slm. perşembe günü adana olgunlarda insignia turbo aracıma landirenzo lpg montajı yapıldı..şuan için bir sıkıntı yok merak edilen konuları cevaplamak için bekliyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
landirenzo lpg
Collapse
X
-
Ynt: landirenzo lpg
Arabam çıkana kadar..tanıdık bir galerici arkadaşımdan hundai era 1.4 benzinli ...brc sıralı sistem lpg takılı bir araç aldım..
2 ay boyunca kullanıyorum yeri geldi 14 kr yeri geldi 20 kr (40 lt gaz alarak) sadece gaz yakıtını ölçtüm. benzini hesaplamadım..
araç 42 000 küsürde..çekiş normal sadece yüksek viteste düşük devirde toparlamıyor . devirli kullanınca bir problem yok. yaklaşık 2500 km yol yapmışım...
lpg den dolayı bir problem yaşamadım..
1.6 T mpı motorlarda daha önce lpg kiti taktıran arkadaşların yorumlarını araştırmak lazım (passat 1.8 T motor sistemi nedir .. bunlara lpg kiti takanlara sormak lazım).. bendeki araç atmosferik bir motora sahip..2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTkm de kaç kuruş yakıyor aceba?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)kaça takdırdınız? depo kaç lt? yol bilgisayarı bilgi veriyor mu? tavsiye eder misiniz?
yol bilgisayarında ortalama yakıt ve anlık yakıt gösteriyo menzil benzine göre hesaplandığından o lpg yi göstermiyo...kesinlikle tavsiye ederim aynı yolu ucuza gitmenin keyfine diyecek yok...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyArabam çıkana kadar..tanıdık bir galerici arkadaşımdan hundai era 1.4 benzinli ...brc sıralı sistem lpg takılı bir araç aldım..
2 ay boyunca kullanıyorum yeri geldi 14 kr yeri geldi 20 kr (40 lt gaz alarak) sadece gaz yakıtını ölçtüm. benzini hesaplamadım..
araç 42 000 küsürde..çekiş normal sadece yüksek viteste düşük devirde toparlamıyor . devirli kullanınca bir problem yok. yaklaşık 2500 km yol yapmışım...
lpg den dolayı bir problem yaşamadım..
1.6 T mpı motorlarda daha önce lpg kiti taktıran arkadaşların yorumlarını araştırmak lazım (passat 1.8 T motor sistemi nedir .. bunlara lpg kiti takanlara sormak lazım).. bendeki araç atmosferik bir motora sahip..
Yorum
Yorum