Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracım ve LPG sorunu!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracım ve LPG sorunu!

10 lt normal zaten bu araba için km'de 0,43 krş yakıyor demek yeni zamdan sonra. Levent abinin dediğine göre araç lpg'de 0,34 krş + benzin yakıyor. Ya sistemde bir anormallik var yada benim hesapta.

Yorum

Bu fark için Lpg'nin riskine girmeye değermi bilemiyorum.

Yorum

lpg ile yaklaşık 25 27 kuruş yakması lazım normal kullanım( ne çok yavaş nede çok hızlı).. benzin hariç
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
          lpg ile yaklaşık 25 27 kuruş yakması lazım normal kullanım( ne çok yavaş nede çok hızlı).. benzin hariç
          ben de bu civarlarda bişey yakıyorum zaten... tam aradığım cevapları bulamadım, bütün forumu gezdim neredeyse, araç kesinlikle lpgye uyumsuz mu?

Yorum

Ben söyleyim 2500 lira sistem+subaplar 3000 tl 5500 lira toplam bu parayı kaç kmde cikarican açtığı sıkıntılar ve hep lPg tedirginliği,yani subaplardan sonra aracın arıza acmiyacaginin da garantisi yok,yani kısacası bu araç ne psikolojik olarak ne de sistem olarak lpgye uyumlu degiiiiiiil!!
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ah yaaa, ne yapıcaz bu benzin fiyatlarıyla? bu arabaya binemeyecek miyiz? elimde avucumda olan bütün parayı buna verdim, binemeyecek miyim isyanım var ulan!!

Yorum

Ben aracımın değerini bilirim abi subaplar eğilmişde bilmemneymiş abi gerek yok hiç

Yorum

Yakıt giderimi anlattığım mesajda benzinde dahil olan degerlerdir. Ekstradan benzin masrafı eklemeye gerek yok ben eklemiş halini sundum zaten. LPG kesin olarak %30-35 azaltıyor yakıt masrafını.
                  Aslen galatasaraylıyım.
                  Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

subap için çözümü buldum, yağlama sistemi, taktırdım onu araca, ve subaplar yanmaz diyor, zaten araç lpg garantisi var, 3500 tl, ama diğer sorunlarımın çözümünü bulamadım daha

Yorum

şu anda tüketimde sıkıntı yokta güçte sıkıntı var işte bende

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        şu anda tüketimde sıkıntı yokta güçte sıkıntı var işte bende
                        Hem güç hem tasarruf olmuyor diyeceğim Ömer kardeşim fakat Erhan arkadaşımızdada lpg+yağlama sistemi ilaveten chip var aracında şu anda hem yakıttan memnun hemde performanstan memnun olduğunu söylüyor.Hatta lpg ile maksimum hız denemesinde 257 km/s hıza ulaşmış.

Yorum

bende 5. vites 6700 devirde 240 km gördüm, ama benzindeydi bakalım lpg ciye gidip ayar yaptıracağım, titreşimli çalışma vardı onu hallettik, şimdi silkeleme var, büyük ihtimal gücünü ondan kıstı gibi, araç rodajı tamamlamadı, güç kayıpları bu yüzden oluyor, araç gidip geliyor, motor arıza lambası yanıyor... bakalım verimi alamazsam söktrürürüm, uğraşmam bu işle, 115 bglik performansı veriyor neredeyse araç... lpg sistemini söktürürsem, bütün sorunlar ortadan kalkar mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            bende 5. vites 6700 devirde 240 km gördüm, ama benzindeydi bakalım lpg ciye gidip ayar yaptıracağım, titreşimli çalışma vardı onu hallettik, şimdi silkeleme var, büyük ihtimal gücünü ondan kıstı gibi, araç rodajı tamamlamadı, güç kayıpları bu yüzden oluyor, araç gidip geliyor, motor arıza lambası yanıyor... bakalım verimi alamazsam söktrürürüm, uğraşmam bu işle, 115 bglik performansı veriyor neredeyse araç... lpg sistemini söktürürsem, bütün sorunlar ortadan kalkar mı?
                            Nispeten azalır diye düşünüyorum ben.

Yorum

yani ben araca lpg taktırarak geri dönüşü olmayan bir yola mı girdim? aracımı fabrikasyon ayarlara tekrar alamaz mıyım lpg'den sonra?

Yorum

Aracınızın performansının düşmesi büyük olasılıkla kalibrasyon ayarindandir,lpgyi sökmemize gerek yok,iyi bir serviste LPG kalibrasyon ayarınızı yaptırın aracınız eski performansına kavusacaktir
                                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                                X