Teşekkür ederim yalnız ben 45.000 lira civarında insignialara bakıyorum. Hayırlı günler
hayırlı olsun o zaman, ama o fiyata cosmo zor bulunur, az km'li ve lpg'li olarak, biraz daha eklerseniz hem cosmo hem de lpg'li bir araç almanız daha iyi olur. benim arabamı alın diye demiyorum, sizin için yani
Teşekkür ederim yalnız ben 45.000 lira civarında insignialara bakıyorum. Hayırlı günler
hayırlı olsun o zaman, ama o fiyata cosmo zor bulunur, az km'li ve lpg'li olarak, biraz daha eklerseniz hem cosmo hem de lpg'li bir araç almanız daha iyi olur. benim arabamı alın diye demiyorum, sizin için yani
Laf aramızda cosmo alamayacağımı biliyorum , navigasyonlu edition modellerine bakıyorum zaten
İyi akşamlar herkese. Siteye yeni üye oldum. İnsignia'ya kötü bağlandım. Almayı düşünüyorum fakat kaygım herkesin dile getirdiği Yakıt ve Lpg üzerine. Umarım bir çıkar yolunu buluruz. Herkese iyi sürüşler...
welcome , kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız biz de sizi tanımış oluruz insignia bağlanılmayacak bir araba değil ve aracın lpg konusunda ve yakıt tüketimi konusunda sıkıntı yaratacak bir araç da değil. yediğinin hakkını veren bir araç. eğer lpg konusunda endişe duyuyorsanız lpg'li satılık araçlar sitemizde mevcut, bu konu içinde de iki tane link var, ikisine de bakabilirsiniz
Yorum