Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 Turbo 220 Beygir aracıma hangi LPG olmalı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 Turbo 220 Beygir aracıma hangi LPG olmalı

2.0 Turbo 220 Beygir aracıma hangi LPG olmalıdır. yaptığım araştırmalarda prins marka lpgnin ise bu araca uygun kiti Türkiye'ye göndermediği söyleniyor. formda aynı araçtan olup lpg taktıran arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ynt: 2.0 Turbo 220 Beygir aracıma hangi LPG olmalı

2.0T 220HP motora lpg takan ne gördüm ne duydum..Fakat İzmir de reklam olmasın bir adam var.Herkes onu övüp duruyor.Vialle ve romano markalarınında verimli kitleri mevcut fakat takılabilir mi bilmiyorum.İzmir deki adamın bilgilerini atabilirim özelden

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
    - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
    - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

tabiki numarasına ulaşıp kendisinden bilgi almak isterim. ustamızın özelden bilgilerini gönderirseniz sevinirim fatih bey

Yorum

arkadaşlar 2.0Turbo lpg li insignia kullanan yok mu hiç aranızda?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cenk Kaan
          arkadaşlar 2.0Turbo lpg li insignia kullanan yok mu hiç aranızda?
          2.0 220 hp kullanan zaten çok az kişi var onun dışında yaptıran da duymadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cenk Kaan
            2.0 Turbo 220 Beygir aracıma hangi LPG olmalıdır. yaptığım araştırmalarda prins marka lpgnin ise bu araca uygun kiti Türkiye'ye göndermediği söyleniyor. formda aynı araçtan olup lpg taktıran arkadaşlardan yardım bekliyorum
            Yapma kıyma arabaya

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yazık etmeyin araca.
              İlla takılacaksa, 220 HP' yi kaldıran regülatör ve enjektörü olan kitler seçilmeli. Ustaya kalırsa atiker bile takılır der geçer.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Prins ve kitMTM yaptırabilirsiniz. İkisi de o kaldırır o beygiri...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Landirenzo ile görüştüm, daha önce başka bir araca uygulandığı ve sorun olmadığını söylediler. 1.6T lerde subaplar magnezyum olduğunu biliyoruz, peki 2.0T lerde de mi magnezyum?

Yorum

Sayın üstadlar, lpg benimde İçime sinen bir şey degil ama ekonomiyi düşünmek zorundayım

Yorum

ekonomiyi düşünüp 2.0 220hp araç almak gerçekten doğru bir hamle değil ki, hem araca hem kendinize yazık ediyorsunuz. 1.4 motorların bile sıkıntılar yaşadığı bir sistem maalesef. Ki bunları tam 9 sene LPG kullanan biri olarak soruyorum ve aracı satmama sebebim ise hem ekonomi hemde bu kadar KM yaptım, alacağım yeni araç LPG siz olsun diyeydi. Karar sizin tabi.
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

ekonomi önemli bencede takılmalı lpg sonra 35 e 2.0 turbo lpgli insignia olur sahibindende
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          ekonomi önemli bencede takılmalı lpg sonra 35 e 2.0 turbo lpgli insignia olur sahibindende
                          Maalesef
                          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayılısı Olsun..

Yorum

Arkadaşlar konumuz lpg takan var mı yok mu mevzusu

Yorum

İşleniyor...
                              X