Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motoru elime verdiler 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Motoru elime verdiler 2

Orjinal yazı sahibi: dr_112
    arabanın üstüne yazı yazdırıp kızılaya bırakacam. bu araçtan almayın diye olur mu ? http://corumradyotelevizyonu.com/ilginc-protesto/
    siz böyle yazınca millette kesin almaz zaten haha

Yorum

Yorum

Kendi sitesindeki yorumlari sildigi gibi yarin bunuda siler utku bey

Yorum

bence kızılaya bırakacağınıza bağışlayın, hayır işlemiş olursunuz...
          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

nasıl videolar komik demi

Yorum

Ya dostlar neyse ....bu gunlere de geldik ya diyecek birsey bulamiyorum.... allah herkese hakettigini versin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Ya dostlar neyse ....bu gunlere de geldik ya diyecek birsey bulamiyorum.... allah herkese hakettigini versin....
                arkadasa vermis zaten

Yorum

ben ikinci insigniami kullaniyorum. Hatta ucuncusunu bile almayi dusunuyorum. Simdi nasil bir araba kullandiginin farkinda olmayan bir arkadasin yazdiklarindan dolayi alip kullanmayacakmiyim bu arabayi. haha haha haha.haha

Yorum

Ya kardesim sen gercekten doktor musun?.....ya gercekten merak ediyorum. Bu nasil bir psikolojidir... Biz de saglik egitimi aldik ama bu tablo bana gercekten garip geliyor...

Yorum

arkadaslar ya bu konu kapansın rıca edıyorum yada lutfen bu lpg konusuyla ne kadar baslıkları varsa zıyaretcıler tarafından gorulmesın !! sankı burda ferrarıye takılan lpgden bahsedıyoruz gıbı uzayıp gıdıyor konu ! bu paraya alınabılcek en kral arabadır!

Yorum

bence videolaR komik değil, buna inanıp gülenler komik...
                        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

uyku abı ya el atıver su konuya ya fatıh abı! cagrı nerdesınız!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            ben ikinci insigniami kullaniyorum. Hatta ucuncusunu bile almayi dusunuyorum. Simdi nasil bir araba kullandiginin farkinda olmayan bir arkadasin yazdiklarindan dolayi alip kullanmayacakmiyim bu arabayi. haha haha haha.haha
                            sakin alma Muratttttt seni severim .git lpg tupu al dort de 20inc jant taktir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              Ya kardesim sen gercekten doktor musun?.....ya gercekten merak ediyorum. Bu nasil bir psikolojidir... Biz de saglik egitimi aldik ama bu tablo bana gercekten garip geliyor...
                              ankara 112 kkm buyur gel çay içer insignia konuşuruz

Yorum

şunu anlamıyorum. kardeşim geçmiş olsun, bu servisler böyle haklısın denileceği yerde adamalr beni hedef alıyor.

Yorum

İşleniyor...
                                X