Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6T Sedan veya Sport Tourer Almayı Düşünüyorum, LPG Taktırmalı mıyım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6T Sedan veya Sport Tourer Almayı Düşünüyorum, LPG Taktırmalı mıyım?

Herkese Selam,

İnsignia 1.6T Cosmo Sedan veya Sport Tourer düşünüyorum. Bu araçlar İstanbul içinde benzinde kaç litre yakar? Teknik verilere göre 11 L filan yakar diye düşünüyorum, buda biraz fazla geliyor bana. Bu motora uyumlu bir LPG kit i var mıdır? Zaten LPG taktırsam bile extreme kullanımlar da benzine alırım araca zarar vermemek için

Ynt: İnsignia 1.6T Sedan veya Sport Tourer Almayı Düşünüyorum, LPG Taktırmalı mıyım?

Forumda konuyla ilgili epey bir bilgi var. Araştırırsanız dertlerinize derman olur.

http://insigniateam.com/forum/index.php?topic=17160.0

Yorum

Ynt: İnsignia 1.6T Sedan veya Sport Tourer Almayı Düşünüyorum, LPG Taktırmalı mıyım?

Tanışma için bir başlık açılması adettendir, önce kendinizi tanıtın
      LPG konusu ile alakalı pek çok konu açıldı, onları inceleyin,fikir edinirsiniz

Yorum

Merhaba, burada en büyük etken yıllık kullanılacak km ve şehir içi oranı

Yorum

Hiç beklemeden taktırın. Daha önceki konuları inceleyin...
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
          X