Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motoru elime verdiler 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Motoru elime verdiler 2

Benim soru arada gümleyecek anlaşılan.
    Bir ara kopyala yapıştır yapıp tekrar sorarım buradaki dostlara. Su an ortalık gergin. Ya LPG de söyle 100.000 km kullandım diyen yok mu? Acaba koca insigniateam de. Yoksa kesin bir durum var ortada.
    Saygılar.
    Aslen galatasaraylıyım.
    Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
      Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      ben ikinci insigniami kullaniyorum. Hatta ucuncusunu bile almayi dusunuyorum. Simdi nasil bir araba kullandiginin farkinda olmayan bir arkadasin yazdiklarindan dolayi alip kullanmayacakmiyim bu arabayi. haha haha haha.haha
      sakin alma Muratttttt seni severim .git lpg tupu al dort de 20inc jant taktir.
      haha haha haha haha

Abi ben az yaksin diye almadim bu arabayi iyi gitsin diye aldim. Ama anliyorumki bu arabayi haketmek lazim param var gidip insignia alayim denilicek bir arac degil bu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
        ben ikinci insigniami kullaniyorum. Hatta ucuncusunu bile almayi dusunuyorum. Simdi nasil bir araba kullandiginin farkinda olmayan bir arkadasin yazdiklarindan dolayi alip kullanmayacakmiyim bu arabayi. haha haha haha.haha
        sakin alma Muratttttt seni severim .git lpg tupu al dort de 20inc jant taktir.
        haha haha haha haha

Abi ben az yaksin diye almadim bu arabayi iyi gitsin diye aldim. Ama anliyorumki bu arabayi haketmek lazim param var gidip insignia alayim denilicek bir arac degil bu...
        +1000.........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
          şunu anlamıyorum. kardeşim geçmiş olsun, bu servisler böyle haklısın denileceği yerde adamalr beni hedef alıyor.
          arkadasim anlamadigin icin bizdenboyle birsey bekliyorsun zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
            şunu anlamıyorum. kardeşim geçmiş olsun, bu servisler böyle haklısın denileceği yerde adamalr beni hedef alıyor.
            geçmiş olsun bunu her zaman derim ama ben gittiğimde servisimde sıcak çayıma kadar ilgi ve alaka görüyorum servise laf edemem
            hatta benim aracımın partisinde oluşan bir müşür arızası için aracımda sorun olmadığı halde o partide 5 araçta sorun var diye beni arayıp çağıran bir servis acaba opel servisi değilmiydi? sorunsuz olmasına rağmen parçayı değiştiren servis opelin değilmiydi diye kendimden kuşku ediyorum şu anda

Yorum

Meslektasim sen nerdesin ki bizi nereye cagiriyorsun?..... Daha nerde oldugun kim oldugun ve de arabanin plakasi belli degil ki?... Bize gel cay icelim diyorsun. Esas sen gel de biz sana bir cay icirelim. Rahatlarsin belki hatalarini anlarsin. Unuttugun ve anlayamadigin birsey var biz yani bu sitedeki dostlar kimseye dogrulari bilmeden giydirmezler. Servisler elestirilecekse gercekten dogrular uzerinden burdan elestirilir....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lk1973
                Bir ara kopyala yapıştır yapıp tekrar sorarım buradaki dostlara. Su an ortalık gergin. Ya LPG de söyle 100.000 km kullandım diyen yok mu? Acaba koca insigniateam de. Yoksa kesin bir durum var ortada.
                Saygılar.
                valla doğru düzgün bi ömeri tanıyorum lpgli olan pek taktıran yok

Yorum

(trabzon 61 ne sana ne ufuk denilen adama nede başkasına hesap vermem. ufuk beni aldattı kandırdı. yanlış bilgi verdi.. 35 bin de araç subap etirriğinde sana çelik subap taktık bişey olmaz. dedi. yağlama takmama gerek varmı dedim. yok zaten çelik gerek yok dedi. 15-30-45 bin bakımları opiste yappıldı( araç 60 binde özel serviste bakıma girdi.) 70 binde arıza verdi. adres yanlış değil. doğru. hemde çok doğru. benim cebimden 15 bin lira çıkmış. ben o parayı sokaktan toplamıyorum. bni güvendirip lpg taktıranlara hesap sorarım. sen arada parazit yapma. sitede yazışmayı senden öğrenecek değilim.)

Konuyu açtığınız gün sizde hiçmi hata yok dediğimde cevap olarak ne olabilirki dediniz.
                  60 bin bakımı özel serviste yaptırdıysanız size ne opel nede lpg taktırdığınız firma garanti verir.
                  Kabahatı birazda kendiizde bulun bence.

Yorum

kaldıki burada ısıtıcı ped, gıcırdama gibi kusurları esirgemeden tartışıp çözüm buluyoruz ama senin aracındaki sorun opelle veya insignia ile alakalı değil sende şunu anlasan
                    hatta sana önerim gidip bi vw passat alman özellikle dsgli tsi motor o zaman gelip dua edersin insignia na

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                      Orjinal yazı sahibi: lk1973
                      Saygılar.
                      valla doğru düzgün bi ömeri tanıyorum lpgli olan pek taktıran yok
                      var kardeşim geçen sahibinden de 90 binde satlılk lpgli vardı ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Meslektasim sen nerdesin ki bizi nereye cagiriyorsun?..... Daha nerde oldugun kim oldugun ve de arabanin plakasi belli degil ki?... Bize gel cay icelim diyorsun. Esas sen gel de biz sana bir cay icirelim. Rahatlarsin belki hatalarini anlarsin. Unuttugun ve anlayamadigin birsey var biz yani bu sitedeki dostlar kimseye dogrulari bilmeden giydirmezler. Servisler elestirilecekse gercekten dogrular uzerinden burdan elestirilir....
                        bana servis demeyin. en son servisi savunduğunuzda facelere düşmüştü konu.

Yorum

Usta kardesim dogru yorum ama arkadasin yorumu copy yaptigin icin basta sasirdik muhaha muhaha muhaha

Yorum

Arkadaslar L. P. G Taktirmayinnnnnnnnnnnnn.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: usta74
                              (trabzon 61 ne sana ne ufuk denilen adama nede başkasına hesap vermem. ufuk beni aldattı kandırdı. yanlış bilgi verdi.. 35 bin de araç subap etirriğinde sana çelik subap taktık bişey olmaz. dedi. yağlama takmama gerek varmı dedim. yok zaten çelik gerek yok dedi. 15-30-45 bin bakımları opiste yappıldı( araç 60 binde özel serviste bakıma girdi.) 70 binde arıza verdi. adres yanlış değil. doğru. hemde çok doğru. benim cebimden 15 bin lira çıkmış. ben o parayı sokaktan toplamıyorum. bni güvendirip lpg taktıranlara hesap sorarım. sen arada parazit yapma. sitede yazışmayı senden öğrenecek değilim.)

Konuyu açtığınız gün sizde hiçmi hata yok dediğimde cevap olarak ne olabilirki dediniz.
                              60 bin bakımı özel serviste yaptırdıysanız size ne opel nede lpg taktırdığınız firma garanti verir.
                              Kabahatı birazda kendiizde bulun bence.
                              forumda 2 mesajın var 2 side direk benim konuya. sen kimsin onu açıkla

Yorum

Neyse kardesim bu muhabbet gereginden cok uzadi. Umarim bir sonraki arabani da lpg li alir benzinliye cevirirsin muhaha muhaha

Yorum

İşleniyor...
                                X