Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motoru elime verdiler 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Motoru elime verdiler 2

İnsanlara ve kurumlara giydir ondan sonra da parazit yapma de. Acik acik imzaladigin kagitlari gostersene. Ben az once Ufuk beyle konustum . senin imzaladigin kagitlar yarin yayinlanacak. Bakaim yarin sen de bu kadar artist konusabilecek misin?. Lpg ile islemlerin bedava yapildiktan sonra garanti disinda kaldigina dair imzaladigin yazi yarin bu sitede yayinlanack bakalim o zaman kim parazit olacak ayrica sitedeki arkadaslara aracinin motoru sokulu olarak opise getirdigine de belirttin mi buna ragmen kurumun senin aracini garantiye almak icin ugrastiklarini ve becerdiklerini soyledin mi?...... Haydi bakalim bunlara ne cevap yazacaksin?... Yarin bir de direkt Ufuk beyin yazisi ile muhattap ol da cevap yaz bakalim..... Bu arada beyfendi sayfasindan opele insigniaya giydirmis. Neymis almayinmis. Boyle yazdiniz ya insanlar opel almaz artik......

Yorum

Benim anlamadığım neden LPG taktırılır bu arabalara ? Kesinlikle kimse alınmasın ama ekonomik bir araba alınmak isteniyorsa o zaman diesel alın , insignia yi çok beğeniyorum ama 2.0 lt motor istemiyorum dıyorsanız o zaman gidip Renault , volkswagen , peugeot falan alın derim. Ben tüp olayına zaten bastan karşıyım eğer sorunsuz çalışacak olsa fabrikadan orijinal gelir benzin deposu gibi deposu olur aksi durumlar zaten bence hiçbir sekilde yapılmamalı maad

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        İnsanlara ve kurumlara giydir ondan sonra da parazit yapma de. Acik acik imzaladigin kagitlari gostersene. Ben az once Ufuk beyle konustum . senin imzaladigin kagitlar yarin yayinlanacak. Bakaim yarin sen de bu kadar artist konusabilecek misin?. Lpg ile islemlerin bedava yapildiktan sonra garanti disinda kaldigina dair imzaladigin yazi yarin bu sitede yayinlanack bakalim o zaman kim parazit olacak ayrica sitedeki arkadaslara aracinin motoru sokulu olarak opise getirdigine de belirttin mi buna ragmen kurumun senin aracini garantiye almak icin ugrastiklarini ve becerdiklerini soyledin mi?...... Haydi bakalim bunlara ne cevap yazacaksin?... Yarin bir de direkt Ufuk beyin yazisi ile muhattap ol da cevap yaz bakalim..... Bu arada beyfendi sayfasindan opele insigniaya giydirmis. Neymis almayinmis. Boyle yazdiniz ya insanlar opel almaz artik......
        Utku yarını bekliyoruz heyecanı verdin valla hiho

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          Benim anlamadığım neden LPG taktırılır bu arabalara ? Kesinlikle kimse alınmasın ama ekonomik bir araba alınmak isteniyorsa o zaman diesel alın , insignia yi çok beğeniyorum ama 2.0 lt motor istemiyorum dıyorsanız o zaman gidip Renault , volkswagen , peugeot falan alın derim. Ben tüp olayına zaten bastan karşıyım eğer sorunsuz çalışacak olsa fabrikadan orijinal gelir benzin deposu gibi deposu olur aksi durumlar zaten bence hiçbir sekilde yapılmamalı maad
          +100000.......

Yorum

Burada insignilarimz opellerimiz var diye bulunuyoruz. Bu araclarda yasadigimz problemleri surekli dile getiriyoruz sncak hic kimse haksiz yere araclarimizi kotuleyip buraa sadece ziyaret amacli giren insanlarin akillarini bulandirmamali. Sonucta hepimiz bu araca sahibiz . Hepimizin ileride yeni araclari olacak ancak en azindan araclarimza biraz daha sahip cikip arkasinda durmamiz gerekiyor....

Yorum

sayfasında yapılan yorumu da siliyor belli var bi sakladığı durum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                sedat arkdaşım çok doğru söylüyorsun. kim bilir bu kaç kez tekrar edildi. bu bilgiler dikkate alınmadan lpg takılıyor sorun çıkıncada ne yazık ki opelin ödüllü amiral gemisi kötüleniyor... gören duyanda insignialara öcü gibi bakıyor...
                2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

benim imzalı belgeyi burdan yayınlamayan adam değildir. yayınlayın bekliyorum... hodri meydan. muz cumhuriyeti demi bura. servis müşterinin imzalı belgesini yyaınlayacak. ... ister. bekliyorum.

Yorum

Onatcim vallahi hafiye gibisin ...emegine saglik......vallahi yarin beyfendi giydirdigi kurumun basindaki insanlardan biriyle muhattap olacak. Gerisi ona ve opise kalmis. Biz insigniamiza bakariz . O cok ozel cok guzel bir arac ve surekli aldigim gune dua ediyorum. Benim gibi dusunenler?.........

Yorum

sizde muz cumhuriyetindesiniz demi adamlara hakaret ederken adamların sizin hakaretlerinize belgesi var

Yorum

Onatcim vallahi hafiye gibisin ...emegine saglik......vallahi yarin beyfendi giydirdigi kurumun basindaki insanlardan biriyle muhattap olacak. Gerisi ona ve opise kalmis. Biz insigniamiza bakariz . O cok ozel cok guzel bir arac ve surekli aldigim gune dua ediyorum. Benim gibi dusunenler?.........
                        +1

Yorum

Facebookdaki sayfasina girip yorum yapiyorum . Yapamayan yada okuyamayan var mi.

Yorum

arkadaslar yapmayın etmeyın ya cok tartısıyonuz hergun buraya 150 200 zıyaretcı sıtemıze bakıyor gercektende! arabalarımız hakkında negatıflıklerı topluyoruz zaten cok yakıyo dıye herkes soyluyo bılıp bılmeden ! uzatmayalım arkadaslar cok!

Yorum

Volkan kardesim merak etme kimse insigniaya giydiremrz. Biz su an sinifinin odenen parasini sonuna kadar hak eden en guzel gozuken en donanimli aracina biniyoruz. Benim yarin motorum bozulsa da aynisini yazarim ama tersini dusunenler olabilir. Ama bu dusunclerini araci kurumu kisileri yerin dibine sokarak basaamazlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                                sizde muz cumhuriyetindesiniz demi adamlara hakaret ederken adamların sizin hakaretlerinize belgesi var
                                mahkemeye versin kardeşim. ederim 15 bin lira uçmuş. size uçan ne

Yorum

İşleniyor...
                                X