Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LPG

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: LPG

Diyarbakır opel servisinde brc ve landi renzo marka lpg ve aracın garantisi bozulmadan takıyorlar. Siz bu iki markadan hangisinii öneriyorsunuz? Landi renzo markalı lpgninde diğer lpg lere göre motor bölgesinde ve dışarıya en çok ses veren marka olduğunu söylediler doğrumudur acaba!

Yorum

Landi Renzo'yu bilemem de BRC'nin kullanıcısı çok olduğu için internet ortamında konuşulan sorunları da fazla sık sık BRC problemi duyuyorum.
      InsigniaTEAM

Yorum

BRC sık sık motor arıza lambası sıkayetı oluyor ve landı renzo kadar yıksek devırlerde de gazla calısmıyor 4000 devirden sonra gazı kesıyor ama landı de 8000 e kadaR gaz kesıntısı yasanmıyor landı kullanıcısı olarak tavsıye edrım
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

merak ettiğim bir şey daha var, lpg takılan turbo araçların hepsindemi böyle sorunlar çıkıyor yoksa sadece insigniadamı daha fazla sorun çıkıyor?

Yorum

Forumda landirenzo ve brc nin dışında aracına başka marka lpg taktırmış olan arkadaşlar varmı, varsa hangi marka lpg taktırdğını ve nekadar memnun kaldığını cevaplarsa çok sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Destiny
              Lpg'yi 14 Temmuz'da taktırdım. Şu an hiçbir sorunum yok. 1000 km sonunda kontrole götürdüm. Sorun yok. Ortalama olarak şehiriçi 245-255 TL / km arası yakıt tüketimi var. Yani 300 km için 74,4 TL (en son). Depo 55 lt.
              Şu an için güç kaybı yok. Sıkıntı yok. Benzinli olarak kullanıdığım gibi. Ancak bu konuda tabii ki Formula pilotumuz Fatih Abi'nin aracı test etmesi gerekiyor .
              Bu yakıt verileri bana göre çok iyi, memnun edici.

Yorum

merak ettiğim bir şey daha var, lpg takılan turbo araçların hepsindemi böyle sorunlar çıkıyor yoksa sadece insigniadamı daha fazla sorun çıkıyor?
                Forumda landirenzo ve brc nin dışında aracına başka marka lpg taktırmış olan arkadaşlar varmı, varsa hangi marka lpg taktırdğını ve nekadar memnun kaldığını cevaplarsa çok sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mehmet_72
                  Gökhan_55 de prins marka LPG kiti var ve çok memnun. Bence piyasada 2 iyi kit var. Vialle ve prins.
                  İkiside Hollanda menşeli. Piyasadaki diğerleri İtalyan.
                  2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

merhabalar ben ankara da 5ay önce reis ten aldığım insignia 1.6 turbo aracıma çıkıştan landi. marka tüp taktırdım ve şu an 10000 km yi gördüm araçta tek sorun ilk çalışma sırasında 30sn ye kadar titreme oluyor sanki gaz yemiyor gibi araba... serviste bunu sordum yeni yazılım yüklediler ama yine çözülmedi süresi azaldı sayılır, ileriye dönük bir sorun olurmu bilemiyorum ama başka bir sorun yok şu anda ve yakışı özellikle şehir dışında bu kadar ağır ve güçlü bir araba için çok çok iyi... şehir dışı 210-220civarı yakmakta yağ ve motor suyu azalmasına karşı bakımlarını aksatmamanızı tavsiye ederim herkese kazasız belasız sürüşler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sahinb
                      merhabalar ben ankara da 5ay önce reis ten aldığım insignia 1.6 turbo aracıma çıkıştan landi. marka tüp taktırdım ve şu an 10000 km yi gördüm araçta tek sorun ilk çalışma sırasında 30sn ye kadar titreme oluyor sanki gaz yemiyor gibi araba... serviste bunu sordum yeni yazılım yüklediler ama yine çözülmedi süresi azaldı sayılır, ileriye dönük bir sorun olurmu bilemiyorum ama başka bir sorun yok şu anda ve yakışı özellikle şehir dışında bu kadar ağır ve güçlü bir araba için çok çok iyi... şehir dışı 210-220civarı yakmakta yağ ve motor suyu azalmasına karşı bakımlarını aksatmamanızı tavsiye ederim herkese kazasız belasız sürüşler.
                      Ortalama kaç hız ile 210-220 yakıyor ve klıma acıkmı? Bıde sehırıçı için ortalama bır deger verebılırmısın yanı sehır ıcınde ne yakıyor ve performans kaybı varmı özellıkle kalkıslarda ve yokus cıkarken?

Yorum

klimalı uzun yolda daha fazla yakıyor tam ölçmedim ama daha sık tüp alıyorum bu yaz antalyaya gittim geldim ayrıca antalyanın içindede 2 gün gezdim toplamda 1200-1300km yaptım ve 270TL benzin yaktım bu model bir arabada bu fiyata güzel bir seyahat oldu bence... fakat o zaman klima çok kullanmadım hızımda sabit değildi boş yerlerde 170-180 gittiğimde oldu... şehir içine gelince yakış artıyor çünkü daha sık turbo devreye giriyor özellikle hızlı kalkışlarda. Tam şehir içi ölçmedim ama 1 depo 300km ye yakın gider çok basmazsanız bu da sanırım 250-260 arası bir yakış olur... bazen benzinde kullanıyorum tüple arasında çok az bir fark var bence lpg için çok başarılı bir performansı var landirenzo markasından mı bilemeyeceğim çekiş ve kalkış için fark yok denecek kadar az... ne mercedes bmw'ler gördüm arkamda kalan tüplüyken

Yorum

şehiriçi litre bazında ne kadar yakıyor?
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

1-2 kere tam depo kaç km gider diye sıfırlamıştım depo 70-75tl ye doluyor ve 280-300km arası araç gidiyor, yani km de 250-260 yakıyor

Yorum

maltepe Erpaş servisinde bir elemana ayaküstü sorduk ''Abi turbo arabaya lpg takmayın randıman alamazsınız'' dedi. Acaba bir bildiği mi var yoksa ezbere mi konuşuyordu? lpgli sorunsuz kullanıcıları gördükçe takalım diyoruz ama korkuyoz bişey olur diye
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Lpg de calısırken kaputun dısına rahatsız edıcı bır ses verıyormu. Bunun sormamın nedenı ozellıkle landırenzo lpg takıtranların kaput dısına fazladan bır ses verdıgını soyluyordular.

Yorum

İşleniyor...
                                X