya da olursam kesin görüşürüz..
senin arabanın 19'' yıldız jantları baya beğenmiştim abi maşallah harika gösteriyor arabayı, gelince inceleriz, eminim çarşıda ışıklarda falan baya dikkat çeker çünkü buralarda yıldız jantlı ya da OPC görünümlü İnsignia hiç yok.. o tarihlerde araba satılmaz ve Malatya da olursam görüşmek üzere abi başım üstüne
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
Fotoğraflar çok klas
tebrik ederim. süpper paylaşım
teşekkürler Nurettin abi
böyle manzaralı paylaşımlara sen özendirmiştin aslında beni. bu arabayı almadan önce foruma ziyaretçi olarak takılıyordum hep ve nerdeyse hergün senin çektiğin resimlere bakıyordum ve bu arabayı almayı çok istiyordum. Allah nasip kısmet etti arabayı aldık şimdi de bol bol güzel anlar karelemeye çalışıyorum elimden geldiğince..
arabayi almissin da tadini cikara cikara kullanmamissin abi onu anlamiyorum camlari dahi neden acmadinki
Uğur'um öğrenci adam okul ev-ev okul kullandığı bir arabayla yılda kaç km yapar ki, de bana? şu da var, birey olarakta ailece de çok gezen sürekli seyahat yapan biri değiliz.. kaldı ki Malatya o kadar büyük bir yüz ölçüme sahip değil şehir olarak.. şehir içinde akraba falan ancak, gidilecek mesafe maximum 5-6 km oluyor genelde. bahçe falan desen, o da 30 km uzaklıkta. e bu verilerden sonra da araba pek km yapmıyor, bundan önceki araç 99 Vectra B idi, 11 yaşında satıldı ama o da 55 bin km deydi onunda camları doğru dürüst açılmamıştı. yazlı kışlı klima çalıştırıyorduk.. arabada sigara hiç içirmedik, bunda da öyle.. gerek dışarıdan toz duman vs girmemesi için gerek klimanın verdiği rahatlıktan dolayı camları pek kullanmıyoruz ne yapalım abicim okul bir bitsin, sonra rahat rahat gezeriz kısmet olursa
Yorum