Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LPG

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: LPG

bencede bu garanti olayında bi sorun var... herkes her bayide garanti kapsamında taktırıyor bence bi daha görüşün...
    F30 Sport+

Yorum

İmzalanmış olan belgede "LPG dönüşümü uygulaması halinde LPG ve LPG sisteminin çalıştığı tüm yerlerin garanti kapsamı dışında kalacağına dair bir belge imzalatıldı. Araç tamamen garanti dışında kalmıyor tabii ki... Ancak örneğin motorla ilgili bir problem olduğunda şu an için herhangi bir garanti kapsamı altında olmadığı anlamına geliyor.
      Sadece LPG düşünen arkadaşlar için paylaşmak istedim.
      2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

yinede sorun var benden size demesi... bayi tamamen kendini savunmuş... e siz neden o zaman hem gürültülü çalışan bir kit taktırdınız ve neden bayide daha fazla meblağ ödediniz ki?
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Orjinal yazı sahibi: jakoben
          güzel anlatmışsınız ben de LPG konusunda bir hevesleniyorum bir vazgeçiyorum. vazgeçmedeki tek sebebim güvenlik. belki siz de takip etmişsinizdir, son günlerde bir iki kaza haberi oldu. tüplü araç arkadan aldığı darbe ile yandı. içindekiler de feci şekilde.. (Allah herkesi kazalardan korusun) falan diye o yüzden çok çekiniyorum. bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
          o kaza kontak arızasından dolayı çıkıyor araç yanıyor ama içindekilere birşey olmuyor.

o kazanın tekini biliyorum... araç eski sistem lpg takılı bi kartal marka araç ve yangının lpg ile alakası yok çünkü yangın araca benzin alındıktan sonra ve benzinli kullanım esnasında meydana gelmiştir.. olayın sebebi ise aracın yakıt tankının delik olması ve kıvılcım sonu çıkan yangın... yani lpg ile uzaktan yakından ilkgisi yok yangının...
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Orjinal yazı sahibi: jakoben
            güzel anlatmışsınız ben de LPG konusunda bir hevesleniyorum bir vazgeçiyorum. vazgeçmedeki tek sebebim güvenlik. belki siz de takip etmişsinizdir, son günlerde bir iki kaza haberi oldu. tüplü araç arkadan aldığı darbe ile yandı. içindekiler de feci şekilde.. (Allah herkesi kazalardan korusun) falan diye o yüzden çok çekiniyorum. bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
            o kazanın tekini biliyorum... araç eski sistem lpg takılı bi kartal marka araç ve yangının lpg ile alakası yok çünkü yangın araca benzin alındıktan sonra ve benzinli kullanım esnasında meydana gelmiştir.. olayın sebebi ise aracın yakıt tankının delik olması ve kıvılcım sonu çıkan yangın... yani lpg ile uzaktan yakından ilkgisi yok yangının...
            sebep yakıt tankının delik olması değil, depodan motora giden hortumların çürümesi.
            eski sistem lpglerde uzun süre benzin kullanmayınca hortumlar çürüyor, benzin alınca da oralardan sızıntı yapıyor, motordan alev almaya başlıyor.
            dedemin Şahin ve R12 ile deneyimi oldu o yüzden iyi biliyorum ihihi ondan sonra aldığı Corolla'ya lpg taktırmadı ihihi

lpg'ye karşı olmamın sebeplerinden birisi işte.
            yeni sıralı sistemlerde o dert yok ama yinede ya birşey olursa diye düşündürüyor insanı.
            InsigniaTEAM

Yorum

servis garanti vermiyorsan neden gidip servise taktıralım ki? veriyor diye taktırdık biz.

Yorum

Arkadaşlar lpg ile ilgili garantiyi bi,z opis olarak veriyoruz ve landi renzo firması aracılığı ile veriyoruz
                çünkü gm motor insignia araçlara lpg takılmasına onay vermediğinden garantisini landi renzo firması tarafından karşılanıyor bu yüzden sizin için bir problem oluşmuyor

Yorum

Bir şeyi merak ettim landi renzo firması servise veriyor garantiyi servis müşterisine yazılı bir garanti olarak veriyor mu yoksa iki ilişkiler içindemi garanti devam ediyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: LPG prins marka takdırdım

selam arkadaşlar 2010 1.6 180 lik insignamı yeni aldım.almadan önce çok araştırma yaptım lpg konusunda yaktığını zaten çok duymuştum.ama sadece lpg taktırmak için almak istedim çünkü araç çok hoşuma gitmişti.ankara da ismini vermiyicem yetkili satıcıda bir ustayla görüştüm eniştemin arkadaşı ben kocaelide ikamet ediyorum.bana dediki kardeşim en az 20 arabaya londeranzo taktırdık .hep sorun çıktı dedi ya ikaz lambaları yanıyor ya tekleme ya da performans, kaybı dedi. ben aracı almışım başımdan kaynar sular döküldü sanki.çünkü lpg taktırıcam diye aldım. neyse ümidimi kırmadım araştırdım. lpg taktıranlarla görüştüm insihnalara bana prinsin etkili olacağını hiç bir problem yaşamayacağımı söylediler istanbul /bostancıda çetinsay lpg ile görüştüm araçta hiç bir sorun yaşamayacağımı prinsin uyumlu olduğunu söylediler. bende taktırdım. 4 gün oldu taktıralı şu an sorun yok inşallah olmazda. prins taktırdıktan sonra birisi bana dediki brc neden taktırmadın araştırdım. brcde iyimiş çünkü manifoltu delmeden pipo takıyorlarmış. prinse sorduğumda manifolt delmeden olmazmış neyse taktırdık. bakalım hayırlısı.inanmayacaksınız belki ama küçük bir ilçe de yaşıyorum dur kalk kısa mesafe km başı 70 krş yaktım of allahım off benzinde tabiki şu an lpg de deneme aşamasındayım.performans iyi çekiç iyi yakıtın düştüğünü. hissettim perfect şimdilik bilgi almak için beni arayabilirsiniz. saygılar 0507 227 51 90

Yorum

Hayırlı olsun bana göre iyi bir tercih olmuş.dediğiniz gibi landirenzo'larda arıza ışığı sürekli yanıyo bilgisayardan arıza siliniyo sanayiyi çıkmadan tekrar yanmaya başlıyo.Ben buna 2008 astra'da şahit oldum.mesela 1. 2. ve 3. viteste sabit devirde gidemiyosunuz araba sürekli ileri geri ilkiniyo.benzinden gaza geçtiği anda devir saati rolantideyken bile anlamsız yere bi yükseliyo bi düşüyo.çekiş olarakta tam bi felaket araç resmen 10 bg kaybediyo diyebilirim.Prinsede arkadasın 2.0T corollasında şahit oldum yaklaşık 50bin km oldu bi sorunla karşılaşmadı.yakıt olarakda şehir içi 200-210 kuruş yaktığını söyler.Tekrar hayırlı olsun inşallah insignianızda da sorunsuz bir şekilde kullanırsınız..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat
                        selam arkadaşlar 2010 1.6 180 lik insignamı yeni aldım.almadan önce çok araştırma yaptım lpg konusunda yaktığını zaten çok duymuştum.ama sadece lpg taktırmak için almak istedim çünkü araç çok hoşuma gitmişti.ankara da ismini vermiyicem yetkili satıcıda bir ustayla görüştüm eniştemin arkadaşı ben kocaelide ikamet ediyorum.bana dediki kardeşim en az 20 arabaya londeranzo taktırdık .hep sorun çıktı dedi ya ikaz lambaları yanıyor ya tekleme ya da performans, kaybı dedi. ben aracı almışım başımdan kaynar sular döküldü sanki.çünkü lpg taktırıcam diye aldım. neyse ümidimi kırmadım araştırdım. lpg taktıranlarla görüştüm insihnalara bana prinsin etkili olacağını hiç bir problem yaşamayacağımı söylediler istanbul /bostancıda çetinsay lpg ile görüştüm araçta hiç bir sorun yaşamayacağımı prinsin
                        uyumlu olduğunu söylediler. bende taktırdım. 4 gün oldu taktıralı şu an sorun yok inşallah olmazda. prins taktırdıktan sonra birisi bana dediki brc neden taktırmadın araştırdım. brcde iyimiş çünkü manifoltu delmeden pipo takıyorlarmış. prinse sorduğumda manifolt delmeden olmazmış neyse taktırdık. bakalım hayırlısı.inanmayacaksınız belki ama küçük bir ilçe de yaşıyorum dur kalk kısa mesafe km başı 70 krş yaktım of allahım off benzinde tabiki şu an lpg de deneme aşamasındayım.performans iyi çekiç iyi yakıtın düştüğünü. hissettim perfect şimdilik bilgi almak için beni arayabilirsiniz. saygılar 0507 227 51 90
                        kiti kaça taktırdınız acaba?
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Destiny
                          İmzalanmış olan belgede "LPG dönüşümü uygulaması halinde LPG ve LPG sisteminin çalıştığı tüm yerlerin garanti kapsamı dışında kalacağına dair bir belge imzalatıldı. Araç tamamen garanti dışında kalmıyor tabii ki... Ancak örneğin motorla ilgili bir problem olduğunda şu an için herhangi bir garanti kapsamı altında olmadığı anlamına geliyor.
                          Sadece LPG düşünen arkadaşlar için paylaşmak istedim.
                          Landı renzo ıle kaynaklanan butun hatalarıda landırenzo karsılıyor hatta aracnıza bırsey olması durumunda kasgo harıcınde aracı yenılıyorlar
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Ben en çok şehir içinde araç kullanan biriyim ve lpgeli insignia kullanan arkadaşlardan sürüşlerindeki son verilere göre şehir içinde ve şehir dışında ne kadar yaktığını ve perfonmans kaybı olup olmadığını öğrenebilirmiyim? Şimdiden tşkler.

Yorum

Lpg'yi 14 Temmuz'da taktırdım. Şu an hiçbir sorunum yok. 1000 km sonunda kontrole götürdüm. Sorun yok. Ortalama olarak şehiriçi 245-255 TL / km arası yakıt tüketimi var. Yani 300 km için 74,4 TL (en son). Depo 55 lt.
                              Şu an için güç kaybı yok. Sıkıntı yok. Benzinli olarak kullanıdığım gibi. Ancak bu konuda tabii ki Formula pilotumuz Fatih Abi'nin aracı test etmesi gerekiyor .
                              2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Destiny
                                Lpg'yi 14 Temmuz'da taktırdım. Şu an hiçbir sorunum yok. 1000 km sonunda kontrole götürdüm. Sorun yok. Ortalama olarak şehiriçi 245-255 TL / km arası yakıt tüketimi var. Yani 300 km için 74,4 TL (en son). Depo 55 lt.
                                Şu an için güç kaybı yok. Sıkıntı yok. Benzinli olarak kullanıdığım gibi. Ancak bu konuda tabii ki Formula pilotumuz Fatih Abi'nin aracı test etmesi gerekiyor .
                                Cevap için tşkler. Hangi marka lpg taktırdınız?

Yorum

İşleniyor...
                                X