İnsigniama lpg taktırmayı düşünüyorum ve birçok konular okudum forumunuzda vs başka yerlerde sizce hangi marka taktırmalıyım ve hangi sistem en az sorun yaşayacağım ben brc turbo kit taktırırp subablarıda lpg taktırır taktırmaz çelik subab yaptırmayı düşünüyorum veya aklımda landirenzo lpg kit var yorumlarınız çok önemli benm için
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia LPG Marka Seçimi
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia LPG Marka Seçimi
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: ZEK74USBen de tam diyecektim Ömer Faruk yardımcı olur diyeİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23kardeşim, izmirdesin zaten, ben de izmirdeyim, sana özelden bir msj atçam oraya git, orda sana yardımcı olurlar bu konuda, yağlama sistemli lpg takılacak hem de çelik subaplara gerek yokİNSİGNİA2010 1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİRkardeşim ben 16 aydır landirenzo kullanıyorum çelik subap ihtiyacıda duymadım çok agrasif kullanmadığın müddetçe hiç bir şey olmaz gözün kapalı takdır bizler canlı örneğiz...İNSİGNİA2010 1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH
Yorum
-
Kerem abi, bu yağlama sistemi motor devri ve gazın kullanımına göre yağlamayı bilgisayar yardımı ile yapıyor. Bu sebeple subapların aşınmayacağını söylediler bana, bu sistem prins de de var. diğer yağlama sistemli olanlar, standart bir biçimde yağlama yapıyor. Ayrıca da 3 yıl 3500 tl garantisi var.
Yorum
Yorum