Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motoru elime verdiler 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Motoru elime verdiler 2

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Onatcim vallahi hafiye gibisin ...emegine saglik......vallahi yarin beyfendi giydirdigi kurumun basindaki insanlardan biriyle muhattap olacak. Gerisi ona ve opise kalmis. Biz insigniamiza bakariz . O cok ozel cok guzel bir arac ve surekli aldigim gune dua ediyorum. Benim gibi dusunenler?.........
    var tabiki burdayız. arabalarımız özel ve güzeldir. geçen camdan otoparka baktım tepeden. tabiri caise at gibiydi diğer arabalardan. doblo moblo mini cooper gibiydi yanında))
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Emrecim biz de bunu dile getiriyoruz iste. Yazik bu siteye anlik ziyaretci olarak girip bu yanlis ifadeleri gorenlere....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
        Orjinal yazı sahibi: Onat89
        sizde muz cumhuriyetindesiniz demi adamlara hakaret ederken adamların sizin hakaretlerinize belgesi var
        mahkemeye versin kardeşim. ederim 15 bin lira uçmuş. size uçan ne
        araçlarımızı yanlış tanıtıyor halkta gereksiz negatiflik uyandırıyorsunuz

Yorum

arkadaşlar opelde opiste landirenzoda burdaki parazitlerde yanlış adama çattı. haberiniz olsun. 2 arkadaşa sinirlendim 60 bin kişinin facesine ulaştım. satacağım aracın milyonluk facelerde olmasını istemiyorum ama ben bu arabayı zaten gözden çıkardım. fazla üstüme gelmeyin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
            Facebookdaki sayfasina girip yorum yapiyorum . Yapamayan yada okuyamayan var mi.
            yorumun silinmiş şafak abi

Yorum

Bak kardesim biz burda bir aileyiz sen de benim ibi saglikcisin ancak lutfen ifadelere dikkat edelim. Bize ucan yok . Burdaki kacirdigin nuans herkese yaptirmayin dedigimz seyi yaptirmissin ve bir kere cok ciddi sorun yasamissin. Kurum ugrasmis yardimci olmus garantiye dahil etmis. Normal kosullarda herkes lpg yi sokturur sen devam etmisdin ve ine sorun yasamissin yani bile bile lades yapmissin. Sonra da donup hepimizin arabsina giydiriyorsun. Biz de buna tepki verince size ne diyorsun?.... Var mi boyle bir dava. Yanlissin. Don su yanlisindan da herkes sakinlessin. Ha sunu unutma tersine devam ediyorsan bizim geri atmak gibi bir niyetimiz yok. Sonuna kadar araclarimzi savunacagiz ....

Yorum

Arkadasin saglik sitesi var ama yorumlari siliyor. Buna guven mi olur. Yarin oburgun hayati seyleride siler. Dogrulari ogrenmek isteyen insigniateam.coma gelsin yazdim , aaa bir baktim silmis.

Yorum

Bi buraya yaziyoruz gel don diye sen tehdit ediyorsun. Yani sen 1400 kisiyi karsina aliyorsun sen bilirsin....

Yorum

Ben 51000 km de daha yeni brc LPG takilmis bir 1.6 t insignia aldım. Genellikle arabayı devirsiz, sakin kullanırım. 69000 e geldi su anda. Encok 12000-13000 LPG e kullanmisimdir. Bir de yağlara sistemi taktirmistim 60000km deyken. 62000 de ana bakımı yaptırdım çok temizdi. SAMSUN reisteki ve özel servisteki ustalar ' hocam sakin kullanırsan 10000 de bakıma gelirsen sorun olmadan kullanabilirsin' dediler. Gecende koltuk ısıtmaları arızası için servise gidince siboplardi baktılar, çok iyi durumda dediler. Kafam çok karışık. Aracı çok seviyorum. Ama Haziran'da muayaenesi var. Lpg isli degil ruhsata. Lpgyi isletsem mi. , yoksa soktursem mı? Ya da satıp uygun bir dizel insignia mı bulsam çok kararsızım.
                    Önerisi olan???
                    Aslen galatasaraylıyım.
                    Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

• Ynt: Motoru elime verdiler 2

Orjinal yazı sahibi: dr_112
                      arkadaşlar opelde opiste landirenzoda burdaki parazitlerde yanlış adama çattı. haberiniz olsun. 2 arkadaşa sinirlendim 60 bin kişinin facesine ulaştım. satacağım aracın milyonluk facelerde olmasını istemiyorum ama ben bu arabayı zaten gözden çıkardım. fazla üstüme gelmeyin.
                      cikardiysan git kizilayda yak.

Yorum

hepimiz parazitiz...

2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Evet arkadaslar bakin sitedeki dostlarimizin da kafalari karismaya basladi yazik bu muhabbetin buraya gelmesi yazik....

Yorum

Engelleyin su doktoru.gerci dr ibareside yakismiyor bu arkadasa

Yorum

arabanın üstüne yazı yazdırıp kızılaya bırakacam. bu araçtan almayın diye olur mu ? http://corumradyotelevizyonu.com/ilginc-protesto/

Yorum

muhaha muhaha muhaha arkadas iyice komik olmaya basladi...... Haydi yap da biz de gulelim....ama hicbir seye degil sana gulelim

Yorum

İşleniyor...
                                X