Ynt: INSIGNIA LPG - Subap Erimesi ve Çözümü Hakkında
clapclap clapclap clapclap Vallahi tebrikler,çok yeteneklisiniz...
clapclap clapclap clapclap Vallahi tebrikler,çok yeteneklisiniz...

Genel olarak problem yaşamadım. Alt devirlerde genel bir cansızlık var.
Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler çok yararlı bir paylaşım olmuş. Aracım insignia 1.6 turbo. Malum lpg taktırmaya karar verdim. Seçtiğim sistem prins vsi2 valve care. Diğer siatemlerden biraz pahalı ama herkesin tavsiyesi bu yönde. Ben sübapları bahsettiğimiz gibi lpgyi uyguladıktan 25-30000 km sonra taktırmayı düşünüyorum. Peki taktırıken bahsettiğimiz evvediyalik sübapları nasıl bulucam? Kime taktırıcam? Bide konu çok eski olduğundan şimdi daha iyi bir sistem varmı? Sübapları eritmeyecek mesela?Ankara'dan selamlar...
Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler çok yararlı bir paylaşım olmuş. Aracım insignia 1.6 turbo. Malum lpg taktırmaya karar verdim. Seçtiğim sistem prins vsi2 valve care. Diğer siatemlerden biraz pahalı ama herkesin tavsiyesi bu yönde. Ben sübapları bahsettiğimiz gibi lpgyi uyguladıktan 25-30000 km sonra taktırmayı düşünüyorum. Peki taktırıken bahsettiğimiz evvediyalik sübapları nasıl bulucam? Kime taktırıcam? Bide konu çok eski olduğundan şimdi daha iyi bir sistem varmı? Sübapları eritmeyecek mesela?Ankara'dan selamlar...
ilk defa farklı bi lpg markası önerisi alıyorum. Prins e ayar yapılamaması ilginç. Ben Landirenzo ile ikisi arasında kalmıştım. Arada 250 tl gibi komik bi rakam olduğu için prinsi tercih etmiştim taki siz olaya farklı bi soluk kazandırana kadar. Forumda romano taktıran bi arkadaşımlada konuşmuştum gayet memnundu. Dediğiniz kiti araştırıcam Size sorum
Yorum