Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 SİDİ MOTORA LPG UYGULAMASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 SİDİ MOTORA LPG UYGULAMASI

Arkadaşlar merhaba, Yeni kasa insignia almayı düşünüyorum. 1.6 sidi motora lpg uygulaması yapılabiliyormu? Yaptıran varsa fiyat olarak ne tutuyor?
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Ynt: 1.6 SİDİ MOTORA LPG UYGULAMASI

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
    Arkadaşlar merhaba, Yeni kasa insignia almayı düşünüyorum. 1.6 sidi motora lpg uygulaması yapılabiliyormu? Yaptıran varsa fiyat olarak ne tutuyor?
    Yapılır, Prins sıvı sistem LPG var. Çok verimli ve başarılı fakat pahalı biraz . 7.000 TL civarında.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Daha ucuzu yokmu bunun
      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

7000 ona vereceğinize yakıta verin. Tepe tepe binin. Kaç km yapıyorsunuz yılda ?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

30.000 km yi geçiyor. hesabını yapmadım ama 4.000 tl ye kadar lpgye ayırabilirim. 7000 lira çok fazla.
          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

30.000 km yapan biri kesinlikle dizel almalı yakıta verilep paraya gerçekten yazık oluyor.
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Evet. Bende dizel diyecektim. Ama bazen istediğimiz aracın dizelleri pahalı olabiliyor. Hal böyleyken alternatif çözümler, LPG gibi gündeme gelebilir.

ama amorti etmek için baya zaman geçer 7 bin TL de. Amorti edilirken de satılır. + / - birbirini götürür. LPG siz binilir.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

1.6 dizel insignia almak mantıklı ama araç yeni olduğu için fiyatı beni biraz aşar. İlerisi için düşünebilirim. Ayrıva lpg fiyatları çok uygun ve bugüne kadar bindiğim araçların hepsi lpgliydi. Bundan sonraki aracımda lpgli olur diye düşünüyorum. Hem temiz hemde ucuz yakıt
                İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Aynı arac bende de var.
                  .
                  Bugüne kadar bilindik firmaların hepsiyle görüştüm. Birçoğu takmadıklarını ve arge çalışması olmadığını söyledi. İçlerinden sadece prins sıvı sistem uygularız dedi. Sistemi araştırdım. Yorumlar genelde olumlu. Tasarruf oranı kullanıcı hesaplarına göre %40 ile %50 arasında. Diger sistemlerde %28 ile %35 arasi deniliyor. Fiyati 2500 euro idi.
                  .
                  2 ay önce landirenzo olgun lpg arge çalışması sürüyor, birkaç aya bitecek demişti.. Gecen hafta konuştum. Aralık ilk haftası montaja baslayacaz muhtemelen dediler. Fiyat bilgisi vermediler. İsterseniz kayseri olgun lpg yi arayıp sorun. Montaj başlamış olabilir. Fiyatı bence 3500 4000 arasi olacaktır.
                  İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
                    1.6 dizel insignia almak mantıklı ama araç yeni olduğu için fiyatı beni biraz aşar. İlerisi için düşünebilirim. Ayrıva lpg fiyatları çok uygun ve bugüne kadar bindiğim araçların hepsi lpgliydi. Bundan sonraki aracımda lpgli olur diye düşünüyorum. Hem temiz hemde ucuz yakıt
                    Pişman olmazsın,sen sıvı lpg yaptır.Hem zararsız,hem performanslı... 30.000 km yapıyorsan hele hiç bekleme,dizelden daha performanslı ve daha ekonomik olur lpg...Yusuf KOPARAN bu işin ustasıdır,onunla görüş...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

sıvı lpg nin hiç bir sıkıntısı yok fiyatı 7.000 Tl civarında daha ucuzunu bulman imkansız

Yorum

7000 TL yi amorti etmek. ve kar' a geçmek. ORtalama 1 senede amorti ediyor zaten 35 - 40 bn km içinde. Hesabım yanlış değilse.

Yorum

A16LET e uygulanmış sıvı sistem. Sidi motora da olabilir mi sormak lazım.

http://www.vialleturkiye.com/Montaj/...ignia-02122014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                            A16LET e uygulanmış sıvı sistem. Sidi motora da olabilir mi sormak lazım.

http://www.vialleturkiye.com/Montaj/...ignia-02122014
                            Prins yapıyor

Yorum

Sistem daha yeni ve sadece prins yapıyorsa o yüzden pahalıdır diye düşünüyorum. bir kaç firma daha bu araca uygulama yaparsa fiyatlar biraz daha düşer. Zaten prinsin kitleri yıllardan beri pahalı. Biraz daha bekleyip iyi bir araştırma yapsam daha iyi olacak.
                              İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

İşleniyor...
                              X