Orjinal yazı sahibi: OrhanOrhan
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LPG'de subap erimesi ve karışım bozukluğuna kesin çözüm - Wideband AFR ayarı
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Merhaba hocam, öncelikle yaptığiniz çalismalar ve paylasimlariniz icin ne kadar tesekkur etsek az,sayrnizde lpg konusunda bilincleniyoruz.Benim sormak istedigim aracumda vialle sivi sistem lpg mevcut.Bu ayarlamalari bu lpg sistemi icin de yapabiliyor muyuz?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Efalli View PostMerhaba hocam, öncelikle yaptığiniz çalismalar ve paylasimlariniz icin ne kadar tesekkur etsek az,sayrnizde lpg konusunda bilincleniyoruz.Benim sormak istedigim aracumda vialle sivi sistem lpg mevcut.Bu ayarlamalari bu lpg sistemi icin de yapabiliyor muyuz?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: qerdinc View PostMerhaba, aracımı 3 gün önce aldım. 2011 model A16LET kodlu 1.6 180hp aracım. lpg olarak landirenzo var araçta. Ayar yapılırmı? Yapılabiliyorsa nerede ve kime yaptırabilirim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nalbantoglu View Post
Sıvı sistemlerde de ayar yapılabiliyor tabii. Ancak bu sistemlerde tek çarpan olduğu için genelde sıkıntısız open-loop ayarı tutmuş oluyor. Güzel bir sistem.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nalbantoglu View Post"Mr.Big" üyemiz Ankara'da, kendisine özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Ustalar böyle birşey yapsaydı subaplar erimez, arabalar lpgde güç düşüklüğü yaşamaz, bizim de bunlarla uğraşmamıza ve sensör alıp ayar yapmamıza gerek kalmazdı.
böyle bir konu açılmazdı, sayfalar dolusu yazı da yazılmazdı.
LPG nin adını ilk lekeleyenler karbüratörlü araca kasap gibi montaj yapan yerler idi. o montakı yapanlar sıralı sisteme de çok el attı. onların çıraklarından da günümüz bayileri türedi işte...
Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nalbantoglu View PostAyarı yapılmış, iyi enjektörleri olan her kit iyidir. O yüzden ayarı ve montajı iyi olması şartıyla her kiti gayet tavsiye ediyoruz. Sadece daha iyi yardımcı olabilmemiz açısından forumda bu işe eğilen üyelerin kullandığı kitlerden birini tercih etmenizde fayda var.
Yorum
-
slm arkadaşlar
1.6 sidi 170 bg insigniam var opel ile anlaşmalı landirenzo kit taktırdım prins hariç atiker ve diğer firmalar uyumlu kit olmadığını söylediler
bu ayarlar bu kit içinde geçerlimidir ve bu ayarlar yapıldığında arada enjektörlere yapılan benzin püskürtme olayına gerek kalıyormu
bilgi verirseniz sevinirim ona göre lpg cime gidip ayar yaptırcam yerim konya - ankara yada tavsiye edeceğniz yer varmı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nalbantoglu View PostAyarı yapılmış, iyi enjektörleri olan her kit iyidir. O yüzden ayarı ve montajı iyi olması şartıyla her kiti gayet tavsiye ediyoruz. Sadece daha iyi yardımcı olabilmemiz açısından forumda bu işe eğilen üyelerin kullandığı kitlerden birini tercih etmenizde fayda var.
Yorum
Yorum