Konuda yazdığım 2013 aracımın yakıt olayını (60-68krş) çözemezsem takılı olan karma Lpg yi söktürüp yerine sıvı taktırmayı düşünüyorum. Bu konuda icom nasıldır, sıkıntı yapar mı.?? Kullanan arkadaşlardan destek rica ediyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia SIDI 170bg ICOM JTG ???
Collapse
X
-
Benim için uzun ve ömrümden ömür giden bir kullanım sonrası İstanbul içi 9.5 değerine ulaştım birkaç günlüğüne.. ama zaman içinde sıkılıp bunalmamdan dolayı yine 11-11,5 seviyesine oturdu, hatta bu aralar 12 yi zorluyor... O şekil kullanmak bana göre değil, onu anladım. Sonuçta doğru düzgün kullanmayacaksam neden aldım ki bu futbolu arabayı...(;
NOT: 9-10 değerleri ütopik değerler değil ama ciddi anlamda sabır ve geniş zaman gerektiriyor...
Yorum
-
Sıvı sistemler maalesef bizim araçlara uyumlu değil, zamanında marjet taktırıp sorun yaşamayan kişi sayısı çok az. Marş uzaması, yakıt pompası vs gibi sorunlar yaşanıyor. Hatta forumdan Kara Murat 'de sıvı sistemi söktürmüştü aracından. Siz üçel otogaza gittiniz mi? Sizin probleminiz çok farklı bir problem çünkü. Forumda aynı kiti kullanarak gayet stabil kullanan arkadaşlar var.
Bence yapmanız gereken öncelikle Üçel otogaza gitmeniz, ardından AFR ayarıyla sorunu çözmeyi denemeniz. Bunların hiçbirinden sonuç alamazsanız, LPG kitini söktürüp Prins veya Landirenzo'ya yönelmeniz.
Prins taktırmayı düşünürseniz benim takırdığım yeri önerebilirim. Şu anda en az benzin yakan araç benim araçtaki kit sanırsam. (km'de 4 kuruş yakıyor.)
Yorum
-
emrekaya88 Ben o kadar benzin yaksam daha ne isterim... Drivvo programına göre benim benzin tüketimi 0,40 krş, Lpg tüketimi de 0,29krş... Ne anladım ben bu işten..!!!
Benzin istasyonuna sahibi kadar gider oldum, 2-3 günde bir uğruyorum illa ki...(:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ciaans View Postemrekaya88 Ben o kadar benzin yaksam daha ne isterim... Drivvo programına göre benim benzin tüketimi 0,40 krş, Lpg tüketimi de 0,29krş... Ne anladım ben bu işten..!!!
Benzin istasyonuna sahibi kadar gider oldum, 2-3 günde bir uğruyorum illa ki...(:
Yorum
-
Makyajlı kasada sıvı sistemden uzak duralım. Marjete yaklaşmayalım bile. Lpg söküldüğü günden itibaren aracımla 2.balayı yaşıyorum desem abartmış olmam..
Yakıt ortalamam kısa mesafe ve yoğun trafik, soğuk havadan dolayı 12-13 lt.lerde ancak umursamıyorum bile..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View PostSıvı sistemler maalesef bizim araçlara uyumlu değil, zamanında marjet taktırıp sorun yaşamayan kişi sayısı çok az. Marş uzaması, yakıt pompası vs gibi sorunlar yaşanıyor. Hatta forumdan Kara Murat 'de sıvı sistemi söktürmüştü aracından. Siz üçel otogaza gittiniz mi? Sizin probleminiz çok farklı bir problem çünkü. Forumda aynı kiti kullanarak gayet stabil kullanan arkadaşlar var.
Bence yapmanız gereken öncelikle Üçel otogaza gitmeniz, ardından AFR ayarıyla sorunu çözmeyi denemeniz. Bunların hiçbirinden sonuç alamazsanız, LPG kitini söktürüp Prins veya Landirenzo'ya yönelmeniz.
Prins taktırmayı düşünürseniz benim takırdığım yeri önerebilirim. Şu anda en az benzin yakan araç benim araçtaki kit sanırsam. (km'de 4 kuruş yakıyor.)2014 Insignia Sports Tourer Cosmo 1.6 170hp AT + Flex Ride + Navi + Çevre Görüş + Park'n Go + Kış Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KafamRahat View Post
Merhaba siz nerede taktirmistiniz bu lpg kitini ve afr ayarı ile mi sağlandı bu benzin yakıt degeri?
Bostancı Çetinsay otogaz'da takıldı kit. Prinslere afr ayarı yapılamıyor. Prins Hollanda genel merkezden bir mühendis yaptı ayarımı. Türkiye ziyareti sırasında Çetinsay Otogaz'a da gelmiş. Benim aracıma da baktırma şansı bulduk.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrekaya88 View Post
Merhaba,
Bostancı Çetinsay otogaz'da takıldı kit. Prinslere afr ayarı yapılamıyor. Prins Hollanda genel merkezden bir mühendis yaptı ayarımı. Türkiye ziyareti sırasında Çetinsay Otogaz'a da gelmiş. Benim aracıma da baktırma şansı bulduk.
2014 Insignia Sports Tourer Cosmo 1.6 170hp AT + Flex Ride + Navi + Çevre Görüş + Park'n Go + Kış Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KafamRahat View Post
Önceki yazilarinizdan bshsettiginiz ayari okumuştum acaba şuan her araca uyguluyorlar mi bunu, yoksa bahsettiginiz değerlerde lpg yakıtı çok makul seviyede. Teşekkürler bilgi için
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Aracınız otomatik olduğundan 11-11.5 L yakmasında bir gariplik yok. Benim manuel haliyle 10-11 arasında. Perşembe buluşmalarını bir kenara koysak bile günlük kullanımda sakin kalamıyorum ki trafiği tenha şehirlerdekiler gibi 9 litreye indirebileyim. Aracınızı bu haliyle kabul ettiğiniz zaman daha mutlu oluyorsunuz inanın
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Bu İCOM marka kiti ben de çok merak ediyorum. Kamyon, tır, BMW, Mercedes marka bir çok araca montajları var. İzmir plakalı bir insigniaya montaj yapılmıştı bir kaç sene sonra sahibinden satılıktı ve arayıp memnuniyet durumunu sormak isterken ben daha arayamadan satılmıştı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View PostAracınız otomatik olduğundan 11-11.5 L yakmasında bir gariplik yok. Benim manuel haliyle 10-11 arasında. Perşembe buluşmalarını bir kenara koysak bile günlük kullanımda sakin kalamıyorum ki trafiği tenha şehirlerdekiler gibi 9 litreye indirebileyim. Aracınızı bu haliyle kabul ettiğiniz zaman daha mutlu oluyorsunuz inanın
2014 Insignia Sports Tourer Cosmo 1.6 170hp AT + Flex Ride + Navi + Çevre Görüş + Park'n Go + Kış Paketi
Yorum
Yorum