Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAĞLI SİSTEM LPG'Lİ INSİGNİA DA YAĞ KONTROLÜ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YAĞLI SİSTEM LPG'Lİ INSİGNİA DA YAĞ KONTROLÜ

Beyler bugün antalya emer otogaz bayisini aradım.Servis sorumlusu arkadaş adını unuttum baya konu ile ilgili bilgilendirme yaptı araca olan uyumu ve sorunsuz çalışmasından bahsetti.tabi kimse malını kötülemez orası ayrı bir konu.yağlama ile ilgili olarak 10.000 km 1 lt yağ ile gidebiliyormuş.montaj 1.5 gün falan sürüyor dedi.en güzel yanı 3 yıl garanti ve motor kaskosunun olması olası bir arızada motoru kaskoluyorlar.henüz hiç bir firma böyle bişey yapmış değil.açıkcası serviste takılan landirenzomu yoksa bu emer mi karar vermek zor.ve yakıt tasarrufu diğer firmalardan az da olsa daha iyi diyor.
    hangisine karar versek bilemiyorum?emer kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var açıkcası
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

sitede sadece ömer abide var, ben de emere karar verdim,ben istanbula gelince gidicez taktırmaya sakaryada takılacak bizim araca.3 yıl sigortalı oluşu çok iyi,bir de 5500 devirden sonra benzine geçiyormuş araç.landirenzoda aynı şekilde yaglama sistemli ama artı 1 yıl garanti garantidir sonuçta
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ya aslında öğrenmek istediğim klasik lpg gibi tekleme ,ilk çalıştırmalarda gaz yememe gibi durumlar oluyormu.daha önce bmw 3.20i aracım vardı açıkcası lpg kış gelince kafayı yiyodu.ilk çalıştırmada en azından 1 dakkaya yakın motoru ısıtmadan yola çıkamıyordum.araç kesinlikle gaz yemiyordu.az ısındıktan sonra sanki aynı araba değil gibi ver gazı gitsin ama sinir ediyordu bu durum.ama o araç 180.000 km idi bu daha 8.000 km de motor da önemli tabi bu lpg işinde.sensation ben yılbaşından sonra taktırmayı planlıyorum.ozamana kadar sen taktırmış olursan seninde fikirlerini almak isterim. ben daha önce takarsam inanın ilk işim burdan benim gibi meraklıları bilgilendirmek olacaktır.
        gerçekten bu platform fikir almak için en iyi yol.tüm arkadaşlara bu yüzden burdan sesleniyorum.eğer sizinde yaşadığınız sıkıntılar varsa sadece okumayın sizde bişeyler paylaşın.gerçekten nekadar çok paylaşım yaparsak kullanıcılar için o derece iyi olacak.

Yorum

Selamlar Ahmet abi, sitede Emer marka otogaz sahibi sanırım ben varım bir tek bir de inşallah Uğur kardeşimiz taktıracak... şimdi yağlama sistemi ile uyumu yüzünden ve uygun fiyatı sebebi ile biz bu markaya yönelmiştik, biliyorsunuz bizim araçlarda subap sorunu var, ben taktıralı yaklaşık 8000 km'yi geçti, yağ haznesinde hala %35-40 yağ var bunu belirteyim, babamın arabası o da sakin kullanır, sakin kullanımda az yağ yakıyor sert kullanımda çok yağ yakıyor... ama güvenilir bir sistem dediğiniz gibi 3 yıl 3300 tl'ye kadar motor garantisi veriyor, hdi sigorta tarafından, tabi motora garanti vermek ilk bunların işi değil işin aslı önceki aracımızda zavolli vardı o da iki yıl garanti vermişti... şimdi aracınızın motorunda çıkacak sorunlarla aracınız fabrika garantisinden çıkar ama lpg garantisine girer, fakat diğer konularda garanti delinme diye bir problem olmuyor bizzat test ettik, önceki aracımız da insignia 115 bg idi, o da lpg'liydi zavolli, arka lamba su alıyor diye, bagaj su alıyor diye hem arka lamba hem de bagaj fitilleri garantiden değişti bir sorun yok yani şimdi, sabah tekleme sorunu kesinlikle yok, neden diye sorarsanız araç zaten sabah benzinde çalışıyor, jikle açıyor kendisi, bir sıkıntı yok, ben jikle kapanana kadar beklerim işim yoksa, varsa basar gideriz, bir sıkıntı olmuyor hiçbir zaman... bir müddet sonra motor 30 derece sıcaklığa geldiği zaman ki bu yaklaşık 1 dk sonra geliyor hemen hemen, kendisi lpg'ye geçiyor ve hissetmiyorsunuz... araba güçlü olduğu için 5500'den sonra benzine geçiyor zaten göstergede görülebiliyor, bir de Emer sisteminde ekstra yağ lambası var, içerde bir yere takıyorsunuz, yağ az kaldımı o lamba yanıyor, illa kaputu açıp gözle kontrole ihtiyaç yok yaklaşık 5-6 saatte bizim montaj bitmişti bir de

Yorum

Selam Ömer verdiğin bilgiler için teşekkürler.gerçekten montaj süresi süpermiş bana 1.5 gün dediler işleri yoğun olduğu içinmi acaba bilemiyorum.
            bende büyük ihtimalle bu emer marka takacam.ismi tuhaf pek sevmedim ama hem fiyatı hemde performansı iyi sayılacak kit bu sanırım.
            bir depo ile kaç km gidebiliyorsun Ömer litre olarak kaç litre alıyorsun?

Yorum

rica ederim abi, evet isim biraz garip, fakat başarılı bir sistem benim depo 40 lt abi, 33-34 lt kadar alıyor, tam boşken 75-80 lira civarına doluyor ve uzun yolda 300 km kadar gidiyor, şehir içinde de 200 km'yi geçiyor

Yorum

Gerçekten çok iyi .2 ay sonra bende bu değerleri göreceğim inşallah valla bankalardan bonus kazanıp duruyorum.bu fazla yakıt yakmanın tek artısı bu oldu yani şaka bi yana gerçekten araçlarımız abartı bir yakıt yakmıyor.normal 1.6 araçlar ile aynı yakıyor.ve deli gibi performans var.yinede acıyorum şu benzine verdiğim paraya o ayrı konu

Yorum

aynen öyle abi, 26 kuruş uzun yolda full yüklü araç klima 2 de çalışıyor, yokuşlarda cc'de hiç güç kaybetmeden aslanlar gibi çıkıyor, sağa sola bakıyorum, focuslar, golfler passatlar yokuşta yavaşlamaya başlıyor bizim araç dört kişi bagaj yüklü klima açık 35 derece sıcakta aslanlar gibi gidiyor ve 25 kuruş yakıyor ya, varmı böyle birşey

Yorum

ya valla sabırsızlandırıyosun beni.izin hakkımı hanımın sömestri tatiline ayarlıyorum ozaman taktıracağım lpg yi.başkada izin hakkım kalmadı mayısa kadar.umarım yılbaşı zammı gelmez bu ürünlerede

Yorum

33 lt gazla şehiriçi 300 km rahat yapar gibi geliyor bana,normal kullanımda.

Yorum

belki saçma bir soru olacak ama,şunu merak ediyorum,arac özellikle yokuş aşağı giderken viteste kendiliğinden ilerlerken benzini kesiyor,anlıkda da görürsünüz zaten 0.0lt yazıyor,acaba gazda da aynı şekilde kesiyor mu?

Yorum

şehiriçi 300 gitmez kardeşim, 50 lt'lik depo gider belki fakat bu gitmiyor, bir de yokuş aşağı inerken gazdan çekince 0.0 gösteriyr lpg'de de, sorun yok yani, boşta yakıyor, saatte 0.9 lt gösteriyor

Yorum

100 kmde kaç lt gaz yakarki?

Yorum

bak şöyle anlatayım, 200 km yol gittim, 160 km'si otoban, 40 km şehiriçi, otobanda, 120 km ortalama hız, şehiriçi, insigniateam buluşması çok fazla basmamıştık gelirken, bir bmw 320 d sedan body kitli ilk ders, yaklaşık 230 km ye kadar çıktım indim, 2. ders bmw 320 coupe, 245'e kadar çıktım indim, eve gelip arabayı bıraktığımda ortalama 8.2'di

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                                rica ederim abi, evet isim biraz garip, fakat başarılı bir sistem benim depo 40 lt abi, 33-34 lt kadar alıyor, tam boşken 75-80 lira civarına doluyor ve uzun yolda 300 km kadar gidiyor, şehir içinde de 200 km'yi geçiyor
                                Ömer kardeşim;şehir içi 34lt lik gazla 200km yol gitmek bana çok az geldi.senin hesabınla 100km de şehir içi 17lt gaz tüketiyor ki,bu çok fazla değil mi? alala
                                ayrıca bu yağlı sistemlerin maliyetleri ne kadar ve subabları çelik yapıp normal lpg kiti taksak ne kadar hesapladınız mı?

Yorum

İşleniyor...
                                X