Kilometrede 200? valla çok iyi bi değer..Bagajda da kocaman bi tank olmasından sa illaki simit daha iyidir..
Şehir içi kullanımlarınız da da yakıt değerlerini yazarsanız sevinirim.Bu benim için ayrı bi merak konusu da
ben erzincanda yaşıyorum nurdaki değerleri yazıcam depo boşalsın fulleyip yazıcam...
Yüksek viteste, düşük devirde toplamıyor yazmışsınız , peki benzindeyken yüksek vites, düşük devirde nasıl?
Anlık kesinti yapıyor son ra toparlıyor..tabi arabanın bakımıda önemli.. filtrenin durumunu bilmiyorum . bakımlı araçlarda probleme rastlanmadığını duydum..lpg kiti önemli takan ustada önemli lpg yollarının kısa olması gerektiğini bazı ustalardan duydum .. uzun hortum sıkıntı oluşturuyormuş..
Benim kafama yatan LPG sistemi vialle Almanayda bu sistem çok başarılı diyorlar emme manifoltuna direkt sıvı olarak püskürtme yapıldığı için bir miktar soğutma da meydana geliyor .. motorda buda turbo araçlarda iyi özellik (turbo araçların motorları çok ısınır)
benim bildiğim bu kadar kara sizin ...saygılar
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum