Ynt: 2.0 Turbo 220 Beygir aracıma hangi LPG olmalı
Herşey işçilikte biter takılamaz diye birşey yok bence ama takıldıktan sonra aracı hor kullanmaya gelmez devir çevirmeye gelmez bunları göze almak gerekir baş ağrısı çekmemek için sakin ve orta karar kullanımda da mis gibi keyfini sürersiniz Hayırlısı olsun inşallah
2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi
pardon da abicim hani burdaki arkadaşlar abilerim size takılamaz demiyor. takılır tabikide ama siz ormanların kralı aslana et değilde ot versem yaşarmı diyorsunuz. yaşar yaşamasınada aslana ot verirsen aslan gibi değilde ot obur gibi yaşar.
Orjinal yazı sahibi: mustafagez
pardon da abicim hani burdaki arkadaşlar abilerim size takılamaz demiyor. takılır tabikide ama siz ormanların kralı aslana et değilde ot versem yaşarmı diyorsunuz. yaşar yaşamasınada aslana ot verirsen aslan gibi değilde ot obur gibi yaşar.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Düzgün montaj yaptırılıp sağlıklı bir kit takılırsa korkmayın takın.Lpg de yüksek devir çevirmemeye bende katılıyorum.Ekonomi yapmak istediğiniz zaman devir bandını cok cevirtmeden gidersiniz.
Basacağınız zamanda ASLANA yemini verip yolları parçalar gidersiniz.Lpg konusunda problem yaşayanlar genelde yanlış montaj ve yanlış kullanım sonucu bunu dile getirirler.Toplama vurduğum zaman 9sene 3 araçta 200.000km dir İnsignia da lpg yi kullanıyoruz ve hala 3 araçtata lpg kullanmaya devam ediyoruz.40-50bin km sonra magnezyum subap erimesi harici herhangi bir problem yaşamadık.Yeni kasa 1.6t 170hp de subap sorunuda yaşamadık.Subap masrafının %80 ini lpg sigortası karşılıyor zaten.
Bu araçların fiyatlarını Lpg uyumsuz lpg sorunlu lpg den uzak dur diye diye bizler düşürdük.Gerçek orta sınıf aileleri yakıttan dolayı İnsignia lardan uzaklaştırdık.
İnsanlar şuanda 2012 lpg li civiclere 60bin lira verirken 2012 insigniaya 60bin vermiyorsa düşünmemiz gereken birşeyler var demektir.
Oyüzden lpg konusunda mümkünse gördüm duydumlarla beyan vermemek gerek.İnsignia alacak olan her insan birgün bunları okuyacaktır.
- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE
Arkadaşlar 2.0 direk enjeksiyonlu motordur. 1.6 T lerde bile bu kadar sorun çıkar iken sıvı sistem dışındaki sıralı tip dediğimiz LPG. Enjektörlüyle çalışan sıralı sistemler bu aracı bitirtir. İzmir de 2.0 ST ye Faruk usta adını duyduğunuzu pek sanmadığım icom jtg LPG kiti takmıştı. Bu konu Hakkı'nda kendisine sorular sorabilirsiniz ancak yaygın ağı olmayan bir sistem tercih etmeyin. Sıvı LPG sistemleri icin 7000-8000 TL lerin telaffuz edildiği bu Zaman'da aracınıza benzinle binmeye devam etmenizi tavsiye ederim. http://youtu.be/uu2YT3RaGGw
Sıvı sistem sanırım kullanılabilir.Maliyet olarak düşündürücü tabiki.Yurtdışında 2.8 opc lere bile lpg uygulayıp 100k-150k kullananlar var.İyice araştırmak lazım tabiki.Montaj sırasında yapılacak en ufak hata yada takılacak yanlış parça ciddi külfetlere sebebiyet verebilir.
Arkadaşlarım, abilerim, niye LPG sistemini bu kadar kötülüyorsunuz ki? LPG takip sorun yaşayan da var yaşamayan da, 2.0 motorlar 1.6 ya göre daha uyumlu, ayrıca da 1.6 motorlara 70 bin lira para isterken insanlar 2.0 motorda satılıkta olan navi hariç full donanım araç, 75 bin liraya satılıyor, alırken insanlar 2.0 a çok fazla para ödemiyor, ayrıca benzin konforuyla hem de güzel bir güç ile hem de otomatik vites rahatlığı ile keyif sürüyor, ekonomik olması için de bir seçenek var; LPG neden yapılmasın ki? Millet S500 e takıyor, Porsche cayenne e takıyor, range Rover a takıyor da Insignia onlardan üst araba mı? Benim arabam Mercedes 2009 model bende de LPG var, gayet de memnunum şükürler olsun, siz taktırın, prins vsi turbo kit valve care taktırın, ona göre de enjektörler takarlar zaten, mis gibi araca binersiniz, hem benzin sessizliği, hem benzin gücü, hem de dizel ekonomisini yaşarsınız, taktırın
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
Arkadaşlarım, abilerim, niye LPG sistemini bu kadar kötülüyorsunuz ki? LPG takip sorun yaşayan da var yaşamayan da, 2.0 motorlar 1.6 ya göre daha uyumlu, ayrıca da 1.6 motorlara 70 bin lira para isterken insanlar 2.0 motorda satılıkta olan navi hariç full donanım araç, 75 bin liraya satılıyor, alırken insanlar 2.0 a çok fazla para ödemiyor, ayrıca benzin konforuyla hem de güzel bir güç ile hem de otomatik vites rahatlığı ile keyif sürüyor, ekonomik olması için de bir seçenek var; LPG neden yapılmasın ki? Millet S500 e takıyor, Porsche cayenne e takıyor, range Rover a takıyor da Insignia onlardan üst araba mı? Benim arabam Mercedes 2009 model bende de LPG var, gayet de memnunum şükürler olsun, siz taktırın, prins vsi turbo kit valve care taktırın, ona göre de enjektörler takarlar zaten, mis gibi araca binersiniz, hem benzin sessizliği, hem benzin gücü, hem de dizel ekonomisini yaşarsınız, taktırın
+2016
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Merhaba,
Daha önce konuyla ilgili birşeyler yazmıştım. Faruk ustaya icom jtg kiti taktırdıktan sonra 50 bin km yol yaptım. Beni bu sistemi taktırmama ikna eden şey manifold vs delinmeyecek olmasıydı. Sistem mevcut benzin enjektörleri üzerinden çalışıyor. Performansı benzine göre %5 fazla çıkıyor. Benzin hiç yakmıyor. Sabahları benzine göre 2-3 sn geç çalışıyor.
Ben hep dizel kullandığım için benzinli arac oldukça konforlu ve hızlı geldi. Eşime kendi Mb vito mu verdim Opel i ben kullanıyorum. Alınmayın ama sport tourer bambaşka bir araç 2.0 t daha bir başka.
Bunlar güzel ama olumsuzluk yaşamadık mı? Birkaç kilit noktada çırak hatası iki kablonun yanlış bağlantısı 3 ay boyunca motor arıza uyarısı ile yaşamama sebep oldu. Ayrıca Ankara da bu sistemi taktıran bir arkadaşımız en son söktürme durumuna gelmişti, ne yaptı bilmiyorum. Bu tecrubeler bana lpg kiti hangisi olursa olsun önceliğin montaj kalitesi ve sonrasında sistem uyumluluğu olduğunu söylüyor.
Selamlar.
Ben taktırmayı düşünmüyorum ama, İzmir den Faruk usta ile görüştüm zavoli turbo araçlar için olana lpg takarız dedi, sıvı lpg varmıdır takılabilen kit. Uzun zamanda lpg verilen bedel kendini amorti ediyor.Düşünmek lazım srk tmr
OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)
Yorum