1 aylık insgnia'ya lpg tkılır mı goruslerinizi alsam
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LPG
Collapse
X
-
Ynt: LPG
1 günlük Insignia ya bile takanlar var. Fakat benim şahsi fikrim beklemek. En azından garanti süresi olan 2 yıl.
Bazı servisler kendi garantilerini veriyorlar. Dolayısıyla LPG taktıktan sonra bile size garantiyi bozmadan hizmet sunuyorlar.
Ama motorda ciddi bir surun çıkarsa ne yaparlar bilemiyorum. Ayrıca bekleminizi gerektirecek diğer sebebte opel onaylı bir
lpg kitinin daha çıkmamış olması. Ama kısa süre içinde çıkacağını düşünüyorum. Bu durumda rahat rahat takarsınız.
Sonuç: Bana göre biraz bekleyin, en azından Mart 2009 tarihinde aracımı almış birisi olarak benden daha az bekleyeceksiniz.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05BENIM ARACIMDADA LPG VAR HICBIR CEKIS SORUNU YOK VE YAKITTAN BAYA DA MEMNUNUNM 380 KM YOLA 120 KM HIZ ORTALAMASI ILE 4 KISI VE 60 KM SI SEHIR ICI OLMAK UZERE AMASYADAN ANKARA YOLU ISTIKAMETINDE 62 TL LIK YAKIT YAKTIYeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
-
performans dusuklugunu lpg montajını yapanlar halleıdyor bendede vardı aynı sorun ve fazlada yakıyordu goturdum kendımde basında durmak kaydı ıle yaklasık 30 km yol gıttık geldık her surattde ayrı bır ayar cektıler ve sonuc mukemmel yanlız bır zararı oldu arac benzınde ıken bır yılda 15 bın km yaptık lpg takıldı 3 ayda 12 bın yaptık ihihi2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05performans dusuklugunu lpg montajını yapanlar halleıdyor bendede vardı aynı sorun ve fazlada yakıyordu goturdum kendımde basında durmak kaydı ıle yaklasık 30 km yol gıttık geldık her surattde ayrı bır ayar cektıler ve sonuc mukemmel yanlız bır zararı oldu arac benzınde ıken bır yılda 15 bın km yaptık lpg takıldı 3 ayda 12 bın yaptık ihihiYeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
Yorum