Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia aracınıza LPG taktırmadan önce mutlaka okuyun

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia aracınıza sakın LPG taktırmayın...

bİZİM milletin karnı açtır ama kuyruğu diktir

bi saattir düşünüyorum ,daha felsefesini çözdüm çözemedim muhaha ihihi

Yorum

bir gün ormanda bütün hayvanlar aç kalmışlar... orman kralı aslan demişki herkes dağılsın yiyecek arasın.. Kralda hakim bir noktadan ortalığı süzerken tilkiyi görmüş tilkinin kuyruğu tabi dik geziyormuş... demiş ki aslan, çağırın şu tilkiyi bişey bulup yedide karnı doyduğu için mi kuyruğu dik? tilki gelmiş aslanın huzuruna aslan sormuş neden kuyruğun dik geziyorsun yiyek mi buldun? tilki de demişki: efendim ben karnım aç gezerim ama kuyruğum dik gezerim demiş

kıssadan hisse sırf hava yani
      F30 Sport+

Yorum

bu başlık altındaki yazıları okuyup da kafası karışmayan bir arkadaş sanırım yoktur, ancak kafası karışıp olayın içine girmek; hiç araştırmadan iş işten geçtikten sonra uyanmaktan çok daha iyidir diye düşünüyorum, okuduğum kadarıyla sonlara yaklaştıkça problemin çözümünde de sona yaklaşıldığını farkettiim, biraz daha beklemenin en iyisi olacağı aşikar, umarım mutlu sona az kalmıştır.

iyi haberleri bekliyoruz.

Yorum

yakıt olayı çözülmesini bekleyen birsürü insignia alacak insan var ayrıca suan satmak isteyen arkadaslarda cabası.lpg yada baska motor secenegı gelmezse satışların giderek düşecegini düşünüyorum.

Yorum

Arkadaşlar aracı ikinci el olarak yeni aldım 2009 model ve 18000 de, daha önceki aracım 1.6 vektraydı. insignia aldıktan sonra benzin maliyeti malumunuz arttı, acaba LPG mi taktırsam diye araştırmaya koyuldum. Çevre illerdeki opel yetkili servislerini aramaya başladım ve garantili olarak LPG takıp takmadıklarını sordum. İsmini vermesem daha doğru olur sanırım, bu yetkili servisten ustaya bağladılar beni ve ustayla konuştum. Usta: şuana kadar yaklaşık 100'e yakın insignia 1.6 T ya LPG taktıklarını ve bunların yaklışık 35000km-40000km geldiklerinde sorun oluştuğunu ve bu yüzden artık takmadıklarını söyledi, bende nerede sorun çıktığını aradaki fiyat farkının bunu karşılayıp karşılamayacağınıda sordum, sorun sübaplarda çıkıyormuş ve şuan için maliyeti 3000 TL civarlarında dedi.Ayrıca taktıkları markada prinsmiş. Böyle bi durum oldu bende sizinle paylaşmak istedim...
            insignia 2009 Model Cosmo 17" 1.6 Turbo 180 HP

Yorum

bir arkdaşımın eniştesinde var arac 72 bne gelmiş ve bir sıkıntı yaşamıyormuş sadece motorun ömrü azalmş oda aracı çok zorladıgından dolayıymış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hamann
                Arkadaşlar aracı ikinci el olarak yeni aldım 2009 model ve 18000 de, daha önceki aracım 1.6 vektraydı. insignia aldıktan sonra benzin maliyeti malumunuz arttı, acaba LPG mi taktırsam diye araştırmaya koyuldum. Çevre illerdeki opel yetkili servislerini aramaya başladım ve garantili olarak LPG takıp takmadıklarını sordum. İsmini vermesem daha doğru olur sanırım, bu yetkili servisten ustaya bağladılar beni ve ustayla konuştum. Usta: şuana kadar yaklaşık 100'e yakın insignia 1.6 T ya LPG taktıklarını ve bunların yaklışık 35000km-40000km geldiklerinde sorun oluştuğunu ve bu yüzden artık takmadıklarını söyledi, bende nerede sorun çıktığını aradaki fiyat farkının bunu karşılayıp karşılamayacağınıda sordum, sorun sübaplarda çıkıyormuş ve şuan için maliyeti 3000 TL civarlarında dedi.Ayrıca taktıkları markada prinsmiş. Böyle bi durum oldu bende sizinle paylaşmak istedim...
                Kesin bilgilerle biri çıkıp açıklama yapsa artık....
                insignia 2009 Model Cosmo 17" 1.6 Turbo 180 HP

Yorum

lpg takacaksanız arabanın subaplarının da degistimeniz lazım o da ayrı bi masraf,hadi degistirdiniz ve tüp taktırdınız subapdan sorun acmıycak tamam,baska bi yerden arıza vermeyecegini de garanti edemezsiniz,hicbir bayi de cıkıp demiyor ki ben garantili takıyorum,o yüzden simdilik lp düsünmemekte fayda var ben bunu cıkardım,isteyen bu yazdıklarıma gulp gecsin,isteyen ciddiye alsın,İNSİGNİAYA GARANTİSİZ LPG TAKTIRMAK BÜYÜK CESARET...
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

arkadaslar bazı arkadaslarımız servısten garantılı taktıklarını soyluyorlar ben 4 tane bayı aradım garantı dısı kalıyor dedıler takılmıyor dedıler! o yuzden garantılı olarak takanlarda bıldıgım kadarıyla araba moturuna garantı vermıyor! opel garantı dısı bırakıyor! sorumlulugu ıse takan fırma ustlenıyor bellı bır tutarı var o oranında ufak bır oran lpg kıtı zaten garantılı 0 takılıyor takan fırmada ufak oranda sıgorta yapıyor olay boyle bence!
                    EGER ben buna lpg takarım derse opel garantı dısı kalmaz derse ozaman garantı dısı kalmadıgına daır belge versın lpglı hangı fırma takıyorsa lpg yı ozaman sorun yasamayalım dımı? bence vermez bu sorumlulugu! fıatın tjetınde aynı sorun var dıger modellerıne takılıyor ama ona taktıgında garantı dısı bırakıyorlar! tabı aracın garantısı bıtenler taktırabılır

Yorum

2 gün önce serviste bir görevliyle konuşurken konu bu lpg olayına geldi. Çözümün olmadığını, bu yüzden garantiyle lpg takmadıklarını söyledi. Yakıtı ön planda tutanlara 130hplik dizeli öneriyorlarmış.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

çözüm yoksa aracın 2 yıllık garantisi bitene kadar LPG olayına elveda demek en mantıklısı. dediğim gibi arkadaşlar artık aracın hepsi garantiden çıkıyor haberiniz olsun.

uzatmamışsanız 2 yıllık garanti bittikten sonra LPG takılabilir. ama 2 yıllık sürede bir gelişme olmazsa LPG taktırmak hiç akıllıca değil. tam bir kumar. opel bu yüzden çok müşteri kaybetmiştir ve kaybedecektir de...

Yorum

Opel'in pek müsteri kaybetcegini sanmıyorum,lpgli Mercedes Bmw audi sayısı az.İnsignia bu markaların klasında bir araç olduğunu düşünüyorum.
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

opelin onların klasında bi araç olması için onların ürettigi segmentte arac üretmesi gerekmıyo mu?hani a5-6-7 ayarında modeller hani bmw 5-6-7 nin karsısına cıkabılecek modeller.insignia ya amiral gemisi diyolar daha üstü yok yanı.insignia nın kalıtesını tartısmıyorum ama opelın onunde uzun yıllar var diye düşünüyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
                              opelin onların klasında bi araç olması için onların ürettigi segmentte arac üretmesi gerekmıyo mu?hani a5-6-7 ayarında modeller hani bmw 5-6-7 nin karsısına cıkabılecek modeller.insignia ya amiral gemisi diyolar daha üstü yok yanı.insignia nın kalıtesını tartısmıyorum ama opelın onunde uzun yıllar var diye düşünüyorum...
                              Opel dememişki, Insignia onların klasında bir araç demiş
                              Opel ve Premiumların D segmentini karşılaştırmak da yanlış değil bence, Insignia Opel'in üst düzey müşterileri için ürettiği model, BMW-3 yada Mercedes-C premium markaların kendi alanında daha sıradan müşterileri için ürettiği modeller. bu araçlara binmek için çok da zengin olmak gerekmiyor zaten.

markaların amiral gemileri;
                              Opel - aslında Omega ama şu dönemde Insignia
                              VW - Phaeton
                              BMW - 7
                              Mercedes - S
                              Renault - Latitude

yani amiral gemisi ünvanı için sınıf önemli değil, markanın en üst sınıf aracı olması gerekli
                              InsigniaTEAM

Yorum

Ben de satışların eğer bu yüzden etkileniyorsa mantık olarak hata var derim. 1600cc vergi diliminde, 2500cc atmosferik gücünde, muadillerinden 20-30.000TL daha ucuza aynı özellikleri sunan D segmentteki bir aracın bu yüzden satışı düşmemesi gerekir. Ayrıca basmayınca gayet tasarruflu diyebilirim. Basınca seni 180hp, 235nm gücünde itiyorsa, onunda bir karşılığı olucak.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

İşleniyor...
                                X