Bende de vialle var fakat 2000 ve 3000 devir bantlarinda araba tekleme yapiyor gaza cok yuklenince,
Az yuklenince hic bir sknti yok sizce neden olabilir? Arac 15bin km dir tuplu
Bende de vialle var fakat 2000 ve 3000 devir bantlarinda araba tekleme yapiyor gaza cok yuklenince,
Az yuklenince hic bir sknti yok sizce neden olabilir? Arac 15bin km dir tuplu
Ateşleme bobininden olma ihtimali çok yüksek. Benzinde kullanırken aynı problem olmuyorsa bobini bi kontrol ettirin.
Bobini ve bujileri degistirdim sukur duzene oturdu.
Bu arada yakit tuketimim ankara sehit ici 28.3 kurus ara hizlanmalar ile birlikte uzun yolda bu degeri hiz sabitleyip 20 kuruslara cekebilicegimi dusunuyorum.
Vialle kullanan abilerim, kardeslerim.
Aracim bugun nedense tüpe gecmiyor ve uyari sesi veriyor dııt dııt ötüyor sizce sebebi nedir fikirlerinize ihtiyacim var.
Yeterli basınç olmayabilir 2-3 kere deneyin geçebilir o zaman benim araçta 2 kere yaptı düzeldi sonra ama 10 gün boyunca çalıştırmamıştım depoyu fulleyin o zman belki geçee
Vialle kullanan abilerim, kardeslerim.
Aracim bugun nedense tüpe gecmiyor ve uyari sesi veriyor dııt dııt ötüyor sizce sebebi nedir fikirlerinize ihtiyacim var.
Arkadaslar, abiler aracta voltaj dengesizligi oldugundan tüpe gecmiyormus. Devreye ivedik asil grupta role taktilar ve duzeldi herhangi bir ücrette talep etmediler.
Merhabalar uzun süredir takip edemiyordum forumu. Vialle taktıralı 1 seneden fazla oldu. 40bin km yaptım ve şeytan kulağına kurşun herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ankara'da günlük Etimesgut-Kızılay arası kullanıyorum ve gidiş dönüş 50 km yapıyorum. 25 kuruş civarlarında sarfiyatı var.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum