6 7 aydır çözülemeyen bir sorunum var. Lpg montajından sonra bir sürü sorun yaşadım en sonunda anlaşıldı ki enjektör hortumundan. Neyse daha sonra herşey düzeldi ama araç sabahları ilk çalıştığında yüksek devirde çalışırken titreme yapıyor ve normal rölantiye dönünce düzeliyor. Araçta lpg yoksa depo boşsa bu sorun olmuyor. İlk çalıştığında benzinde çalışıyor araç sonuçta ama niye titreme yapıyor anlamadım. bir türlü çözemedik sorunu.
Sadece sabah ilk çalışmada yapıyor, gün içinde ilk çalışmada otomatik jikle devrede iken yapmıyor. Hava sıcaklığının durumuna göre şiddeti değişiyor, mesela kapalı otoparkta kaldığında araç titreme daha az.
Acaba termostat neden olabilir mi?
Prins vsi2 yağlamasız turbo kit var. Keihn enjektör.
Aklıma gelen diğer ihtimalse boğaz kelebeği ama araç benzinde iken yapmıyor. İşin içinden çıkamadım arkadaşlar var mı bir fikri olan?
Sadece sabah ilk çalışmada yapıyor, gün içinde ilk çalışmada otomatik jikle devrede iken yapmıyor. Hava sıcaklığının durumuna göre şiddeti değişiyor, mesela kapalı otoparkta kaldığında araç titreme daha az.
Acaba termostat neden olabilir mi?
Prins vsi2 yağlamasız turbo kit var. Keihn enjektör.
Aklıma gelen diğer ihtimalse boğaz kelebeği ama araç benzinde iken yapmıyor. İşin içinden çıkamadım arkadaşlar var mı bir fikri olan?
Yorum