Arkadaşlar bugün 2010t bir araçla anlaşma yapacağım. araca tüp taktırmayı düşünüyorum fakat prins bayisini aradım. 3600TL fiyat çekti sıvı sistem dedi başkasını takarsan aracı bitirirsin dedi ve bende düz lpg bağlatsak dedim adam ben o araca sıvı sistemden başkasını takmam dedi. arkadaşlar bana acil yardım edin eğer böyle ise bu araçtan vaz geçecem. yazmışken şunu da sorayım alacağım araç 2010 cosmo sanruf yok, siyah 2 çamurluk boyalı arka ve ön. araç 40.000km de fiyat 53.000 istiyor bende 49 veya 50 bin gibi almayı düşünüyorum sizce nasıl bu fiyat ne kadara kadar alınır bu araç acil cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LPG HAKKINDA ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Collapse
X
-
Ynt: LPG HAKKINDA ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Zaten normal lpg sistemi prins için 2200 falandı galiba arada çok uçurum yok.1500-2000 tl ye sebep araçtan vaz geçecekseniz zaten hiç bulaşmayın bence.Normal Lpg ilerleyen zamanlarda size zaten bu masrafların fazlasını açacaktır.İyi bir sistem taktırın en azından kafanız bir süre rahat olur.Sonra keşke demeyin.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Abi 3600 bence gayet yüksek bir fiyat.normali 2300 valla bilmiyorum artik.Bi iki gün düşünecem olmadı vazgeçecem bu sevdadan hiç istemesemde.Çünkü insanın ya kendimi bayağı bilemiştim. Çok hoş bir araç gerçekten. Bakalım artık kısmet.abiler aranızda tüplü kullanan yokmu kullananlar yardımcı olursa sevinirim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AYDOĞDU63Abi 3600 bence gayet yüksek bir fiyat.normali 2300 valla bilmiyorum artik.Bi iki gün düşünecem olmadı vazgeçecem bu sevdadan hiç istemesemde.Çünkü insanın ya kendimi bayağı bilemiştim. Çok hoş bir araç gerçekten. Bakalım artık kısmet.abiler aranızda tüplü kullanan yokmu kullananlar yardımcı olursa sevinirim2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Prins sıvı sistem 5.000 Tl'den aşağı değildir.Bence o Vialle filandır. İnsignia'ya olacak olan normal sıralı sistemler 3.000 TL civarıdır. Bende KitMTM var,aracım 71.000 Km'dir lpg'li ve bir defa subap değiştirdim.Onun dışında çok memnunum...
Yorum
-
Buradaki çoğu tecrübeli arkadaş ısrarla sıralı LPG sisteminin zararlı olacağını, sıvı sistem taktırmanız gerektiğini söylüyor.
Verilen fiyat size çok gelebilir ancak sıvı sistem için oldukça az ve bu kadar az fiyat verilmesi usta hakkında soru işaretleri doğuruyor.
Yorum
-
Sanırım sıvı sistemde delme biçme olmuyor. Direk benzin hortumununu oralardan salınıyordu gaz. Sıralı sistemmi yoksa sıvı sistemmi takıldı anlaşılabilir bu şekilde sanırım.2011 Opel İnsignia 1.6 Turbo Cosmo
Yorum
-
Sıvı sistemde regülatör yok. En temel unsur bu.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Fiyat konusunda hatanız var. İmzamdaki aracıma yaklaşık 2 ay önce Prins Turbo kitli sıralı sistem taktırdım, 3100 TL bedel ödedim. Size verdikleri 3600 TL fiyat muhtemelen yağlamalı kittir ki, normal sıralı sistem oluyor. Prins sıvı sistem bildiğim kadarıyla 5-6 bin TL bandında geziyor. İnsignia'ya yapılacak prins sitemi 2.300 TL lerde olmaz. Biraz detaylı sormanızı ve emin olmanızı tavsiye ederim.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum