Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Brc kit taktırdım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Brc kit taktırdım

Aracı aldığım günden bu yana 4000 km yol yaptım.Hesaplamalarımı yaptım.Lpg şart olmuştu.Prince ve brc konusunda baya bir araştırma yaptım ve sonunda işin ustada bittiğine karar verdim.Daha önce 2 tane aracıma brc montajı yaptırdığım servise gidip konuştum.2200 Tl 9 taksit olarak montaj yaptırdım.Depo 51 litrelik.Aşağı yukarı 42-42 litre arasında gaz alıyor.Lpg anahtarı ruhsat gözünün içinde köşede göz önünde değil.Dolum ağzınıda tamponun alt iç tarafındaki siyah bölüme yapmışlar görünmüyor.Motor içerisinde göze çarpan tek şey lpg benzin otomatı.Dün ve bu sabah kullanma şansım oldu.Ne gaza geçerken nede geçtiğinde herhangi bir titreme sersemleme olmadı.İnşallah subap olayıda kısa sürede sıkıntı çıkarmaz.Kullandıkça yakıt verilerimide paylaşırım.Uygun bir zamandada montaj resimlerini çekip paylaşacağım.Tek olumsuz yanı stepnenin bagajda açık olması.Onada yapacak birşey yok.Araba wagon olduğu için yeterli alan var.Aracı ara hızlanma,üst devirlerde gaz anahtarını gözlemleyerek denedim.Hiç bir şartta benzine geçmedi.Uzun bir yazı oldu biraz.Okuduğunuz için teşekkür ederim.
    1.6 Turbo Sport Tourer Manuel Cosmo Beyaz Cam Tavan Brc Lpg

Ynt: Brc kit taktırdım

Hayırlı uğurlu olsun

Aracınızı fazla zorlamazsanız Subap sorunu çıkmaz yada çok geç çıkar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun.
      .
      İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Hayırlı olsun. Aracınız neydi?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

BRC kitinizin özelliklerini yazarmisiniz.
          Gaz tepkileri ve 1.2.3 vites Son hızlı ikisinde de aynı mı?
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
            Hayırlı olsun. Aracınız neydi?
            Aracım 2011 model 1.6 T ST. 41000 kmde takıldı lpg.
            Orjinal yazı sahibi: aSya
            BRC kitinizin özelliklerini yazarmisiniz.
            Gaz tepkileri ve 1.2.3 vites Son hızlı ikisinde de aynı mı?
            Son hızlarda deneme yapmadım ama gaz tepkilerim benzinden bir fark hissetmedim.Zaten lpg de üst devirlerde kullanmıyorum.Maximum 5000 devire çıkıyorum.Sadece bir kaç kez üst devirde benzine geçiyormu denemek için bastım.Hiç bir durumda benzine geçmedi.Brc Seq 32 kit yazıyor.Regülatör Genius Mb 1500/15 DH 10602 Multivalf Brc E2 200/30 Ecu Seq 32 Ecu/15 dd 10746 olarak yazıyor evrakta.

Yorum

hayırlısı olsun
              06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Yorum

Hayırlı olsun.
                  Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Hayırlı olsun,güle güle kullanın...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Teşekkür ederim

Yorum

Hayırlı olsun...

Yorum

Lpg li olarak ilk uzun yolumu bu haftasonu yaptım.39 litre gazla 350 km yol gittim.Bu yolun 30-40 km kadar kısmı İzmit Kartepeye tırmanış içindi.Otobanda ortalama hızım 130-140 aralığında oldu.Araç iki yetişkin iki çocuk ve 50 kg civarı bir bagajla gitti.Yol bilgisayarını sıfırladım.Ortalama tüketim 8,6 gösteriyordu.Bazı yerlerde 200 üzeride seyrettiğim oldu.Lpg ekonomisini beklediğim gibi karşıladı.İnşallah teknik bir sıkıntı yaşatmadan keyfini sürmeye devam ederiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ersinanka
                            Lpg li olarak ilk uzun yolumu bu haftasonu yaptım.39 litre gazla 350 km yol gittim.Bu yolun 30-40 km kadar kısmı İzmit Kartepeye tırmanış içindi.Otobanda ortalama hızım 130-140 aralığında oldu.Araç iki yetişkin iki çocuk ve 50 kg civarı bir bagajla gitti.Yol bilgisayarını sıfırladım.Ortalama tüketim 8,6 gösteriyordu.Bazı yerlerde 200 üzeride seyrettiğim oldu.Lpg ekonomisini beklediğim gibi karşıladı.İnşallah teknik bir sıkıntı yaşatmadan keyfini sürmeye devam ederiz.
                            39 litre benzinle o şartlarda aynı yolu zor yapıyorum ben, sen gaz ile gitmişsin valla süper, arızasız, kazasız güzel günlerde kullanırsın inş. Benim araçta bir sıkıntı var ama bugünde bişi yok deyip gönderdi servis. Garantisi var diyede sanayiye götürmek istemiyorum, zaten yeni motor sanayide bu araçtan anlayan birini bulabileceğimide sanmıyorum.

---
                            edit: imla
                            Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Yakıt tüketim değerleri gayet makul seviyede.1.6T 180Hp lik St kullanıyorum bende şuanda.Daha önce zavoli kit vardı.Montajını kendim yaptırmadığım için pek memnun kalmamıştım.Bu kitin enjektörlerini ve beynini Prins ile değiştirdim.Diğer 2 aracımızdada prins vardı gayet memnunuz.Dün ve bugun bir test yapma imkanım oldu.Değerler aşağıdaki gibi;

Lpg ve benzin depoları Eskişehir yolu Opette ağzına kadar dolduruldu.Chip yok.Splintbooster kapalı.Tek kişi ve bagaj yok.Katalitik katalizor iptal
                              Rota Ankara-Polatlı gidiş dönüş cruze control aktif 115km sabit hız.10-15km kadar şehiriçi gezildi.

Benzinde yakıt tüketim değerleri lt/4.29 dan alındı.
                              Gidiş geliş mesafe:167km
                              Arabanın gösterdiği tüketim değeri:8.5lt
                              Depo tekrar ağzına kadar dolduğunda alınan benzin: 60.36tl
                              Gerçek tüketim değeri:8.6lt 38kr/km

Lpg de yakıt tüketim değerleri lt/2.35den alındı
                              Gidiş geliş mesefe: 172km
                              Arabanın gösterdiği tüketim değeri:8.8lt
                              Depo tekrar ağzına kadar dolduğundan alınan lpg : 38.7tl
                              Gerçek tüketim değeri:9.5lt 22.5kr/km

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                              - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                              - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

İşleniyor...
                              X