arkadaşlar bu gün 2009 model 108000kmdeki sport tourer aracıma prins vs2 turbo lpg taktırdım.. montajı epey sürüyor. daha önce de astra j edition aracıma da prins silverline lpg taktırmıştım.. bizim araçlara takılabilecek yegane sistem prins arkadaşlar.. 56litrelik simit depo taktırdım. muhtemelen 48-50 litre lpg alır..sport tourer aracıma tam denk geldi simit depo.. yağlama sistemini taktırmadım. tamamen tercih meselesi.. ustamda gerek yok dedi.. ama taktırana da neden taktırdın denmez.. khein enjektörlü sistem.. taktırmayı düşünen arkadaşlar hiç beklemesinler.. ve lütfen diğer lpg markalarına garanti filan demelerine bakıp kanmayın.. bu işin zirvesi prins..astra forumunda da arkadaşlara landirenzo garanti veriyor filan dediklerinde hep garanti sonrasını hatırlatmak zorunda kaldım.. heleki 1.6 180 bg araçlara kesinlikle prins vs2 turbo kit olması lazım.. sormak istedkleriniz olursa yardımcı olabilirim.. selamlar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
prins vs2 turbo sistem lpg takıldı
Collapse
X
-
Ynt: prins vs2 turbo sistem lpg takıldı
Orjinal yazı sahibi: bgmeuarkadaşlar bu gün 2009 model 108000kmdeki sport tourer aracıma prins vs2 turbo lpg taktırdım.. montajı epey sürüyor. daha önce de astra j edition aracıma da prins silverline lpg taktırmıştım.. bizim araçlara takılabilecek yegane sistem prins arkadaşlar.. 56litrelik simit depo taktırdım. muhtemelen 48-50 litre lpg alır..sport tourer aracıma tam denk geldi simit depo.. yağlama sistemini taktırmadım. tamamen tercih meselesi.. ustamda gerek yok dedi.. ama taktırana da neden taktırdın denmez.. khein enjektörlü sistem.. taktırmayı düşünen arkadaşlar hiç beklemesinler.. ve lütfen diğer lpg markalarına garanti filan demelerine bakıp kanmayın.. bu işin zirvesi prins..astra forumunda da arkadaşlara landirenzo garanti veriyor filan dediklerinde hep garanti sonrasını hatırlatmak zorunda kaldım.. heleki 1.6 180 bg araçlara kesinlikle prins vs2 turbo kit olması lazım.. sormak istedkleriniz olursa yardımcı olabilirim.. selamlar..
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: bgmeuarkadaşlar bu gün 2009 model 108000kmdeki sport tourer aracıma prins vs2 turbo lpg taktırdım.. montajı epey sürüyor. daha önce de astra j edition aracıma da prins silverline lpg taktırmıştım.. bizim araçlara takılabilecek yegane sistem prins arkadaşlar.. 56litrelik simit depo taktırdım. muhtemelen 48-50 litre lpg alır..sport tourer aracıma tam denk geldi simit depo.. yağlama sistemini taktırmadım. tamamen tercih meselesi.. ustamda gerek yok dedi.. ama taktırana da neden taktırdın denmez.. khein enjektörlü sistem.. taktırmayı düşünen arkadaşlar hiç beklemesinler.. ve lütfen diğer lpg markalarına garanti filan demelerine bakıp kanmayın.. bu işin zirvesi prins..astra forumunda da arkadaşlara landirenzo garanti veriyor filan dediklerinde hep garanti sonrasını hatırlatmak zorunda kaldım.. heleki 1.6 180 bg araçlara kesinlikle prins vs2 turbo kit olması lazım.. sormak istedkleriniz olursa yardımcı olabilirim.. selamlar..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bgmeuOrjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: bgmeuarkadaşlar bu gün 2009 model 108000kmdeki sport tourer aracıma prins vs2 turbo lpg taktırdım.. montajı epey sürüyor. daha önce de astra j edition aracıma da prins silverline lpg taktırmıştım.. bizim araçlara takılabilecek yegane sistem prins arkadaşlar.. 56litrelik simit depo taktırdım. muhtemelen 48-50 litre lpg alır..sport tourer aracıma tam denk geldi simit depo.. yağlama sistemini taktırmadım. tamamen tercih meselesi.. ustamda gerek yok dedi.. ama taktırana da neden taktırdın denmez.. khein enjektörlü sistem.. taktırmayı düşünen arkadaşlar hiç beklemesinler.. ve lütfen diğer lpg markalarına garanti filan demelerine bakıp kanmayın.. bu işin zirvesi prins..astra forumunda da arkadaşlara landirenzo garanti veriyor filan dediklerinde hep garanti sonrasını hatırlatmak zorunda kaldım.. heleki 1.6 180 bg araçlara kesinlikle prins vs2 turbo kit olması lazım.. sormak istedkleriniz olursa yardımcı olabilirim.. selamlar..2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum