landı ıyı secımmı bılemem ama ben sorun yasadım sıboplar degişti 2. kez aynı sorunu yasadıgımda ise lpg den kaynaklanmadıgını kulllanım hatası oldugunu soyleyebılıyorlar sankı lpg ye tarz bır surus seklı varmıs falan fılan ıpe un serıyorlar sıstemı takarkende lpg den kaynaklı butun sorunlara omur boyu garantı verıyorlardı hatta sorun olması durumunda aracın yenısı almayı bıle tahaahut ettıler ama fıs
Yorumlarınız için teşekkürler ilk izlenimimi vereyim... çekişte hiç bir değişiklik olmadı hatta daha performanslı gibi.. 180 km hızı görünce tekledi buda yeter bana.. bir iki arkadaşın dediği gibi zorlayacaksan benzine geç dedi lpg yi takan usta.. valla genel olarak memnunum ama benzinde eksiliyor gibi anlamadım bu işi.. lpg li yaklaşık 200 km yaptım arabadaki yol bilgisayarı lpg takılırken 214 km yi gösteriyordu(benzin için) şimdi 160 ı sanki benzinde eksiliyor gibi motor ısısı 40 dereceyi geçince lpg ye geçiyor birde start/stop varya bu yüzden mi benzin eksiliyor anlamadım ama bir depo bitince anlıyıcaz.. ama kesinlikle %45-50 arası bir tasarruf olduğunu söyleye bilirim ilk 20 tl lik koyuyorlar valla yanlış değilsem 103 km falan yaptım.. dediğim gibi ilk depodan sonra daha net verileri sunucam ve hep klima açık hayırlısı inşallah bisorun çıkmaz tek canımı sıkan istetmenin yerine takılan tüp biraz yüksek olduğu için bagaj biraz garip oldu onuda oto döşemeciler 100 tlye hallediyorlarmış.. sonra tekrar yorum yapıcam görüşmek üzere...
Şimdi benzinin eksiliyor gibi olduğunu şu yüzden aracınız lpg ile kullanıdığımızda haliyle litre bazında lpgyi benzine göre fazla yakıyor ve bunu yol bilgisayarı algılayıp depodaki benzinle orantıladığında haliyle bu sörüşle devam edersen bu kadar gidersin diye mesafeyi kısaltıyor biraz benzinde kullanın mesafe artmaya başlayacaktır.umarım hayırlı uğurlu olur güle güle kullanın...
Katıldığım Ankara buluşmasında 1.4T motorlu otomatik astralı bir arkadaşımız vardı, viale marka LPG taktırdığını ancak memnun kalmadığını, Opal e geri götürüp Landi Renzo taktıracağını söylemişti, epey de km yapan bir arkadaştı, ısrarla 1.4T lerin LPG ile uyumlu çalıştığını sorun çıkarmadığını söylüyordu.
Sizlerin deneyimlerinizle 1.4T lerin LPG ile nasıl çalıştığını görme şansımız olacak, daha önce de yazdım; prensip olarak sorunsuz olacağı garanti edilen bir sistem sunulmadıkça LPG ye karşıyım, böyle bir garantiyi şu an kimse veremiyor, ancak zaman içerisinde kullanıldıkça 1.4T lerdeki durum ortaya çıkacaktır.
bugün ikinci depoyu bitirmek üzereyim..valla şeytanın kulağına kurşun çok memnunum.. ama erken konuşuyor olabilirim. 1000 km bi geçsin tekrar servise gidip kontrol ettiricem.. ama şimdilik bi sorun yok..
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hayırlı olsun bende düşünüyorum ???? yalnız kafamda bu soru işaretlerinden çok var taktırırsam prins taktırcam izmirdeyim nereye taktırsam ondada kararsızım ??
Selamlar ben de aracıma Prins lpg taktırdım. Şu an aracım 13000 de. 3000 km de iken takılmıştır. Şu ana kadar bir sorun yok lpg li iken 205 km hıza ulaşmama rağmen bi hata oluşmadı. yakıt konusuna gelince şehir dışı bir depo ile (yaklaşık 35 lt 72 tl ye doluyor K.maraş fiyatları) 390 km gittim. K.Maraş-Elazığ sivrice ilçesi arası mesafe..
Yorum