nalbantoglu umarım bir çözümü vardır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Otomatik jikle devredeyken titreme
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: sakirdemirel View Postnalbantoglu umarım bir çözümü vardır.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
hala çözülmedi ama bir şey farkettim arabayı ilk çalıştırdığınızda titreme esnasında boşta araba hareket edince jikle devreden çıkıyor ve devirde düzensizlik kalmıyor. bu da demek oluyor ki jikle ile fazla verilen yakıtın yanmasına engel olan bir durum var. benzinde kullanınca sıkıntı düzeldiğine göre bence yazılım ile ilgili bir sorun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sakirdemirel View Posthala çözülmedi ama bir şey farkettim arabayı ilk çalıştırdığınızda titreme esnasında boşta araba hareket edince jikle devreden çıkıyor ve devirde düzensizlik kalmıyor. bu da demek oluyor ki jikle ile fazla verilen yakıtın yanmasına engel olan bir durum var. benzinde kullanınca sıkıntı düzeldiğine göre bence yazılım ile ilgili bir sorun.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sakirdemirel View Postyok yaptırmadım siz yaptırdınız mı? düzelme var mı?İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
57 binde neden kelebek temizliği ? kelebekteyse sorun bozulmuştur. anlayan bir ustaya gösterin derim sensör temizliklerinden ya da değişiminden sonra düzelmezse1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sakirdemirel View Postyok yaptırmadım siz yaptırdınız mı? düzelme var mı?
Siz de aynı aşamaları izleyebilirsiniz.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Motor Temizleyici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Motor Temizleyici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
linkteki üründen aldım kendim temizledim. Sensör temiz gözüküyordu ama yinede temizledim. Tam emin olamıyorum yol ayarı yapıldığı için mi yoksa sensör temizleyince mi düzeldi bilemiyorum ama ikisinide deneyin. Anelsan yol ayarı yapmıyor normalde ben 7 8 aydır gide gele en sonun da yaptılar.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Aynı sorun bende de vardı. Soguk motorda titreme vardı yaklasik 30 sn kadar suruyordu. LPG açık iken sabah ilk çalışmada yapiyor LPG yi kapatıp 2 gün benzinde binince duzeliyodu. Ne yaptıysam olmadı subaplari bile değiştirdim enjektör map sensörü ama olmadı. Landirenzo LPG takili bu arada usta sürekli LPG den değil subap diyip duruyordu. Benim aklımda bı yontem vardı onu kabul etmiyordu. En sonunda 2-3 gun benzinde kullandım arabanın ilk çalışma değerleri fabrika ayarlarına geldi.. Daha sonra başka bir LPG ciye gittim arabanın ecusunu LPG nin ecusunu kopyalattim çok şükür sorun kalmadı. Bu dediğim yöntemde ısrarcı olun ve en başta bunu yaptırın.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: chemistry 45 View PostArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Aynı sorun bende de vardı. Soguk motorda titreme vardı yaklasik 30 sn kadar suruyordu. LPG açık iken sabah ilk çalışmada yapiyor LPG yi kapatıp 2 gün benzinde binince duzeliyodu. Ne yaptıysam olmadı subaplari bile değiştirdim enjektör map sensörü ama olmadı. Landirenzo LPG takili bu arada usta sürekli LPG den değil subap diyip duruyordu. Benim aklımda bı yontem vardı onu kabul etmiyordu. En sonunda 2-3 gun benzinde kullandım arabanın ilk çalışma değerleri fabrika ayarlarına geldi.. Daha sonra başka bir LPG ciye gittim arabanın ecusunu LPG nin ecusunu kopyalattim çok şükür sorun kalmadı. Bu dediğim yöntemde ısrarcı olun ve en başta bunu yaptırın.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
Yorum