Orjinal yazı sahibi: cagri
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6t aracıma lpg taktırdım..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
montaj yapmıyoruz. Sadece AFR ayarı hocam. O motora prins distribütörü motor numarasına göre montaj yapıyor. telefon açıp bilgi almalısınız.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esd View PostMerhabalar,merak ettiğim konu lpg yı taktırırken manifoldu deldirerek mi yapıldı yoksa deldirmeden mi? Bu olayı araştırdınız mı, bende lpg taktıracağım fakat bu konuyu araştırıyorum34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
Direkt enjeksiyon olmadıktan sonra(sıvı sistem) manifolt delinir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelife View Post10 bin oldu bir sorun yok. Bu süre zarfında 40 lt gaz ile min.275 max.515 km yaptım. Herkese kazasız belasız sürüşler. İyi forumlar.
bendede 1.6 180 hb var tüp takmayı düşünüyorum sizin çok memnum kaldığınızı gördüm yanlız bişe dikkatimi çekti aracı değiştirmişsiniz galiba mercedese geçmişsiniz insignayı tüpten bi problem yaşayıptamı sattınız?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelife View Postİlk depo bitti. Sürekli istanbul şehiriçi bazen durkalk bazen açık trafik, klima açık sakin kullanım. 40 lt depo ile 365 km gitti. Ortalama 11 lt lpg harcamışım, burada po'dan alıyorum gazı ve şu an 2.87*40=115 tl Km'de 31 kuruş yakıt sarfiyatı. 1.5 dci insignia gibi oldu Benzin göstergesinde hiç oynama yok desem hakkıdır çok milimetrik bir oynama var. Uzun yolda 450 kesin gider gibi görünüyor.
Yorum
Yorum