Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia LPG Marka Seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia LPG Marka Seçimi

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Kerem abi, bu yağlama sistemi motor devri ve gazın kullanımına göre yağlamayı bilgisayar yardımı ile yapıyor. Bu sebeple subapların aşınmayacağını söylediler bana, bu sistem prins de de var. diğer yağlama sistemli olanlar, standart bir biçimde yağlama yapıyor. Ayrıca da 3 yıl 3500 tl garantisi var.
    Siz lpgdemi kullanıyorsunuz? Eğer kullanıyorsanız herhangi bir performans kaybı var mı, yokuşlarda çekişi nasıl cevaplarsanız sevinirim.

Yorum

İnsallah hicbir sikinti yasamadan kullanirsin kardesim. sikintisiz lpg uygulamalarinin artmasi hem ekonomik kullanim acisindan hemde araclarimizin ikinci el degerinin artmasi acisindan onemli.
      2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
        İnsallah hicbir sikinti yasamadan kullanirsin kardesim. sikintisiz lpg uygulamalarinin artmasi hem ekonomik kullanim acisindan hemde araclarimizin ikinci el degerinin artmasi acisindan onemli.

+1 lpg uyumu yüzünden ikinci el piyasası çok kötü
        2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kavalye23
          Siz lpgdemi kullanıyorsunuz? Eğer kullanıyorsanız herhangi bir performans kaybı var mı, yokuşlarda çekişi nasıl cevaplarsanız sevinirim.
          evet lpg sistemim mevcut, ama tabii ki benzindeki performansdan hafif düşük bir performansa sahip, çok dikkatli sürücüler ancak anlayabilir farkı. tiner koymayı önerdiler o zaman iyi performans oluyormuş

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
          amin abi inşallah, artık olacağı da varsa Allah'tan yani, bizim işimiz her zaman ki gibi Allah'a kalmış

Yorum

35OFT23
            Yokuşlarda çekiş nasıl?

Yorum

35OFT23
              Yokuşlarda çekiş nasıl?
              sıkıntı yok, canavar gibi ama 110 gibi bir hızla 6. viteste yokuşlarda biraz can sıkabiliyor. zaten biraz açılı bir yokuşa gelince o hızda ekonomiden çok cebe zarar veriyor 125-130 gibi hızlarda 45 derecelik yokuşu bile çıkabilir

Yorum

piyasadaki en kaliteli lpg kiti prins olarak biliyorum, prins valve care tercih edebilirsiniz, bide en önemlisi işini iyi bilen ustanın elinden geçmesi...
                2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Birde vialle var. Sıvı püskürtme sistemi uyguluyorlar. Bir arkadaşımız 50000km kullanmış sıkıntı yok diyor. Mar otodan Erdal Bey'i arayıp bilgi alabilirsiniz. Bilgilerini paylaşmaktan kaçınmayan birisi.
                  2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

35OFT23
                    Yokuşlarda çekiş nasıl?
                    sıkıntı yok, canavar gibi ama 110 gibi bir hızla 6. viteste yokuşlarda biraz can sıkabiliyor. zaten biraz açılı bir yokuşa gelince o hızda ekonomiden çok cebe zarar veriyor 125-130 gibi hızlarda 45 derecelik yokuşu bile çıkabilir
                    Teşekkür ederim peki subaplarda sorun yaşayan arkadaşlar olmuş, sizin sorun yaşamamanızın nedeni ne olabilir, yani madem sorun yaşamıyorsunuz neden insignia ya lpg uyumsuz diye bir söylenti çıkmış olabilir ki?
                    (bu arada lpg li insignia almayı düşünüyorum, söyledikleriniz benim için önemli)

Yorum

35OFT23
                      Yokuşlarda çekiş nasıl?
                      Teşekkür ederim peki subaplarda sorun yaşayan arkadaşlar olmuş, sizin sorun yaşamamanızın nedeni ne olabilir, yani madem sorun yaşamıyorsunuz neden insignia ya lpg uyumsuz diye bir söylenti çıkmış olabilir ki?
                      (bu arada lpg li insignia almayı düşünüyorum, söyledikleriniz benim için önemli)
                      lpg'li insignia istiyorsanız sizin için birşeyler düşünebilirim, benim aracımı da sunrooflu olanı ile değiştirmeyi düşünüyorum ben taktıralı yeni 10000 km oldu, aracın 30000 bakımına da girdik çıktık (lpg 21000 de takılmıştı) servis motorun çok iyi durumda olduğunu söyledi bize. şu anda araba 31000 de Allah'a şükür bir sıkıntı yok. subaplar da sorun çıkmamasının sebebi bizim araçtaki yağlama sisteminin ayrı beyne sahip olup arabanın ihtiyacı kadar yağlama yapmasına bağlıyorum. ayrıca da 90 bin 100 bin km'de araçlar var satılık insignia ve lpg'li onlar da bir sorun yaşamadan demek ki bu noktaya gelebilmişler. bir insignia sorun yaşar diğeri yaşamaz, insignia lpg ile uyumsuz değil bence, ama %100 de bir uyumu yok. fabrikadan çıkış bir araç lpgli değilse, hiçbir araç lpg ile %100 uyum sağlamaz. sonuç olarak da benzin fiyatları belli, benzinli bırakın insigniayı, benzinli 1000 cc hacminde araç kullanmak bile pahalı artık.

Yorum

insignia lpg de ozellıkle yokuslarda 1 vides dusuyor
                        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

35OFT23
                          Yokuşlarda çekiş nasıl?
                          lpg'li insignia istiyorsanız sizin için birşeyler düşünebilirim, benim aracımı da sunrooflu olanı ile değiştirmeyi düşünüyorum ben taktıralı yeni 10000 km oldu, aracın 30000 bakımına da girdik çıktık (lpg 21000 de takılmıştı) servis motorun çok iyi durumda olduğunu söyledi bize. şu anda araba 31000 de Allah'a şükür bir sıkıntı yok. subaplar da sorun çıkmamasının sebebi bizim araçtaki yağlama sisteminin ayrı beyne sahip olup arabanın ihtiyacı kadar yağlama yapmasına bağlıyorum. ayrıca da 90 bin 100 bin km'de araçlar var satılık insignia ve lpg'li onlar da bir sorun yaşamadan demek ki bu noktaya gelebilmişler. bir insignia sorun yaşar diğeri yaşamaz, insignia lpg ile uyumsuz değil bence, ama %100 de bir uyumu yok. fabrikadan çıkış bir araç lpgli değilse, hiçbir araç lpg ile %100 uyum sağlamaz. sonuç olarak da benzin fiyatları belli, benzinli bırakın insigniayı, benzinli 1000 cc hacminde araç kullanmak bile pahalı artık.
                          bir de ömer kardeşimin söylediklerine ilave olarak lpg benzine göre yanarken daha fazla ısı üretiyor, bu sebeple lpg li aracı yüksek devirlerde fazla kullanmamak gerek sorunları en aza indirmek için
                          2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Aracın ilanı varsa inceleyebilirim

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59728472/detay

arabası bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                                insignia lpg de ozellıkle yokuslarda 1 vides dusuyor
                                araba devirli gidiyorsa çok gerek yok abi, gerek duymaz bir alt vitese.

Orjinal yazı sahibi: ozangny
                                bir de ömer kardeşimin söylediklerine ilave olarak lpg benzine göre yanarken daha fazla ısı üretiyor, bu sebeple lpg li aracı yüksek devirlerde fazla kullanmamak gerek sorunları en aza indirmek için
                                evet bu da önemli bir etken Ozan abimin dediği gibi, sakin kullanmak iyidir

Yorum

İşleniyor...
                                X