ben ikinci insigniami kullaniyorum. Hatta ucuncusunu bile almayi dusunuyorum. Simdi nasil bir araba kullandiginin farkinda olmayan bir arkadasin yazdiklarindan dolayi alip kullanmayacakmiyim bu arabayi. haha haha haha.haha
Ya kardesim sen gercekten doktor musun?.....ya gercekten merak ediyorum. Bu nasil bir psikolojidir... Biz de saglik egitimi aldik ama bu tablo bana gercekten garip geliyor...
arkadaslar ya bu konu kapansın rıca edıyorum yada lutfen bu lpg konusuyla ne kadar baslıkları varsa zıyaretcıler tarafından gorulmesın !! sankı burda ferrarıye takılan lpgden bahsedıyoruz gıbı uzayıp gıdıyor konu ! bu paraya alınabılcek en kral arabadır!
ben ikinci insigniami kullaniyorum. Hatta ucuncusunu bile almayi dusunuyorum. Simdi nasil bir araba kullandiginin farkinda olmayan bir arkadasin yazdiklarindan dolayi alip kullanmayacakmiyim bu arabayi. haha haha haha.haha
sakin alma Muratttttt seni severim .git lpg tupu al dort de 20inc jant taktir.
Ya kardesim sen gercekten doktor musun?.....ya gercekten merak ediyorum. Bu nasil bir psikolojidir... Biz de saglik egitimi aldik ama bu tablo bana gercekten garip geliyor...
ankara 112 kkm buyur gel çay içer insignia konuşuruz
Yorum