Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia aracınıza LPG taktırmadan önce mutlaka okuyun

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia aracınıza sakın LPG taktırmayın...

Orjinal yazı sahibi: Hsynbz
    Burada landirenzo bayisi ile görüstüm..takan usta sisem bize geldi dedi..sistemide söyle acıkladı...siboblar ısınma yaptıgı zaman otomatik belli aralıklarla benzin püskürtüyor dedi..bu sistemde bana mantıklı gelmedi işin acıgı..
    Lpg ile çalışmakta olan motorda subaplar ısınınca nasıl benzin püskürtülebilir ki lpg akışı kesilmeden? Normal seyir halinde aracı lpg den benzine aldığımızda bile sistem bu iki yakıt türünün karışmasını önlüyor.

Bana da biraz garip geldi açıkçası...
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

araca çok yüklenince yüksek devirlerde kendiliğinden benzine geçen lpg sistemleri vardı, ısıya göre benzine geçmesi de mümkün olabilir bence
      InsigniaTEAM

Yorum

Bu yakıtlardan birini kesip diğerine geçmek her halukarda mümkün, ama subaplar ısınmaya başlayınca belli aralıklarla benzin püskürtmesi, yani otomatik olarak bir benzine geçip sonra tekrar lpg ye geçip durması sistemin sağlığı açısından pek mantıklı görünmüyor.

Kaldı ki sorun basit bir ısı sensörü ve mevcut yakıt değiştirici sistem ile çözülece olsa idi, bu valve care olayını boşuna mı yaptı bu prins Hatta bizim bir elimiz lpg düğmesinde olsun arada basıp duralım yeni sistem almaya ne gerek var :P :P
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

arac 5.000 deviri gecince lpg ile az miktarda benzin karısıyor . bu aracın kendisini korumaya alması gibi birsey .
          i t a a t  e t  b i z  k r a L ı z  .

Yorum

arac 2 farklı yakıtı yakar ama aynı anda yakması normal degil
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

arkadaşlar bu lpg dönüşüm kitleri hakkında son durum nedir?şimdiye kadar özellikle prins markasının güzel bir kit çıkaracağını düşünüyordum turbo araçlardaki tecrübelerini göz önüne alarak.

Yorum

Adana Fırat LPG Zavoli konusunda beni ikna etti gibi gerekli bilgi için firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.firatlpg.com/index.php
                Beyaz tutkudur.

Yorum

Bende Mar Oto ile görüştüm ve LandiRenzo ve Vialle arasında kafamdaki soru işaretlerini giderdiler, pazartesi günü için randevu aldım. Landi Renzoda karar kıldım, inş sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız yolumuza devam ederiz..
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sertanaga
                    arac 5.000 deviri gecince lpg ile az miktarda benzin karısıyor . bu aracın kendisini korumaya alması gibi birsey .
                    tamamen lpg kesilir benzine geçer araç ..
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Ahmet ve Ahmet beyler.nasıl ikna ettiler acaba sizleri?yani daha önce sorun çıkartan lpg kitlerinden ne gibi farkları varmış sizlere tavsiye ettikleri kitlerin?

Yorum

aynen ya yanlıs bir bilgi olmus yazdıgım . belirli devirden sonra lpgyi kesip benzine geciyor . ama sunu da söylemek istiyorum arac lpg ile 0.4 tl yakıyor sehir ici hesaplarıma göre ortalama .
                        i t a a t  e t  b i z  k r a L ı z  .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sertanaga
                          aynen ya yanlıs bir bilgi olmus yazdıgım . belirli devirden sonra lpgyi kesip benzine geciyor . ama sunu da söylemek istiyorum arac lpg ile 0.4 tl yakıyor sehir ici hesaplarıma göre ortalama .
                          lpg ile 0,4 tl mi? bence sizin aracınızda ya da sizin hesabınız da bir hata var, zira eğer hesabınız doğruysa aracınız 100 km de 16 lt yakıyor ve bu normal değil, lpg ile ortalama 23 30 krş arasında yakar normal bir insignia
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Arkadaşlar merhabalar lpgli insignia 1.6 turbo araç sahiblerinin yorumlarını alabilirmiyim hangi marka hangi model kit tavsiye ediyorsunuz? acaba ben 2.el alıcam lpg takılmış haldemi bulayım yoksa lpgsiz alıp kendimi taktırayım
                            saygılar

Yorum

lpgde performans kayıbı yaşıyan arkadaşlar varmı acaba
                              lpgli şekilde hiç dynoya çıkan varmı
                              saygılar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                                Bende Mar Oto ile görüştüm ve LandiRenzo ve Vialle arasında kafamdaki soru işaretlerini giderdiler, pazartesi günü için randevu aldım. Landi Renzoda karar kıldım, inş sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız yolumuza devam ederiz..
                                Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                                Ahmet ve Ahmet beyler.nasıl ikna ettiler acaba sizleri?yani daha önce sorun çıkartan lpg kitlerinden ne gibi farkları varmış sizlere tavsiye ettikleri kitlerin?
                                Ben Landi Renzodan vazgeçtim, tekrardan araştırmaya başladım, saolsunlar bunda Destiny ve Gökhan_55' in etkisi büyük oldu. Vialle'nin sıvı püskürtmeli sistemi üzerinde duruyorum şuan, yarın Mar Oto Lpg Danışmanı Erdal Bey ile yüzyüze görüşmeye gidip, Vialle ile ilgili ayrıntılı bilgi alıcam. O görüşmeyle ilgilide paylaşımımı buradan yaparım.
                                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                                X