Ynt: İnsignia LPG Marka Seçimi
Evet LPG Taktırdım.
Landirenzo marka LPG Taktırdım.
İlk zamanlarda ayar ile ilgili olarak sıkıntı çektim.
Sabah titremeleri vb. problemlerim de oldu.
Ancak şu an bir şikayetim yok.
LPG yakıt tüketimi %10 lt olarak fazla olur genelde. Yani benzinde 8 litre yakıyorsanız 9 litre lpg yakarsınız gibi.
Ancak bu tüketim %25 civarında. Yani yol bilgisayarım 7 gösterdiğinde ben 10 lt. civarında LPG tüketiyorum.
Bunu LPG kullanan bir kaç arkadaşıma daha sordum genel olarak onlarda bu oranda fazla yakıyorlar.
Yani LPG ile tasarruf %45 olması gerekirken %35 civarında oluyor.
Ancak bunun dışında hiç bir şikayetim yok.
LPG performans olarak kesinlikle fark hissettirmiyor.
LPG Geçişleri hissedilmiyor.
Şehir içinde gaz yememe, titreme vb. saçma sapan hiç bir şikayetim de yok.
Uzun yolda çekmeme tork düşüklüğü gibi şikayetlerimde yok.
Yani tavsiye eder misiniz diye sorarsanız eğer senelik km. olarak 25000 km. ve üzeri yapıyorsanız tavsiye ederim.
Ancak Landirenzo konusunda yetkili servislerine pek güvenemedim. Prins markasına da bir bakın derim.
Evet LPG Taktırdım.
Landirenzo marka LPG Taktırdım.
İlk zamanlarda ayar ile ilgili olarak sıkıntı çektim.
Sabah titremeleri vb. problemlerim de oldu.
Ancak şu an bir şikayetim yok.
LPG yakıt tüketimi %10 lt olarak fazla olur genelde. Yani benzinde 8 litre yakıyorsanız 9 litre lpg yakarsınız gibi.
Ancak bu tüketim %25 civarında. Yani yol bilgisayarım 7 gösterdiğinde ben 10 lt. civarında LPG tüketiyorum.
Bunu LPG kullanan bir kaç arkadaşıma daha sordum genel olarak onlarda bu oranda fazla yakıyorlar.
Yani LPG ile tasarruf %45 olması gerekirken %35 civarında oluyor.
Ancak bunun dışında hiç bir şikayetim yok.
LPG performans olarak kesinlikle fark hissettirmiyor.
LPG Geçişleri hissedilmiyor.
Şehir içinde gaz yememe, titreme vb. saçma sapan hiç bir şikayetim de yok.
Uzun yolda çekmeme tork düşüklüğü gibi şikayetlerimde yok.
Yani tavsiye eder misiniz diye sorarsanız eğer senelik km. olarak 25000 km. ve üzeri yapıyorsanız tavsiye ederim.
Ancak Landirenzo konusunda yetkili servislerine pek güvenemedim. Prins markasına da bir bakın derim.
Yorum