Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 Turbo içiin LPG....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 Turbo içiin LPG....

Orjinal yazı sahibi: viperking
    Walla Çağrı, birtürlü Ersin Bey (Alperen77) ile buluşma ayarlayamadık. Açıkçası gidişini, hızlanmasını vs görmeden ezbere gidip taktırmak istemiyorum.

Bir de Ersin abi, ateşleme bobini arızasından bahsetmişti LPG li araçlardaki en büyük problem bu sanırım, bu da beni düşündürüyor.

Bunun dışında taktırısam da nacak nisan-mayıs gibi olur.
    Can bey kusura bakma, buluşmamız aynı ilde olmamıza rağmen gerçekleşemedi nedense. hatta geçen hafta Gökhan geldi Kauseriden onunla görüştük ama çok kısıtlı bir zaman olduğu içinde seni aramadık ama müsait olursam bu hafta sonu seni arayabilirim. tekrar kusura bakma

Yorum

Ersin abi hiç önemli değil, benim işlerim de bu aralar yoğun tekrar arayamadım seni. Nasılsa buluşuruz bi ara

Yorum

ben bi ara gelir ikinizide buluştururum merak etmeyin
        F30 Sport+

Yorum

arkadaşlar lpgliler kervanına biz de katılmak üzereyiz.hangisini önerirsiniz tıkırtı vs. duymak istemiyoruz aracından ses gelen ya da başka bir şikayeti olan var mı lpg konusunda?
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

[quote=insigniaT ]
            arkadaşlar lpgliler kervanına biz de katılmak üzereyiz.hangisini önerirsiniz tıkırtı vs. duymak istemiyoruz aracından ses gelen ya da başka bir şikayeti olan var mı lpg konusunda?
            [/quote
            ben taktırmadım taktırmam cünkü ayda 1000 km bile yapmıyorum ancak benim bildiğim en iyi marka PRİNS taktır kafan agrımaz kesinlikle ısrar ederinm prins prins prins...
            2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
            2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
            2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
            2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

ben taktırmadım taktırmam cünkü ayda 1000 km bile yapmıyorum ancak benim bildiğim en iyi marka PRİNS taktır kafan agrımaz kesinlikle ısrar ederinm prins prins prins...
              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

biz aracı alalı yaklaşık 3 buçuk ay oldu.3200 km deyiz.yani fazla yol yapmıyoruz.şeytan diyor sat. al bir dizel jaguar

Yorum

LPG taktırcaksanız ise niye turbo tercih ettiniz arkadaslar

Yorum

turbolar için bir dezavantajı mı var?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                      LPG taktırcaksanız ise niye turbo tercih ettiniz arkadaslar
                      Aynı fikirdeyim.
                      Renault!!!

Yorum

Arkadaşlar gönül isterdi ki CDTI alalım ama CDTI Insignia ların fiyatı ortada. 115'lik Insignia larda zaten hemen hemen Turbo laral aynı yakıyor, bu durumda Turbo tercih edilmesi gayet doğal.

Ha başka bir markanın dizel i tercih edilemez miydi ayrı konu ama bu araç daha TR'ye gelmeden aklımı çelmişti.

Maalesef en pahallı benzini kullanıyoruz ve çeşitli yollarla ekonomi aramak bence en doğal hakkımız.

Yorum

tabi ki bu olay tamamen bütçeyle orantılı. kesinlikle haksızsınız demiyorum. yanlış anlaşılmasın ancak ben kıyamıyorum açıkcası böyle bir arabaya orjinalinin dışında bir şey yapılmasına. belki ben biraz fazla evhamlıyım. dün esenyurta gidecektim bir iş için. düşündüm bir an yolları, araba kullananları vs. kıyamadım eski arabamla gittim. ha şunu diyeceksiniz o zaman neden aldın arabayı? haklısınız ama durum böyle işte.
                          Renault!!!

Yorum

biz ötv indiriminden faydalanmak adına sıfır aldık. insigniayı yeni bir araç olduğu için, emsallerinden çok daha yakışıklı olduğu için, ve motoru için tercih ettik.dizel tercih etmedik çünkü dizele vereceğimiz extra parayı araba ancak 4 5 sene içinde karşılıyor.gel gör ki benzinli olunca bi de sağolsun hükümetin ülkeyi benzin fiyatlarında 1. sıraya yerleştirmesi , 180 beygirde seni çağırınca olmuyor işte lpg düşünmeden edemiyor insan.

Yorum

Walla işte bu sebepler yüzünden aldığımızdan beri düşünüyoruz LPG lsun mu diye, hala kara vermiş değiliz

Yorum

irmscher in lpg kiti ne zaman gelecek?bi fikri olan var mı?

Yorum

İşleniyor...
                                X