Ahh son resim beni bitirdi kardeşim resmen eridim şurda Bayılıyorum bu renge.Keşke elimde imkan olsaydıda bu renk alabilseydim.Güle güle kullanırsın inşallah
bir fotoğraf macerasına da ben çıkayım bari fakat fotoğraf makinesi kaliteli olmalı yoksa ledler çıkmıyor, senin makine bayağı bir iyiymiş
makine bi abimindi profesyonel bi makine değildi bildiğimiz Sony 12 MP fotoğraf makinesiydi işte ama bu fotoya bu karanlığı nasıl verdi bende anlamış değilim.. resmi çektikten sonra ekranda karanlık olduğunu gördükten sonra az kalsın siliyodum valla) sonra biraz baktım dikkatlice ledler falan çok hoşuma gitti arka fon falan, kalsın dedim eve gidince PC den daha net görürüm hangi resmin kötü olduğuna.. geldim ki foto çok farklı duruyo düzenlemek istedim pilakayı falan kaldırınca nasıl olur diye, o da böyle oldu... bana düşen sadece pilakayı gizlemekmiş
Ahh son resim beni bitirdi kardeşim resmen eridim şurda Bayılıyorum bu renge.Keşke elimde imkan olsaydıda bu renk alabilseydim.Güle güle kullanırsın inşallah
teşekkür ederim.. bende beyaz istiyodum hep, yolda falan görüyodum çok hoşuma gidiyodu beyaz Cosmo, sonra bayiye gittiğimde test aracı gümüş griydi ve aynı benim aracın opsiyonu vardı üzerinde o aracı farklı açılardan görünce inceleyince bu rengin beyazdan daha bi yakıştığını gördüm (beyaz sahipleri kızmasın angle) buna karar verdim bende
teşekkür ederim kardeşim valla artık bu lafından sonra yeni fotolar bekliyoruz haberin olsun al eline makinayı geç karşısına şöyle güzel açılardan yakala bikaç pozunu canavarın
inşallah kardeşim bakalım güzel bir makine bulayım da ledler çıkmazsa bir anlamı olmaz
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
hakkaten emeğine sağlık ya, iştahım kabardı
teşekkür ederim kardeşim valla artık bu lafından sonra yeni fotolar bekliyoruz haberin olsun al eline makinayı geç karşısına şöyle güzel açılardan yakala bikaç pozunu canavarın
inşallah kardeşim bakalım güzel bir makine bulayım da ledler çıkmazsa bir anlamı olmaz
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
hakkaten emeğine sağlık ya, iştahım kabardı
valla öyle can alıcı noktalarından biri ledler.. sonra jantlar ve aracın çizgileri.... tabi doğru açıyı yakalamak lazım
Hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Nazar değmesin renk de pek güzelmiş.Normalde gümüş gri diğer arablarda çok sık rastlanan ve kendini belli etmeyen bir renk ancak insignia o kadar özel bir araç ki her rengin kendine göre güzelliği çekiciliği bir başka......
Hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Nazar değmesin renk de pek güzelmiş.Normalde gümüş gri diğer arablarda çok sık rastlanan ve kendini belli etmeyen bir renk ancak insignia o kadar özel bir araç ki her rengin kendine göre güzelliği çekiciliği bir başka......
teşekkür ederim abi cemi cümlemize..
bu rengi özellikle bu arabada çok sevdim zaten abi.. arabanın rengi camların koyu görünümü ve kromlarla falan uyum içinde.. ne çok sportif ne çok resmi duruyo bu renk ikisi bir arada
Yorum