Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia LPG Marka Seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia LPG Marka Seçimi

180 hp 2010 20000 deyim.ortalama yakıt tüketimi 9.3.aygaz internet sitesinde (http://www.aygaz.com.tr/Otogaz/AlternatifHesap.aspx)senede 11000 km ile benzin 4.59 tl ,gaz 2.60tl.yıllık tasarruf 1237 tl.yani aylık tasarruf 100 tl.sonuç ayda 100 tl için bu araca tüp takılmaz.....lpg bu durumda gereksizdir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemal
      180 hp 2010 20000 deyim.ortalama yakıt tüketimi 9.3.aygaz internet sitesinde (http://www.aygaz.com.tr/Otogaz/AlternatifHesap.aspx)senede 11000 km ile benzin 4.59 tl ,gaz 2.60tl.yıllık tasarruf 1237 tl.yani aylık tasarruf 100 tl.sonuç ayda 100 tl için bu araca tüp takılmaz.....lpg bu durumda gereksizdir.
      cemal abicim çok haklısınız sizde ama bi arabayla uzun kmler yapınca özellikle senede 20000 km yapan biri olarak 5 sene kullansam 100 000 km ve 100 000 kmde km 45 kuruş yakan arabam 45000 tllik benzin almış oluyorum tüptede 25-30 kuruş yaktıını düşünürsek ki ben maksimum 30 kuruşdan hesaplıyorum 30000 tllik tüp almış oluyorum ve 5 senede benim 15000 tl karım oluyor az küçümsenecek bişeyde deil yani genelde insignia tüpte bazı problemleri çıkarsada subab gibi ve

kaliteli usta kaliteli tüp (markada aşırı önemli deil) kullanmaya deer benim arkadaşım 2009 model 1.6 turbo insigniaya tüp atiker taktırdı ve subabları çelik yaptırdı aldığı ilk günlerde sıfır arabaya ve şuan 80 000 kmde güzel bir kar etmiş durumda şunuda belirtmek istiyorum insignia piyasadaki birçok arabaan iyi görünüş ve güzel araba olduu için insanların bu arabaya tüp takılır mı gibi yaklaşımları oluyor bunada pek katılmıyorum sonuçta ferrariye tüp takılan ülkede yaşıyoruz

İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

Herkese iyi akşamlar.
        Vialle sıvı püskürtmeli lpg sistemleri hakkında bilgisi olan ve hatta kullanan arkadaşımız var mı?
        Bilgisi olan bizimle paylaşabilir mi?
        Teşekkürler...
        Insignia 1.6T Cosmo / Navi 800 / Isıtmalı Bej Deri Koltuk

Yorum

Merhaba,

Ben bir ay kadar önce internetten bulduğum İstanbul'daki tek bölge bayiini aradım.Bana bayiliklerini bıraktıklarını ve artık Vialle montajı yapmadıklarını söylediler..Ben de bu referans üzerine Vialle Sıvı püskürtmeli sistemden soğudum..

2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Sayın insignia 1.6 185hp(132kw)A16LET kullanıcıları,uzun suredir incelediğim lpg sorunu için,bir çözümbuldum sanırım.vialle.nl sitesinde catologue segmesini tıkladıktan sonra,cıkan sayfada pdf dosyasını açtığınızda car list ortaya çıkıyor.bu listede bizim araç yer almaktadır.yani ben katologa girmesi nedeniyle araçlarımıza vialle lpfi taktırmamızın tartışmalara son vermesi gerektiğini düşünüyorum.başka bir firmanın katalogunda aracımız motor no ile yazıyormu.ben bulamadım.teorik olarak sorunumuzun çözüldüğünü düşünüyorum.ancak prins vs2,brc de pratikte başarılılar.

Yorum

Arkadaşlar merhaba.
              Konuyu hortlatıyorum.
              Bugün artık kesin olarak LPG kararı verdim.
              LPG konusunda Prins VSI2 kit taktırmaya aslında karar vermiştim. Bugün Turkuaz LPG ile görüştüm.
              Adını daha önce duymuştum. Oradaki Mühendis arkadaş bana yardımcı olacak bilgiler verdi. Sağolsun.
              Sorunsuz kullanan bir çok kullanıcıs olduğunu söyledi. Sisteminden bahsetti. Yağlamalı sistem için 3150 TL para istedi.
              Daha sonra bir arkadaşımı aradım. Daha önce LPG firması sahibiydi. Sonra ortaklığı sebebi ile bırakmıştı.
              Ondan aldığım bilgi ile OLGUN LPG firmasından Tanju bey ile görüştüm. Kendisi bana bu işi yapacaksam Landirenzo yapmamı söyledi.
              Kendi ellerinde bir Insigniaları olduğunu ve firma içerisine bir kaç arkadaşı ile birlikte kullandığını söyledi. OLGUN LPG nin bir çok şehirde yeri var.
              Araç ile 190000 km. yol yapmışlar. Bu konuda şunu söyleyebilirim. Bahsettiğim arkadaşım benim çok çok yakın arkadaşım ve LPG piyasasında Tanju beyi iyi bilirler dedi.
              O sana eksik yada fazla birşey söylemez dedi. Nitekim öyle oldu. Tanju bey telefonda arkadaşımın ismini duyunca direk sen kendini yabancı yerine koyma ben sana dosdoğru anlatayım dedi.
              Zaten kendileri Landirenzo firmasının Türkiye Distribütörü. Kit hakkında şunu söyledi.
              Kit'i markanın Opel ile birlikte tasarladıklarını ve onların söyledikleri şekilde imal edildiğini söyledi. Bu sebepten anlaşma Landirenzo ile yapılmış.
              Bilen arkadaşlar bilir Opel Landirenzo ile anlaşma yapmıştı ve garanti bozmadan LPG yapıyor.
              Kendisi bu konu hakkında PRINS için güzel şeyler söyledi kötülemedi aksine iyi firma dedi ama OPEL konusunda Landirenzonun özellikle çalıştığını söyledi.
              Gerçi forumda PRINS kullanıcısı olan çok arkadaşımız var.

Şimdi gel gelelim konunun bu noktasına.
              Ben LPG Yaptırmaya karar verdim. Pazartesi günü sabah aracımı servise bırakacağım. Fiyat konusunda henüz konuşmadık.
              Zaten bana vereceği fiyatı söylememe izin vermeyecektir. Özel fiyat olacağı için yani.
              LPG yaptırırken ve LPG yaptırdıktan sonra tüm izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım.
              Landirenzo hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise lütfen bilgilerini paylaşsınlar.
              Uzunca yazdım. Okuduğunuz için teşekkürler. blink
              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BRK
                Arkadaşlar merhaba.
                Konuyu hortlatıyorum.
                Bugün artık kesin olarak LPG kararı verdim.
                LPG konusunda Prins VSI2 kit taktırmaya aslında karar vermiştim. Bugün Turkuaz LPG ile görüştüm.
                Adını daha önce duymuştum. Oradaki Mühendis arkadaş bana yardımcı olacak bilgiler verdi. Sağolsun.
                Sorunsuz kullanan bir çok kullanıcıs olduğunu söyledi. Sisteminden bahsetti. Yağlamalı sistem için 3150 TL para istedi.
                Daha sonra bir arkadaşımı aradım. Daha önce LPG firması sahibiydi. Sonra ortaklığı sebebi ile bırakmıştı.
                Ondan aldığım bilgi ile OLGUN LPG firmasından Tanju bey ile görüştüm. Kendisi bana bu işi yapacaksam Landirenzo yapmamı söyledi.
                Kendi ellerinde bir Insigniaları olduğunu ve firma içerisine bir kaç arkadaşı ile birlikte kullandığını söyledi. OLGUN LPG nin bir çok şehirde yeri var.
                Araç ile 190000 km. yol yapmışlar. Bu konuda şunu söyleyebilirim. Bahsettiğim arkadaşım benim çok çok yakın arkadaşım ve LPG piyasasında Tanju beyi iyi bilirler dedi.
                O sana eksik yada fazla birşey söylemez dedi. Nitekim öyle oldu. Tanju bey telefonda arkadaşımın ismini duyunca direk sen kendini yabancı yerine koyma ben sana dosdoğru anlatayım dedi.
                Zaten kendileri Landirenzo firmasının Türkiye Distribütörü. Kit hakkında şunu söyledi.
                Kit'i markanın Opel ile birlikte tasarladıklarını ve onların söyledikleri şekilde imal edildiğini söyledi. Bu sebepten anlaşma Landirenzo ile yapılmış.
                Bilen arkadaşlar bilir Opel Landirenzo ile anlaşma yapmıştı ve garanti bozmadan LPG yapıyor.
                Kendisi bu konu hakkında PRINS için güzel şeyler söyledi kötülemedi aksine iyi firma dedi ama OPEL konusunda Landirenzonun özellikle çalıştığını söyledi.
                Gerçi forumda PRINS kullanıcısı olan çok arkadaşımız var.

Şimdi gel gelelim konunun bu noktasına.
                Ben LPG Yaptırmaya karar verdim. Pazartesi günü sabah aracımı servise bırakacağım. Fiyat konusunda henüz konuşmadık.
                Zaten bana vereceği fiyatı söylememe izin vermeyecektir. Özel fiyat olacağı için yani.
                LPG yaptırırken ve LPG yaptırdıktan sonra tüm izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım.
                Landirenzo hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise lütfen bilgilerini paylaşsınlar.
                Uzunca yazdım. Okuduğunuz için teşekkürler. blink
                Hayırlısı olsun bende merak ettim 1.4T lerede uygulanabiliyormu acaba.
                2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

bu durumda landirenzo mantıklı görünüyor

Yorum

Hayırlısı olsun bende merak ettim 1.4T lerede uygulanabiliyormu acaba.
                    1.4 kullanıcısı bir kaç arkadaşın yorumu da var. Sorunsuz kullanıyorlar.
                    Bir kaç konuda var. LPG bölümüne bakın az önce okudum. zorlu_06 kullanıcısının aracında var.
                    Benim aracım 1.6. Bakalım neler olacak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cold
                      bu durumda landirenzo mantıklı görünüyor
                      Yine de kullanıcılarının ağzından duymak istiyorum.
                      PRINS konusunda sorunsuz kullananlar var.
                      Landirenzo konusunda da var ise garanti konusunu düşünüp Landi yapıcam.
                      Bu iki gün içerisinde karar vericem ve pazartesi sabah birisinin önünde bırakıcam aracımı.

Yorum

benim aracımda prins vs 2 mevcut şimdilk sıkıntı yok tavsiye ederim

Yorum

Bakıyorum foruma. LPG konusundan yakınan bir tane PRINS kullanıcısı göremedim.
                          Kafam çok karıştı. Landirenzo kullanan yok mu arkadaşlar?

Yorum

Açıkçası tanıdık bile olsa kolay kolay kimse malını kötülemez. Bu garanti olayını da Opel ya da Opel Türkiye değil Opel servisleri Landirenzo aracılığı ile veriyor, bu konuya özellikle dikkatinizi çekmek isterim. Bu Opel ile anlaşma olayının aynısını ben gittiğimde de birebir anlattılar; beni ikna etmeye yetmedi. Çünkü "LPG taktırdığımda aracın garantisi ne olacak?" sorusunun cevabı "Motorun garantiden çıkacağı ve Landirenzo'nun verdiği garantiye geçeceği" şeklindeydi. Zaten yılda maksimum 15bin km yapıyorum onun da %80'i uzun yol. Taktırıp taktırmama konusunda kararsız kaldığım için uzun süre araştırdım. Benim gördüğüm, iyi kit + iyi usta ikilisi ile bir çok insan sorunsuz kullanıyor araçlarını. Ek olarak aracı LPG 'de yüksek devirlerde kullanmamakta supapların ömrünü uzatıyor.

Uzun lafın kısası Landirenzo taktırmak size maliyet açısından uygun gelebilir. Ama ben taktırmaya karar verseydim, Landirenzo taktırmazdım. Çünkü bu garanti mevzusu "Opel" tarafından veriliyormuş gibi gösteriliyor ve aslında böyle bir durum ortada olmadığı içinde çok samimiyetsiz bir durum oluşturuyor.

Yorum

Yılda 10-15 bin km ve çoğunlukla uzun yol kullananlara LPG tamamen gereksiz.
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Burak bey benim arkadaşım landirenzo lpg sistemini kullandı. Araç lpg çevrilirken sübapları çelik yaptırdı!! Ama 45000km de motor gitti !!!! araç 1.6 t sport tourer . Yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama arkadaşım çok sert kullanmıyordu aracı lpg yi söktü attı. Ben prins marka lpg kullanıyorum 25000 km oldu inan çok memnunum uzun yolda 19krş ist içi 30krş yakıyor ilerde sorun olurmu bilemem ama prins malının arkasında tam motor garantisi veriyorlar ipragaz güvencesiyle. Bu arada arkadaşımda yağlama kiti yoktu o büyük bir etken!!!!!!!!

Yorum

İşleniyor...
                                X