Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA LPG HAKKINDA YARDIM....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA LPG HAKKINDA YARDIM....

Orjinal yazı sahibi: aSya
    işgüzar çok bilmiş ustalar.
    Kesinlikle.

Yorum

delphiden yana şu anda bir sıkıntım yok. ilerde olurmu derseniz deneyimli kişiler çok burda ve gm delphi öneriyorlar araçta çekiş yada silkeleme söz konusu değil. sadece soğukken rölantide yapıyor çekişte bir sorun hissetmedim. buji kablosu zannedersem bizim araçlarda yok..2 viteste dip yapınca araç çığrından çıkacakmış gibi oluyor.. belkide çok ufak bir sıkıntı fakat mide bulandırıcı sorunu bulana kadar da ısrarla üstüne gidecem...

Yorum

İnsignia gerçekten harika bir araç hale nasil adam akıllı dört dörtlük lpg sistemi cikmaz ilginc.. 7 yil olmuş adam akilli sistem yok sistem olsa bile sağlam usta yok .. insignia alsam asla lpg taktirmam.

Yorum

Abi bu olaylarda tek gerçek doğru kit sağlam montaj ve sağlam bir ayar ile hiç sıkıntı çekmeden kullananlar var.....

Yorum

Rölantide sabah soğukken titreme benim aracımda da vardı lpg takıldıktan sonra olmuştu , prins yağlamalı sistem takıldı, subap Ayari ile düzeldi. Belki bir faydası olur. İşin ilginci lpg takıldığının ertesi günü başlamıştı neden ayar gerekti o kadarını halen merak etmiyor değilim.

Yorum

Bugün ankara da bir usta ile görüştüm mili saniyelerden falan bahsetti ince ayar gerektiriyor diye. uzaktan bağlantı ile çözeceklerini söylediler. biraz araştırma yaptım neden ankara diye etrafımızda bu türlü bilgili ustalar yok. firmalar yeni kitlerde uygulamalı olarak seminer düzenliyormuş. araç üzerinde bir program eğitimi yokmuş sadece kitin nasıl takılacağını ve faydalarını içeren bir eğitim konusu oluyormuş tabi bu anlattıklarım kulaktan dolma bilgiler. artık o kadar anlamsız geliyor ki lpg işi tövbe ettim. bu lpg li son arabam...

Yorum

Anlattıklarınızdan çıkardığım sonuç lpg ayarı ile ilgili. İnsignia gibi güçlü motorlara sahip araçlarda ayar biraz daha fazla açılıyor. Az yaksın diye kısık ayar yapıldığında bahsettiğiniz sorun ortaya çıkabiliyor.
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Zaten usta rezalet durum olan araca uygun kit var fakat yapacak delikanlı yok. 1.4 turbo insignialra sıvı kit uygulayabiliyorlarmış ama 1.6 turboda enjeksiyon farkından uygulanmıyor dediler. zaten kızdığım nokta 45 - 50 lt. ile 300 km yapmaya razıyım paranın çenesini yapan biride değilim ama ne hikmetse bu sefer yolunda gitmedi. sabah beyni sıfırladılar soğukken ayar yapacaklarmış

Yorum

1- Aracınızın gaza geçiş ısısı kaç derecede buna bir bakın
                    2- Lpg ustasının yanında aracı benzine alın (pcye bağlı olacak) benzin ms değerlerine bir bakın sonrasında gaza geçirin ve benzin ms değişiklik varmı bakın (olmaması gerekiyor)
                    3- Enjektörleri tek tek kapatıp açtırın (lpg menüsünde test imkanı var)

Yorum

1 arac lpg geçiş 45 ti ısınınca yapmıyorsa benznde kullanim dedim fakat benzindede aynı şeyi yaptı.
                      2 ms değerleri başa baş gidiyor
                      3 sürekli kapatıp açma işlem yaptılar

sonuç gene başarısız..

Yorum

GM delphi bobin ile denemedinizmi daha?
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

onuda denedim bobinden yapmıyor. o kesin.

Yorum

Ankara opel opis bayisi ile görüştüm. aracın sabah soğuk hali ile bakacakalrını söylediler salı akşamı bırkırım çarşamba sabahı kesin dönüş yapacaklarmış. büyüklermizin bir lafı vardır mekanik parça da kesinlikle servise (en azından garantisi var) kaporta ve aksamlar için özel servisler diye. dışarda çelik subap 1 500 ise özel servislerde 2000 civarı 500 den kaçmak motor aksamı için ne kadar doğru_?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tinjo
                              Ankara opel opis bayisi ile görüştüm. aracın sabah soğuk hali ile bakacakalrını söylediler salı akşamı bırkırım çarşamba sabahı kesin dönüş yapacaklarmış. büyüklermizin bir lafı vardır mekanik parça da kesinlikle servise (en azından garantisi var) kaporta ve aksamlar için özel servisler diye. dışarda çelik subap 1 500 ise özel servislerde 2000 civarı 500 den kaçmak motor aksamı için ne kadar doğru_?
                              O2 sensörü dışarıda 230, yetkilide 850 HEr halükarda yetkiliden ben kaçarım. Ne zaman gitsem sinir krizlerine girdim.
                              Debriaj setini söylemeyeyim bile. Ayrıca, Yetkilye göre, kaliteli özel servis ve yoğunluğu olan bir bölgede daha fazla a16let motora subap yapmış olabilir.
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

ustam sen bulunduğun şehir ve tanıdığın usta parçacı konusunda çok şanslı olabilrisn. ama malesef bizde udubet şansımı var ne var anlamdım 4 5 aydır biri çıkıpta sıkıntın bu demedi sen olsan ne yaprdın_?

Yorum

İşleniyor...
                                X