Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motoru elime verdiler 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Motoru elime verdiler 2

Yorumunuzu anlamak mümkün değil. Benzin lpg bilmem ben ne demek?????? Bu aracın lpg ile sorun çıkardığını sağır sultan duydu sanırım siz duymadınız. Bu arada Opel yetkili servislerinin hiçbiri bu araca lpg tavsiye etmiyor hatta takarken uyarıyor. Ben bu konuya opiste en ez 5-6 kez karşılaştım.taktıranların hepsi sorumluluğu alarak taktırıyor. Bu arada bu motor sizin dediğiniz gibi sorunlu bir motor değil.Yani bu motorun kronik sorunları şu ana kadar belirginleşmedi......

Yorum

bende utkuya katılıyorum türkiyede benim kadar zorluyan yoktur motoru 248 bg güç aldık motordan canavar gibi gidiyor maşallah

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        bende utkuya katılıyorum türkiyede benim kadar zorluyan yoktur motoru 248 bg güç aldık motordan canavar gibi gidiyor maşallah
        audinin 3 litre motorla alddığı gücü siz 1.6 ile aldınız. güzel. opel ve siz audi mühedislerinden daha bilgili ve becerikli olduğundan dolayı sizi tebrik ediyorum. ben burdayım sizde burdasız hadi iddaya girelim o motor kaç km dayancak sana 248 beygirle..

Yorum

arkadaşlar insignia 150000km yaparmı yapmazmı merak edenler http://www.vcars.co.uk adresinden ikinci el insignia'lara bakabilirler 70000ml 96000ml araçları tesadüfen gördüm.Eminimki Türkiyede olmasa bile yurtdışında 250000km çoktan devirmiş araclar vardır.Üstelik ikinci ellere bile 2sene daha garanti veriyor adamlar

Yorum

Kardesim senin aracin 68 ile baslayan plakali aracti degil mi?.... Neden burda opis muduru Ufuk bey plakani sordugunda cevap veremedin ? Yoksa bizden veya Ufuk beyden sakladigin bir sey mi var?... Bu kadar muhabbetin ve elestirinin uzerine bazi aciklamalari hakediyoruz diye dusunuyorum. Bu siteye giren binlerce insanin belli konularda yanlis seyler hissetmesini saglmak ve bu insanlarin kafasinda acaba fikrini uyandirmak seni mutlu mu ediyor? Lutfen burdan gerckelri yani arabanla ilgili opis islemlerini yaptiktan sonra neler yaptin bakimlarini ne zaman ve nerde yaptirdin da motoru eline neden aldin bir acikla da biz de bilelim?????? Bu arada dikkat ediyorum da surekli mesaji yazip cevap almadan cikiyorsun.bu da bizim gozlerimizden kacmiyor....... Bu arada Audi veya baska marka hepsi muhendislik urunu ve hepsinin hatlari olabilir. Ben sana sunu soyleyeyim en az 6 tane porsche motor arizasi sanziman arizasi nedeniyle yenilendi. Ama senin buna da bir cevap vardir degil mi?. Benim anladigimi soyleyeyim sen bu siteyi kendi amacina yonelik yonlendirmek istedin. Ama bu sitede gercek olmayan hicbir sey kimse tarafindan savunulmaz veya o konu ile ilgili sallanmaz....o nedenle bence yanlis adrestesin...

Yorum

Mukavemet ardesim ne 150000 i bu motorlar 1000000 km yapacak sekilde testlerden gecirilirler. Yani bu kmler bakimi duzgun yapilan araclar 500000 leri rahat devirir ki Opel motorlari dayanikli motorlardir.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Mukavemet ardesim ne 150000 i bu motorlar 1000000 km yapacak sekilde testlerden gecirilirler. Yani bu kmler bakimi duzgun yapilan araclar 500000 leri rahat devirir ki Opel motorlari dayanikli motorlardir.....
                yaw zaten bu kilometreleri bisikletle yaparım) ben bu kadar parayı 150000km için vermedim.sadece örnek olması anlamında göstereyim dedim arkadaşa

Yorum

Tabiii ki dedigini anliyorum da bazi arkadaslar surekli opele giydirecek diye muhabbet gereksiz yerlere gidiyor.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Kardesim senin aracin 68 ile baslayan plakali aracti degil mi?.... Neden burda opis muduru Ufuk bey plakani sordugunda cevap veremedin ? Yoksa bizden veya Ufuk beyden sakladigin bir sey mi var?... Bu kadar muhabbetin ve elestirinin uzerine bazi aciklamalari hakediyoruz diye dusunuyorum. Bu siteye giren binlerce insanin belli konularda yanlis seyler hissetmesini saglmak ve bu insanlarin kafasinda acaba fikrini uyandirmak seni mutlu mu ediyor? Lutfen burdan gerckelri yani arabanla ilgili opis islemlerini yaptiktan sonra neler yaptin bakimlarini ne zaman ve nerde yaptirdin da motoru eline neden aldin bir acikla da biz de bilelim?????? Bu arada dikkat ediyorum da surekli mesaji yazip cevap almadan cikiyorsun.bu da bizim gozlerimizden kacmiyor....... Bu arada Audi veya baska marka hepsi muhendislik urunu ve hepsinin hatlari olabilir. Ben sana sunu soyleyeyim en az 6 tane porsche motor arizasi sanziman arizasi nedeniyle yenilendi. Ama senin buna da bir cevap vardir degil mi?. Benim anladigimi soyleyeyim sen bu siteyi kendi amacina yonelik yonlendirmek istedin. Ama bu sitede gercek olmayan hicbir sey kimse tarafindan savunulmaz veya o konu ile ilgili sallanmaz....o nedenle bence yanlis adrestesin...
                    trabzon 61 ne sana ne ufuk denilen adama nede başkasına hesap vermem. ufuk beni aldattı kandırdı. yanlış bilgi verdi.. 35 bin de araç subap etirriğinde sana çelik subap taktık bişey olmaz. dedi. yağlama takmama gerek varmı dedim. yok zaten çelik gerek yok dedi. 15-30-45 bin bakımları opiste yappıldı. araç 60 binde özel serviste bakıma girdi. 70 binde arıza verdi. adres yanlış değil. doğru. hemde çok doğru. benim cebimden 15 bin lira çıkmış. ben o parayı sokaktan toplamıyorum. bni güvendirip lpg taktıranlara hesap sorarım. sen arada parazit yapma. sitede yazışmayı senden öğrenecek değilim.

Yorum

konuyla ilgli paylaşım şahsıma ait 45 bin ve 25 bin kişilik sayfamdan yapıldı. http://www.facebook.com/saglikpersoneliyizsayfasi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
                        audinin 3 litre motorla alddığı gücü siz 1.6 ile aldınız. güzel. opel ve siz audi mühedislerinden daha bilgili ve becerikli olduğundan dolayı sizi tebrik ediyorum. ben burdayım sizde burdasız hadi iddaya girelim o motor kaç km dayancak sana 248 beygirle..
                        Bir sonuca varmak için uç örneklerden kaçınmak gerekir. Modifiye ile 248 bg alınmış olması o motorun çok dayanıklı olduğunun bir göstergesi olmadığı gibi, fabrikasyon olmayan bir uygulama sonucu motorun elinizde kalmış olması da onun dayanıksız olduğunun bir göstergesi değildir. Kullanım ve bakım koşullarına, sarf malzemesi spesifikasyonlarına uyulmasına rağmen, motor kapağı hiç açılmadan örneğin en az 300 bin km yol yapmıyorsa ancak o zaman dayanıksız, kötü mühendislik ürünü, kalitesiz bir üründen bahsediyor olabilirsiniz.

Bu arada, Audi'nin 230-250 bg arası güç üreten 3.0-3.2 motorları atmosferiktir.
                        Ama aynı zamanda turboşarj teknolojisinin de en eski ve en sadık uygulayıcılarından biri olan Audi'nin 240 bg güç üreten 1.8 Turbo motorları da vardır.

Yorum

dr bey kusura bakmayın ama anlamak istemiyorsunuz heralde sizin 1.6 turbo araç arızalı diyemezsiniz size burada dekra raporlarına göre en az hata oranına sahip aracı 2004 ten beri kullanılan astra gtc de 300000 km yi devirmiş stage2 yüklemesi yapılan çooook aracın olduğunu söyledik KENDİ hatalarınızla yada varsa sizi kandıran birisinin hatalarıyla kocaman bir firmayı karalama HAKKINIZ YOK...
                          atıyorum a hastanesinde b dokturu tarafından yapılan yanlış ameliyat yüzünden A hastanesi dolandırıcıdır gitmeyiniz kazıklarlar vs gibi yorum yapamazsınız...

Yorum

yaw arkadaşlar boş verin bu boş muhabbetide sony eircsson android 4.0 güncellemesi ne zaman olur sizce) lpg ci arkadaşın zaten çözüm bulmak veya bilgi alma gibi bir derdi yok en azından bana bir faydanız dokunsun)

Yorum

Dr bey merak ediyorum .insignia alirken neden dizel tercih etmediniz.

Yorum

Arkadas kendi facebook sayfasi dedigi yerde Yorumda bulunuyor okumanizi tavsiye ederim.
                                Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

İşleniyor...
                                X