Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 Turbo içiin LPG....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 Turbo içiin LPG....

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
    Aynı fikirdeyim. diyebilirler ki binmeyeceksen neden aldın o zaman arabayı?
    bende zaten 2. araba var. Bunu tamamen haftasonu falan ailece bir yerlere gitmek ve gezmek için aldım. diğerini iş için kullanıyorum. bu sayede arabamda yıpranmıyor.
    +1

Yorum

İnsignia gibi bi araba alcam ve ona hafta sonu yada az bincem diğer bütün işlerimde lpgli araç alıp (yada varsa) onu kullancam?Sanki bu ikinci aracın vergisi bandrolü yakıtı bakımı hiç olmucak hiç cebine zarar vermicek.Ekonomiye bak yaa...Sizin ekonomiden anlayışınız buysa vay bu memleketin haline.madem 2.bi araç alıcak durumun var senin lpg muhabbetlerine girmen bile hata..Ha dersenki hem lüks hem ekonomi taktır adam gibi bi marka(prins) rahat rahat bin aracına.Teknoloji o kadar ilerledi ki şimdiye kadar lpg taktırıpta aracının motorunu yiyen kimseyi görmedim göreceğimide hiç sanmıyorum.Tabi binen insan bakımlarını düzenli yaptırırsa.Ekonomi 2. bi araçla olmaz elindeki araca adam gibi bakmakla ve gereksiz durumlarda binmemekle olur...

Yorum

neden herkesi küçümser yazılarınız var?
        belki farkında değilsiniz ama yazdığınız yazılardan dolayı imzanızdaki cümle size karşı kullanılıyor.

burada yazılanları çorba yapıp öyle bir cevap vermişsiniz.
        2.aracım var diyen kişiler zaten "lpg taktırmam, 2.aracımı kullanırım" diyen kişiler...
        yani Insignia'nın ekonomikliğine bakmayan kişiler.
        hem lpg takarım hem diğer aracı kullanırım diyen mi var?

kaldı ki, herkesin maddi durumu kendini ilgilendirir. "Ekonomiye bak yaa" demek bize düşmez.
        amacınızı açıkça belirtseniz nasıl olur?
        InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı amacım yok yazdıklarımda ortada zaten.Sen ne zaman laf sokmaktan vazgeçiceksin onu merak ediyorum.Belki genel yazılanlara konustum belkide direk bazı şahıslara cevap adına konustum bundan kimene? Kimseyi de kırdığımı yada beğenmemezlik yaptığımı sanmıyorum.şurada yazılan her cümlede kurtlar vadisi havası yaratıp ineğin altından buzağı aramazsan memnun olurum.Yazdıklarımdan hoşlanmıyosan SALAK de geç arkadasım.Forum mu kozmik odamı belli değil.SAYENDE...

Yorum

Ben bu siteye aynı zevkte olduğumu düşündüğüm insanlarla biraz muhabbet etmek için TANIŞMAK için üye oldum kimseye hesap vermek için değil.Ama sen her defasında muhalefetsin.www.insigniateam.com'a yakışmadığımı düşünüyorum bi daha da girmemek adına hepinize saygı ve sevgilerimle.

Sana da aracınla kazasız belasız mutlu günler keyifli sürüşler diliyorum arkadasım (çağrı).

Yorum

"Kimseyi de kırdığımı yada beğenmemezlik yaptığımı sanmıyorum"

herşey ortada..

yazdıklarınıza sadece ben tepki gösterseydim tamam muhalefetim,
              ama bu 1 sefer değil, zaman zaman tekrarlıyorsa sorun bende değildir.
              InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar zaten az kişiyiz bari ufak mevzular yüzünden foruma küsmeyin...

Yorum

Yaptigimiz isin ozelligine gore(ticaret vs.) 2. bir arac kullanilmasi gayet normaldir. Herkesin kendine gore bir isi vardir. Kimine 2 arac yetmezken kimine de 1 arac fazla gelmektedir. aslolan ihtiyaci yokken sirf insigniasi cok yipranmasin diye 2. bir arac almanin yanlis olmasidir ki burada da oyle dusunen birisi oldugunu hic sanmiyorum.

nacizane gorusum, bence boyle ufak tefek muhalif durumlardan dolayi foruma kimsenin kusmemesi gerekir.

(Klavyem yunan alfabesi ve ben dogru duzgun turkce yazamiyorum kusura bakmayin)

Yorum

jasanowa, yalnız o dediğin atasözü öyle değil.doğrusu şu şekilde : ''Öküzün altında buzağı aranmaz'' ineğin altında arayabilirsin haha
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bir de okuzden bahsetmişken. Şöyle bir kuram da düşünüyorum...
                      Çatışma olunca ders çıkarmak için iyi bir ortam oluşur Bize yararlı ve doğruyu bulduracaksa tartışmanın yararı da vardır...
                      Bu dururmlarda da küsülmemeli.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jasanowa
                        İnsignia gibi bi araba alcam ve ona hafta sonu yada az bincem diğer bütün işlerimde lpgli araç alıp (yada varsa) onu kullancam?Sanki bu ikinci aracın vergisi bandrolü yakıtı bakımı hiç olmucak hiç cebine zarar vermicek.Ekonomiye bak yaa...Sizin ekonomiden anlayışınız buysa vay bu memleketin haline.madem 2.bi araç alıcak durumun var senin lpg muhabbetlerine girmen bile hata..Ha dersenki hem lüks hem ekonomi taktır adam gibi bi marka(prins) rahat rahat bin aracına.Teknoloji o kadar ilerledi ki şimdiye kadar lpg taktırıpta aracının motorunu yiyen kimseyi görmedim göreceğimide hiç sanmıyorum.Tabi binen insan bakımlarını düzenli yaptırırsa.Ekonomi 2. bi araçla olmaz elindeki araca adam gibi bakmakla ve gereksiz durumlarda binmemekle olur...
                        ben zaten rahat rahat biniyorum arabama. yılda yaklaşık olarak 55.000 km yol yapıyorum ben iş için. yazık günah değil mi 55.000 km. insignia ile yapmak? istanbul heryerinde işim oluyor. trafik zaten malum. yollar içler acısı. arabamı haftasonu ailemle binmek ve keyif yapmak için aldım. güvenlik, konfor vs. de cabası. ayrıca aracı az kullanmak için almakla, aile için almak arasında fark vardır. benim zaten ekonomi yapma gibi bir düşüncem yok. zaten gaz için 15.000 TL para harcıyorum heryıl. arabamın yıpranmasını, sağına soluna birinin çarpmasını vs. gibi şeyleri istemediğim için iş için diğer aracımı kullanıyorum. senin elinde 2. araba olsa inan sende bizimle aynı düşünce de olursun. herkes tabi ki düşüncelerini dile getirecek burada. burası bir forum ve terbiye sınırını aşmadan herkes istediğini söyleyebilir. bunda alınıp kırılacak bir şey yok. neyse uzatmayayım. herkes arabasını istediği gibi, istediği kadar kullanmakta özgürdür.
                        Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                          Orjinal yazı sahibi: jasanowa
                          ben zaten rahat rahat biniyorum arabama. yılda yaklaşık olarak 55.000 km yol yapıyorum ben iş için. yazık günah değil mi 55.000 km. insignia ile yapmak? istanbul heryerinde işim oluyor. trafik zaten malum. yollar içler acısı. arabamı haftasonu ailemle binmek ve keyif yapmak için aldım. güvenlik, konfor vs. de cabası. ayrıca aracı az kullanmak için almakla, aile için almak arasında fark vardır. benim zaten ekonomi yapma gibi bir düşüncem yok. zaten gaz için 15.000 TL para harcıyorum heryıl. arabamın yıpranmasını, sağına soluna birinin çarpmasını vs. gibi şeyleri istemediğim için iş için diğer aracımı kullanıyorum. senin elinde 2. araba olsa inan sende bizimle aynı düşünce de olursun. herkes tabi ki düşüncelerini dile getirecek burada. burası bir forum ve terbiye sınırını aşmadan herkes istediğini söyleyebilir. bunda alınıp kırılacak bir şey yok. neyse uzatmayayım. herkes arabasını istediği gibi, istediği kadar kullanmakta özgürdür.
                          tam olarak benim durumum ile aynı..
                          ben insignia mı keyif için aldım.. haftasonu gezmek ve uzun yol için..
                          şehir içi için de peugeot 307 hdi var zaten..
                          aynı zamanda şirket arabam da var 7/24
                          ama insignia ayrı bir zevk keyif benim için..
                          insignia her sabah şirket otoparkında bana " günaydın" diyor.. ihihi bu beni mutlu ediyor..
                          mala çok değer veren mal düşkünü bir insan değilim ve ortalama her yıl sıfır km araç alan bir kişi olarak bile ama insignia mı evimin önündeki umumi otoparka koymaya kıyamadım

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

arkadaşlar landirenzodan yetkili biriyle görüştüm lpg montajında tüm bayilerde garantinin devam edeceği şekilde çalışma yapıyolar önümüzeki günlerde yetkili servislere bildireceklermiş. gelişmeleri yazarım...

Yorum

arkadaşlar landirenzo enjektör sesi yapar tıkır tıkır ses geliyor motordan haberiniz olsun... arabaının dışından çok rahat fark edilen bir ses...
                              F30 Sport+

Yorum

benim vecrta c de BRC vardı ondada enjektör sesi geliyodu ona göre kıyaslama yapman mümkünmü benim kıyaslama imkanım olmadığından soruyorum...

Yorum

İşleniyor...
                                X