Orjinal yazı sahibi: dr_112
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Motoru elime aldım 2 konusu Kapalı olduğu için cevap yazıyorum
Collapse
X
-
Motoru elime aldım 2 konusu Kapalı olduğu için cevap yazıyorum
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercolerEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Motoru elime aldım 2 konusu Kapalı olduğu için cevap yazıyorum
[quote=volkan ]
Orjinal yazı sahibi: dr_112Orjinal yazı sahibi: volkanbende utkuya katılıyorum türkiyede benim kadar zorluyan yoktur motoru 248 bg güç aldık motordan canavar gibi gidiyor maşallah
audinin 3 litre motorla alddığı gücü siz 1.6 ile aldınız. güzel. opel ve siz audi mühedislerinden daha bilgili ve becerikli olduğundan dolayı sizi tebrik ediyorum. ben burdayım sizde burdasız hadi iddaya girelim o motor kaç km dayancak sana 248 beygirle..2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
Beyler kızmanın birbirinizi kırmanın bir alemi yok , boşverin ayrıca audi'nin bahsettiginiz 3.0 lt motoru turbo değil atmosferik 1.6 atmosferik motoru daha düne kadar 8 valfti diyede öbürlerinin yaptıgı 16 valfti araçlarda kötü oldu diyemeyiz bu tartismanın sonu yok .
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Kilitlenmeden Önce Yazmaya Fırsat Bulamamıştım.
Görünen O Ki Ortada Bir Maduriyet İddası Var. Madem Böyle Bir Şey Var, Madur Olduğunu Belirten Arkadaş Gerek Burada ve Gerek se FaceBook ta Şovenist Söylemlerde Bulunacağına En İyisi Mahkemeye Baş Vursun. Konu Mahkemeye İntikal Ettikten Sonra da Mahkeme ce Belirlenecek Olan Tarafsız Hakem Heyetlerince Konu İncelenecek Ve Haklı, Haksız Ortaya Çıkacaktır. Bundan Sonra da Gereği Haksız Çıkan Tarafın Lehine Yapılacaktır.
Bu Bağlamda Mağdur Olduğunu Söyleyen Arkadaşa Sonuçta Başına İyi Şeyler Gelmemesi Bakımından Biraz Bizlerin Anlayış Gösterilmesi Gerektiğini Hatırlatarak, Kendisine Geçmiş Olsun Diyip, Çözümüm Ne Burada Ne de FaceBook ta Olacağını Belirtmek Gerektiğini Düşünüyorum.
İyi Forumlar.
Yorum
-
Söylenecek o kadar söz varki.. Ama sadece şunu söylemek istiyorum Sakin düşünüp aklı selim hareket etmeliyiz derim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufySöylenecek o kadar söz varki.. Ama sadece şunu söylemek istiyorum Sakin düşünüp aklı selim hareket etmeliyiz derim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
moderatörümüz bu konuda bildiğini ortaya söyledi.. her iki tarafta orta yolu bulduğunu ifade etmişti...2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum