Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia aracınıza LPG taktırmadan önce mutlaka okuyun

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia aracınıza LPG taktırmadan önce mutlaka okuyun

Arkadaşlar istanbulda tanıdığınız veya bildiğiniz önerebileceğiniz iyi olan biryer var mı?anadolu/avrupa farketmez
    İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
    Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hasdem
      Fatih hocam Cumartesi Konya'da ki öğretmen arkadaşın aracına taktırdık 2gün dür biniyoruz. Şahsen çok beğendim. Gerçi arkadaş prins ile gfi arasında gitti geldi ve gfi taktırmayı seçti. Bende aynısını düşünüyorum.

Hocam ustan iyiyse taktır. Telefleks de son derece iyi.Hatta sana tavsiyem 1.500 TL ver sıvı sistem taktır.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

1500 tl derken anlamadım bugün prins için yağlamalı sistem 3700 tl istediler. Gfi için 3000 tl istendi

Yorum

1500 tl derken anlamadım bugün prins için yağlamalı sistem 3700 tl istediler. Gfi için 3000 tl istendi
          1500 TL fazladan verip sıvı sistem taktır demek istedim.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
            1500 TL fazladan verip sıvı sistem taktır demek istedim.
            Sıvı sistemin Insignia'da hiç bir esprisi yok... yine manifold deliniyor ve yine araç ilk kontağı çevirdiğinizde benzinde çalışıyor... ne anlamı kaldı??? üstelik yağlamalı sistemde olduğu gibi süpabları patlama anında koruyan bir sistem yok... hiç değmez...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Sıvı sistem aracın benzin sistemini kullanmıyor mu kardeş?Sıvı sistemin amacı o zaten.Nereyi neden deliyorlarmış? Dediğin gibi ise de sıvı sistem bizdekilerden daha iyi,performans açısından,motor koruma açısından...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                Sıvı sistem aracın benzin sistemini kullanmıyor mu kardeş?Sıvı sistemin amacı o zaten.Nereyi neden deliyorlarmış? Dediğin gibi ise de sıvı sistem bizdekilerden daha iyi,performans açısından,motor koruma açısından...
                Hayır bizim araçlarda sıvı sistem aracın benzin sistemini kullanmıyor. Manifold yine deliniyor. Bunu araştırdığım için söylüyorum... Sıvı sistemin aracın kendi benzin enkejsiyon sistemini kullandığını sistem SADECE DİREKT ENJEKSİYONLU modellerde var... Bizim araçların yeni modelleri direkt enjeksiyonlu... yani 1.6 180 bg'lik motorlar direkt enjeksiyonlu olmadığı için manifold yine deliniyor... Sıvı sistem bu anlamda ancak ve ancak yeni SIDI motorlarda anlamlı hale geliyor...
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Arkadaşlar arkadasimda opel insignia var sıfırdan beri kendisinde 1.6 t cozmo şu an 123000km bunun 80000 bini lpg de gitti şu anakadar vida siktirmadi herkez kulaktan dolma konuşuyor başına gelen varmı yurt dışında orjinal lpg çıkıyor Türkiye gelince bozuluyormu bu alet

Yorum

Yurt Dışında 1.4 Insignialar için LPG li çıkıyor 1.6 lar için Lpg li üretim yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan123
                      Arkadaşlar arkadasimda opel insignia var sıfırdan beri kendisinde 1.6 t cozmo şu an 123000km bunun 80000 bini lpg de gitti şu anakadar vida siktirmadi herkez kulaktan dolma konuşuyor başına gelen varmı yurt dışında orjinal lpg çıkıyor Türkiye gelince bozuluyormu bu alet
                      benim çok bilmiş arkadaşım ciddimisin sen ? son 1 aydır bu lpg konusunu araştırıyorum,1.6 turbolu motorlarda sorun çıkmayan araç olmamış malesef,yurt dışındaki sitelerlede bağlantı kurdum,malesef hepsi aynı,motor 100.000 kmden sonra randuman vermiyormus yani lpg li araçlara çok üzülüyorum.
                      sen bence fazla bilmişlik yapma.

Yorum

Bir kaç zaman önce,lpg sorun çıkartımı gibi sorular soruyordunuz,şimdi ise bunu söylüyosun ? bence uydur kaydır yazılar yazıyorsunuz
                        bu forum gerçekten çok değişik insanlarla dolu.

Yorum

nedim sen nasıl değişiksin peki?
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

daha öncede söylediğim gibi,burası lpg'liler derneği olmuş.
                            Pişmanlıklarından etrafa saldırıyorlar.

Yorum

LPG takıpda, pişman olan birkaç kişi ben dahil. O birkaç kişi ve ben etrafa saldırmadık. Hani saldırdığımızı bi kanıtla önce?
                              Takanda zaten sorunları bilerek takıyorlar bu mereti. Hayır yani senin benzin istasyonun var da bizmi bilmiyoruz anlamadım ki?
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Arkadaşlar,

Karşılıklı söz hakkı doğuracak ifadeler kullanmayalım

police

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X