Ben 2018 Eylül ayında Prince taktırdım. Şu anda 27 bin km deyim. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Uzun araştırmalar sonunda 1.6T için en iyi seçeneğin Prince olduğuna karar vermiştim. Ama fiyatı biraz dudak uçuklatan cinsten
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia aracınıza LPG taktırmadan önce mutlaka okuyun
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Scofield View PostMerhaba,
1.6T 170 Hp aracına başka lpg taktıran kimse yok mu? Ben de çok tereddütteyim...Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostLPG problemleri hemen çıkmaz 3-5 bin km yol yapım
Yıldıran bey, lpg niz hayırlı olsun, güle güle kullanın bu arada.
Aracımın önceki sahibi lpg taktırıp 25 bin km boyunca ciddi anlamda sorun yaşamamış. Ben aracı aldıktan 4-5 bin km sonra sorunlar başladı. Öyleki 1 yıl mücadele verdim. O arada çektiğim sıkıntıları başkası yaşasa belki aracı da satardı. Ancak ben bu sorunların lpg kaynaklı olduğunu çok iyi biliyordum. Başa çıkamayınca ve servis sorunu dağ gibi büyüdükçe nihayetinde lpg yi söktürdüm. O günden beri araçtaki lpg kaynaklı yaşadığım tüm sorunlar yok oldu.
Fabrikasyon benzine göre tasarlanmış araçlarımızın lpg montajıyla birlikte lpg nin kullandığı parçaları aslında daha ilk günden zarar görmeye başlıyor. Bunun bize yansıması zaman alıyor. O arada lpg de edilen kâr, parça bozulup tamir/değişim olunca uçup gidiyor.
Az önce bir konu daha okudum bi arkadaş aracının subaplarını değiştirtecek lpg yüzünden. Kaç bin lira tutar Allah bilir..
Kimse kusura bakmasın ama bizim araçlarımızda lpg tamamen kumar..benim dilim yandı, yoğurt hâlâ sıcak..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
Çok doğru bir tespit Fatih bey.
Yıldıran bey, lpg niz hayırlı olsun, güle güle kullanın bu arada.
Aracımın önceki sahibi lpg taktırıp 25 bin km boyunca ciddi anlamda sorun yaşamamış. Ben aracı aldıktan 4-5 bin km sonra sorunlar başladı. Öyleki 1 yıl mücadele verdim. O arada çektiğim sıkıntıları başkası yaşasa belki aracı da satardı. Ancak ben bu sorunların lpg kaynaklı olduğunu çok iyi biliyordum. Başa çıkamayınca ve servis sorunu dağ gibi büyüdükçe nihayetinde lpg yi söktürdüm. O günden beri araçtaki lpg kaynaklı yaşadığım tüm sorunlar yok oldu.
Fabrikasyon benzine göre tasarlanmış araçlarımızın lpg montajıyla birlikte lpg nin kullandığı parçaları aslında daha ilk günden zarar görmeye başlıyor. Bunun bize yansıması zaman alıyor. O arada lpg de edilen kâr, parça bozulup tamir/değişim olunca uçup gidiyor.
Az önce bir konu daha okudum bi arkadaş aracının subaplarını değiştirtecek lpg yüzünden. Kaç bin lira tutar Allah bilir..
Kimse kusura bakmasın ama bizim araçlarımızda lpg tamamen kumar..benim dilim yandı, yoğurt hâlâ sıcak..Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah
Yorum
-
Benim araca takılan yerli marjet sıvı lpg sistemi idi. Araç ilk çalışmadan itibaren hiç benzin harcamıyordu sadece lpg kullanıyordu. Başlarda her şey yolundaydı, %45 tasarruf vardı benzine göre, ancak lpgnin yüksek basıncına göre tasarlanmamış araç zamanla beni bundan azad et diye dile geldi@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostBenim araca takılan yerli marjet sıvı lpg sistemi idi. Araç ilk çalışmadan itibaren hiç benzin harcamıyordu sadece lpg kullanıyordu. Başlarda her şey yolundaydı, %45 tasarruf vardı benzine göre, ancak lpgnin yüksek basıncına göre tasarlanmamış araç zamanla beni bundan azad et diye dile geldiInsignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah
Yorum
Yorum